Strugurasi de Sept-Oct2011 *37*
Raspunsuri - Pagina 3
alayna spune:
Bunny ,uite ca am uitat sa-ti raspund offf batranetile Spper sa nu ajung ca prietena ta si sa fug cu lingurita dupa fata ,ca ma impusc . Macar ea ii mai da titi ,dar la mine nu mai merge .
Sunt superbe culorile ponch-ului ,iar ea e o dolofana frumoasa
May ,am Avent cu 1 si 2 gauri. Am jonglat cu ambele si nu primeste nimic. Mie personal mi s-a parut tetina tare . AM cumparat cu tetine moi ,de la Nuk ,I Love Mum,Baby Dream etc si tot nu vrea.
De multe ori ii mai dadeam si eu din sticla sa traga o data ,impingea biberonul ii bagam suzeta,tocaia cu o viteza criminala ,imediat ii mai bagam sticla si tot asa ,nu stiu daca intr-o ora a mancat 10 ml ,uneori simtind laptele in gura il impingea afara ,apoi incercam sa-i dau repede suzeta sa nu mai scuipe ,sa-l inghita
Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
seidana spune:
Bunny.. marul constipa..... ???????????? nu stiam ..Klau-dita zicea ca Raducu s-a reglat asa.... offfffff.. morcovul crud e bun? sa incerc cu morcov... o sa mai incerc cu para , sper sa o accepte..
May3 spune:
Alayna, daca mai imi vine vreo idee o sa-ti zic. deocamdata le-am epuizat.
fetelor, merci pt raspunsurile cu centimetrii :)
mie mi se schimba singura poza de la avatar. acum e iar cea veche. ce pisici?
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Bunny.. marul constipa..... ???????????? nu stiam ..Klau-dita zicea ca Raducu s-a reglat asa.... offfffff.. morcovul crud e bun? sa incerc cu morcov... o sa mai incerc cu para , sper sa o accepte.. |
Coaja marului contine pectina, care este foarte buna pt reglarea tranzitului, insa tu nu-i dai mar cu coaja, nuż
nu te stresa Sei, ca ziceai ca ea nu face tare, asa ca eu cred ca nu tine de ce-i dai sa pape...
alayna eu vroiam sa spun sa nu te stresezi asa tare cu lm(ca te citim exagerat de stresata) ci concentreaza-te cum s-o faci sa accepte biberonul(cu orice ar avea inauntru) si lingurita. Eu, dupa esecul alaptarii la primul copil, mi-am jurat ca nu-mi voi creste urmatorul prunc frustrata. daca se poate lm f bine, daca nu...zbogum pista, nu ar fi fost nici primul nici ultimul crescut cu lp. idea e sa nu fie mama stresata si frustrata, ca eu cred ca e mai rau decat laptele praf in sine...
alayna spune:
Lali ,cred ca iau razna s-o hranesc cu furtunasul de la perfuzii pai cum il spal? cum il sterilizez? si sunt toate sansele sa scuipe laptele afara din gurita .Daca va simti LP in gura in timp ce suge la san ,mi-e frica ca-mi va refuza si sanul .Fii sigura ca citesc tot ce-mi scrieti si incerc sa pun tot in aplicare , mai stau cu ea in pat,ne jucam cand sa-i dau sanul plange ,de l-ar tocai acolo ,dar se incordeaza daca o iau in brate , plange si vrea s-o las in pace
Sei eu stiu ca marul constipa si para ajuta la kk ,asa imi spunea mama la telefon
May ,esti o dulce multumesc .Eu vad poza noua
Racheel bine macar ca ai destul in titi
ionelamaria spune:
Ala, eu nu mai am sfaturi. Tu stii ce vrei. Tu decizi. Tu iti asumi. Alaptarea e in 2+ tatal si numai cu acordul lor incape si altcineva.
Eu una stiu asa: laptele matern e singurul aliment perfect pentru copil. Cu cat copilul este alaptat mai mult , cu atat mai bine in primul rand pentru el, apoi pentru mama si familie.
Alaptarea e bine sa continuie cat mai mult posibil, atat de mult cat actorii principali( bebe+mama) vor asta.
Restul tine de fiecare familie, fiecare om...
Iti doresc doar sa iei decizii intelepte
alayna spune:
Bunny ,nicio mama n-ar fi calma cand vede puiul ca nu papa destul,ca trage la titi nu mai iese nimic si plange iar altceva nu poate sa-i ofere.
Fiecare mama isi cunoaste copilul ,daca e fericit,daca papa bine sau ceva nu e in regula cu el , oricat as descrie situatia nimeni nu va intelege pana cand nu va simti pe pielea lui .
Eu prefer sa inchid subiectul si tind sa cred ca vom rezolva totul curand multumesc pentru sfaturi
Ionela ,multumesc
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Sei: nu Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
nu ce? ca nu stiu ce vb