Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 9
Lara27 spune:
Ha, back si io
m-am uitat la dr. House, a mai rezolvat un mister..
bey fete, eu era sa devin medic, eram hotarata, pasionata, tanara, alea..si, a venit o bursa din lumea cifrelor si uite-asa.. am ramas doar cu pasiunea..de multe ori ma gandesc ce specialitate mi-ar fi placut, uite a lui PK imi place mult sau imunologie sau diagnostician..mistere..sigur as fi avut the "God complex"
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
Lara27 spune:
balanta, ce nu ti-a placut la PK? de mult vroiam sa te-ntreb dr. Strohmer nu e prezentabil?
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
moromeata spune:
Moamaaa, parca ati fi la Uniunea Scriitorilor, asa se umplu paginile astea.
Adina, e clar, trebuie sa umblu si io la dieta, nu de alta dar, cand vad cum poti sa ai grija de doi copii, sa le satisfaci preferintele culinare, sa inventezi tot felul de amestecuri de graunte, sa faci abdomene (aproape fara numar, fara numar), mai faci si vizionare de filme si cetesti si forumul, io una zau ca incep sa ma balbai si trebuie se pare sa renunt la sarmalele alea pe langa care ma tot invart si imi fac fundul asa de greu de miscat.
Samia, eu cred ca astia de la Kaali au o biblie comuna din care tot citesc. Ca fix asta am auzit si eu. Incercarile repetate, cheia marilor succesuri. Si tot umblau la schema de stimulare, desi zau ca nu aveam vreo problema cu productia. Dar ceva nou, ceva schimbat sau macar sa isi puna problema legat de implantare, aia nu. O fi metalitate de est-europeni: daca ceva merge bine hai sa mai umblam pe acolo ca poate o facem lata?
Acuma serios vorbind, esti derutata, sau cel putin asa se vede de aici de la 600 km distanta. Daca vorbesc in plus, trimite-ma la plimbare, dar de ce te grabesti? Incearca sa iei putina distanta, lasa schemele de tratament, variantele de clinici si poate lucrurile se vor sedimenta si vei lua o decizie de care sa fii convinsa ca e cea corecta.
Lara27 spune:
Looana, tratamentul ti-l prescrie medicul/ medicii tai, ok? restul e doar orientativ..
link-ul: d-na respectiva urma sa faca FET cu ovo donate, primise prednison cu 10 zile inainte de transfer, lovenox (heparina) cu 2 zile inainte de ET si era preocupata de continuarea prednisonului in cazul unui beta pozitiv..dr. respectiv, ii raspunsese ca el prefera oprirea prednisonului la beta pozitiv (cantitatile imi inchipui ca le-ai inteles).
Fetele de la ovo donate, unde am vazut ca postezi, sunt sigura ca pot sa-ti dea multe detalii privind tratamentul lor, dar, cel mai important ramane tratamentul tau, prescris de medicul cu care faci procedura, pentru tine. numai bine
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
moromeata spune:
lara, si ce, acuma e prea tarziu sa devii Dr House in fusta? La mine asta a fost mecanismul de autoaparare, ca sa nu o iau razna: m-am apucat sa invat cum se aduna coloana stanga cu coloana dreapta ca sa dea 0, am mai bagat niste multinationale, econometrie, ca mi-a sunat mie ca daca tot nu pot sa fac copii macar sa ajung si eu ca Soros. Adica macar sa invat sa fac bani. Tot era ceva. Plus ca mi-am luat revansa fata de totate magariile pe care le-am inghitit de la profi pe cand eram tanara si aveam mintiuca cat o nuca. Asa o senzatie faina am avut cand de la inaltimea celor 36 de ani discutam cu ei ca de la egal la egal...Deci, do it!
Ingerash_Mic spune:
adrianaadyeh nah, nu-i bai, bine ca vorbeste engleza.. engleza e ok ca inteleg.. ma gandeam ca poate vorbeste doar greaca DAR daca e tanti asta acolo asa de draguta care e si familiarizata cu termenii, din engleza mea+engleza lui husby+traducerea lui tanti = ne-om intelege cat de cat
deci va dati seama ca eu vorbesc de parca m-am si hotarat sincer, la cate am citit, in afara de medlife e cam singura clinica unde as avea incredere sa merg.. dar mai sap
si totusi... intrebarea mea existentiala de azi: ce fac eu maine cu closty?
lyly_mar spune:
ingerash mic,nu o e chiar asa o fericire mare sa se prinda 4,nu o invidia,ca sincer nu ai vrea sa fii in pielea ei...chiar dc face embrioreductie..este un mare risc ,poate sa ii piarda pe toti...mai stiim noi o fata care a avut 4,a facut embrioreductie pt 1..si a nascut prematur la 25 de sapt ,sper ca nu am uitat...si ii traieste doar 1 bebe din 3
balanta_tm spune:
lara, la PK nu mi-a placut ca la eco nu a observat ca am un ovar operat si fara foliculi antrai in el (mi-a zis ca ambele ovare ok), plus faptul ca nu a vrut macar sa auda de PICSI, desi spermograma sotului este praf in general (noroc cu Profertilul, dar asta i-l datoram profului de la Wunschbaby si s-a intamplat dupa episodul PK). Nu m-a incantat f tare nici protocolul propus: cel scurt, cu Cetrotide in final si vroia sa imi dea doar 150 UI Gonal...
Per total, si mie si sotului ni s-a parut f f conservator si simteam ca nu putem sa negociem ceva cu el. I-am facut doua vizite, am zis ca poate prima data ni s-a parut. Dar nu a fost asa, si a doua oara ne-a lasat aceeasi impresie: prea rigid pt ceea ce cautam noi. In schimb, as zice ca e handsome .
Dar vezi, eu sunt un pacient f dificil. Dupa ce Prof Feichtinger "m-a lasat gravida" la primul FIV, apoi mi-a suportat toate toanele dupa ce am pierdut baietelul, am schimbat n mailuri la care imi raspundea personal, desi nu obisnuieste, m-am suparat rau pe el in Octombrie (motivat insa) si in loc sa incep FIVul cu el sau sa rezolv pe loc ce nu mi-a convenit, n-am mai vrut sa stiu nimic de el, i-am scris un mail "greu" si am terminat-o. Pe omul asta l-am venerat vreme de doi ani.
Strohmer... e simpatic, dar nu chipes .