Strugurasi de Sept-Oct2011 *37*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Oana si eu sunt curioasa ce s-a intamplat cu livrarea de la Elemental. ar fi super daca ne-ai povesti ce iti raspund.Si eu am comandat la ei dar produsele au ajuns ok. Am vazut ca ei insista asupra faptului ca trebuiesc verificate produsele cand le aduc curierii si respins coletul daca nu sunt intacte. Eu am desfacut cutia inainte de a le da banii pe transport. si asa sunt niste nesimtiti astia de la curieratul rapid, numai probleme am avut cu ei.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

am prins curaj si am pus o poza cu fiica-mea cheala. sper ca pana vine caldura sa ii creasca parul

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Alayna, imi pare TARE rau pentru chinul tau. :(

Ai incercat sa-i dai din sticluta cand e aproape adormita?? Cand nu mai stie ce face si tot inchide ochisorii, dar nu doarme inca? Ca atunci nu mai are putere sa se zbata.

Mamica ANTONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Iris , am incercat si prin somn ,semi-adormita si adormita ,nu merge impinge cu limbuta

Mikka,de ce-ai tuns-0 ???? Lasa ca ,creste perisorul si o sa fie mult mai frumos .
Sotul mi-a zis ca daca-i tund fata pot sa plec de acasa




Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

intrebare fulger..

ati folosit Vitella ictamo? pt dermatita/eczeme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

[quote]citat din mesajul lui mikka11

am prins curaj si am pus o poza cu fiica-mea cheala. sper ca pana vine caldura sa ii creasca parul

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
[/quote

si tu brutus?
de ce ai tuns-o? merg sa o vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

[alayna, ce tetine folosesti?
incearca avent 1 sau oricare pt nou nascuti fiindca la el cxurge laptele mai greu deci mai aproape probabil de felul cvum curge la san. mai incearc-o adormita si incalzeste tetina inainte. de lapte bineinteles la fel incalzit la temp corpului.
presupun ca asta faci. si insista. eu am insistat cu a mea cu tzatzi si a mers pana la urma. nu tot timpul fdar merge.
eu mai o pacalesc astfel.
incerc sa-i dau tzatzi. plange rau, nu vrea, ii bag suzi, molfaie la ea, pac i-o scot si ii bag tzatzi. ea ramane setata pe supt de la suzi si suge in continuare. cand vede ca vine lapte ramane mufata.
sau daca nu merge din prima mai fac asa cu suzi pana merge.
inceraca si tu asa. in loc de tzatzi sa fie biberon
cu alaptatul in cazul tau ti-am zis parerea mea. eu cred ca ar trebui sa incerci tot ce se poate s-o treci pe lapte praf.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

sei dupa cate stiu eu marul crud constipa!! daca bine imi aduc aminte la Dani(vesnic constipat)ii dadeam mar copt si morcov crud(suc stors prin tifon)

am pus poze cu Sofica si cu poncho-ul. fetele care stiti la tricotati, poncho-ul e o alternativa a gecii excelenta. geaca o streseaza f tare la pus/dat jos, plus ca nu incape in maxicosi sau scaun de maisna cu geaca sau palton. poncho e simplu si calduras, il tragi doar pe cap si e foarte sic!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

fetele am pus poze cu rochita Benetton! cine doreste cine pofteste¿ o vindem in beneficiul lui Razvanel. marimea 6-9 luni, catifea subtire, finuta. perfecta pt paste. pretul original era undeva spre 19€, dar o dam cu 13-14!! Nu a fost purtata niciodata. Eu platesc posta spre Romania, cumparatorul vireaza banii la Razvanel direct.

Hayat poti lua poza si-o pui pe blog¿ sau vrei sa ti-o trimit pe mail¿ camera mea de poze nu-i prea grozava...

http://www.flickr.com/photos/dbunny/6881131509/in/photostream/



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ALAYNA,citeste cu atentie te rog toate raspunsurile care ti se dau, TOATE pentru ca absolut tot ce ti s-a spus de catre medicii la care ai sunat ti s-a spus si aici. Nu uita ca toata lumea ti-a dat sfaturi si in ce priveste laptele praf si laptele de mama. TU esti stresata ,iti e teama ca nu ai lapte si in plus mai este si sotul care pune presiune pe tine ca uite,in tara lui se alapeaza,si nu cumva sa te gandesti la lapte praf. Tu insisti pe lapte praf pentru ca stii ca e o alternativa la indemana si pentru ca te dor sanii. Si pe mine ma dor sfarcurile daca ma mulg cu pompa ,nu o suport,ma inhib si ciu-ciu lapte curs la ea. Vrei sa ii dai altceva decat lapte pentru ca asa ai control asupra a ce baga in gura ,esti sigura ca asa are ceva in stomac. Fiind tu data peste cap si panicoasa cum vrei sa fie copilul vesel? Cum sa mai vezi si ce face daca vezi numai ca nu mananca? Nu or fi chiar atat de tembeli toti de iti zic sa pui fata la san non-stop. Stai in sanii goi, tine fata tot timpul in brate langa san,sa il aibna la indemana. Stai intinsa cu ea in pat ,tu cu sanii la vedere, inearca cat de des sa o pui chiar daca doar molfaie. spun toate astea pentru ca tu cu manutele tale ai scris ca nu accepta biberon. De ce nu incerci sistemul de care spunea Ionela la un moment dat,si chiar si cineva acum,nu mai stiu cine, cu furtunas? Cred ca exista si de asta la farmacie. Pui laptic in el , furtunasul pe langa sfarc in gurita Nourasului , suge din titi(sau molfaie) si de acolo vine laptic singur. Macar asa stii ca inghite ceva. Nu diversificare e solutia. Vezi doar ca iti refuza tot. Nu mai poti alapta,dar nu mananca nici lp.Ce faci ? Nu ii mai dai sa manance? Daca nu vrea nici fructele sau legumele ce faci? Nu o poti forta sa manance ,dar cu acel "ceva" o poti pacali intr-un fel.

Altceva chiar nu mai stiu ce sa iti spun.

Uite,ti-a spus si May,cu biberonul cu tetina incalzita,incearca si asa,dar fara sa te gandesti cu dezamagire dinainte ca nici asta nu o sa reuseasca. Pornind cu negativism de la inceput nici nu o sa aiba un final fericit.




Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput