Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 10
Ingerash_Mic spune:
lyly cred ca ai vrut sa postezi la topicul pentru biogenesis dar daca ai postat aici, raspund aici daca citesti putin in urma (chiar pe pagina anterioara) ziceam ca EU personal mi-as dori sa mi se transfere 4 si sa se si prinda.. eu sincer nu as apela la embrioreductie ever.. si cand zic ever sunt constienta de ceea ce spun. chiar daca asta ar insemna sa stau la pat toata sarcina nu as apela la embrioreductie
5ab1na spune:
eu am avut un episod ultim pk atunci cand voiam sa merg a doua oara.
mi-a schimbat doza de la 3 menopur la 4 menopur doar din cauza ca am facut eu analizele hormonale.
eu eram cu bagajul facut sa plec la Buda (si vb serios nu metaforic - erau analizele de ziua 2 pe care mi le-am facut din proprie initiativa) si el imi raspunde ca o floare ca un crin sa maresc doza.
i-am zis ca nu vin si ca-mi pare si tare rau ca nu vin dar asta e. n-am incredere in ciclul asta.
n-am avut eu noroc cu el.
lyly_mar spune:
ingerash,am vrut sa postez aici
te cred ca nu ai face embrioreductie,dar sarcina cu 4 in Roamania cam greu de dus pana la cap....riscurile sunt la fel de mari..ca ii poti pierde pe toti ca la embrioreductie
eu zic pt inceput ca iti ajung 2..anul asta...la anu treci la tura 2 de gemeni
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 adina,vezi vit.C solida nu se dizolva in mediu uleios. daca vrei s-o incorporezi in creme...dizolv-o mai intai in ceva care nu e uleios-cum ar fi colagenul,elastina etc |
ahaaaaaaaaaa! de-aia te iubesc io, intre altele!
lara, pe bune a trecut raduleasca la iudaism? adica o facea pe ia un decar de miisoare de euroi?
marin banica nu cu turcii?
da, luciu a ramas natural la fel cum naturala e si silueta ei acu, mai ales tzatzele
angelica28 spune:
INGERAS SA INTELEG CA NU AI FACE FIV LA MED-LIFE?DE CE?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Ingerash_Mic spune:
lyly woooow.. pai inca nu stiu sigur daca voi face FIV anul asta, decat sper.. atat. mi-ar placea sa transfer 4 embrioni pentru ca 4 e numarul de copii pe care mi-i doresc.. asta pe de o parte.. pe de alta parte m-as multumi cu numar mic ca sa mai experimentez cel putin o data perioada sarcinii.. acum stii cum e, nu noi decidem, ci Cel de Sus.. ce-o alege pentru mine aia voi face..
ioana3110 spune:
Ingeras, eu zic sa ai grija ce-ti doresti... daca crezi ca o sarcina de 3 sau 4 e simplu de dus, chiar daca stai tot timplul in pat, lipita, te inseli! Eu cunosc cazuri caci mama mea lucreaza la neonatologie! Crede-ma ca e mai bine sa fii cumpatata la aspectul asta.
Sabina- nici io nu am inteles exact care e treaba cu mutatia PAI homozigot care combinata cu Factor XIII hetero - impiedica cumva trombozele....deci nu am priceput nimic desi la un mom dat gasisem si pe pubmed un articol cu ceva studii referitoare la asta...
Cert este ca intr-adevar, PK este exasperat de treaba asta cu PAI-ul si in stilu-i ti[ic o tine pe a lui ca PAI-ul nu afecteaza implantarea, desi io am citit ca da.
Pe de alta parte, avand in vedere ca eu acu m-am trezit cu hematom, ma intreb daca nu are cumva dreptate...
Sami, Lara - io cred ca voi il bagati pe PK la glumeti in curand....
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adipapazi spune:
doamne, mai balanta, ce de profi ti-au mai cautat si tie in pasa, ca sa nu zic in coarne. de ce te supara veneratul?
eu in austria am ajuns la un dr pe nume husslein, doar la o consultatue atunci cand eram cu mama la wiener privat klinik. stia si facea fiv, dar unde, cum etc habar n-am. am intrebat la fiv europa si facusera cateva cu el.
(doamne, daca o mai vad pe nikita la can can tv ma impusc!)
pup burta balantei, plina de oua si acum (cel putin 4!)
adipapazi spune:
ingerash, sa nu interpretezi ce voi scrie ca pe o mustrare, e doar o parere de om care a nascut prematur: o sarcina multipla nu e nasoala neaparat pt mama, ci pt copii. de-abia incap 2 intr-o burta. cand ai 4, sigur nasti extrem de prematur(ca sa nasti la 34 de sapt mi se pare boierie, indiferent cati copii sunt in burta), iar fapturile acelea nu au gresit cu nimic sa aiba un start care sa le pericliteze evolutia. pot ramane cu traume neurologice o viatza, cu retard, cu boli etc. asadar, nu embrioreductia e problema, ci prevenirea ei.ideea e sa nu cauti cu lumanarea embrioreductia, ca e o dilema morala si religioasa groaznica. sa ramanem rationale: vrem copii, dar nu copii condamnati la sanse reduse la viatza. sa pui 3 embrioni de calitate optima pe endometru optim este deja maximul admisisbil, dupa parerea mea. desi personal nu as risca, mai ales dupa ce am avut o sarcina multipla.