Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 8
balanta_tm spune:
Pai mergi la un consult la Biogenesis, dar programeaza-te la dr Diakoumakos, nu la dr Poiana; macar iti faci o idee despre protocol, clinica, etc.
adrianaady spune:
Sa stii ca da, e un barbat foarte aratos, inalt , cu niste ochi superbi, si e foarte cald, calm, linistitor; vorbeste asa frumos. Tin minte ca atunci cand l-am cunoscut am zis ca a pus Dzeu putin har in mainile lui, asa de dedicat pare meseriei sale
Ingerash_Mic spune:
fetili, merg nu-i bai, dar nu acum.. doar sa mearga masina daca rad la ea si medicul sa ma consulte gratuit
m-am tot documentat.. si biogenesis imi face cu ochiul cel mai tare.. dar vedem, am timp
multumesc mult pentru recomadari
Ingerash_Mic spune:
a! clar ca daca ajung acolo ma las pe mana grecilor am o dilema dilematica: vorbesc RO nu-i asa?
lyly_mar spune:
hello fetele
off,dar vorbirati...dar am reusit sa citesc tot..ce ma mananca si pe mine de inca un fiv cu oole mele...dar nu ma bagati in seama,ca doar ma mananca
dc vreti sa ne intalnim pe 8 martie,cred ca ar tb sa rezervam de pe acum..ca na,or mai fi alte femeie dornice de intalneala de ziua femeii..si eu am liber de la muncii
balanta_tm spune:
adriana, cand te-am intrebat daca e chipes, m-a pufnit rasul (si am pus si maimutoiul corespunzator) fiindca mi-am amintit de o amica de-a mea care a nascut recent si cum eu eram in cautare de ginecolog, i-am cerut feedback despre dr asta al ei si ea imi zice: "da, e competent, f serios si pe deasupra e f f frumos si din motivul asta, toata sarcina m-am dus cu drag la el :-)), mergeam asa, cu bucurie la fiecare eco :-))".
Probabil ca asa e, daca medicul arata bine, iti e mai la indemana sa mergi. Of, eu n-am avut parte de medici chpiesi