Clubul "babelor" FIV-oase 8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

jesus, nici balzac, care era platit la nr de randuri, nu scria asa de mult intr-o zi!
subscriu la 4 martie. sarbatorim si 35 de ani de la cutremur, cu ocazia asta
eu am avut sustinere de sarcina cu utrogestamn 600/zi, 1 aspenter la 2z pt anticoagulant lupic care era la limita, 3 no-spa de 80/zi, 4 mg/zi, 4l/apa si muuuuuuuuuuuuulta sustinere din partea patului, care nu a cedat sub kg mele/noastre.nicio vitamina, pt ca era vara si mancam fructe si legume crude in draci.

povestea mea? pfuai, are fo 8 pagini marunte, le-am scris gravida, dar sunt scrise de mana, ca mi-era greu la laptop.asa ca tre sa sintetizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???

4 Martie sa ramana atunci.

noi am luat pranzo-cina pe la 6.
acu' soata se pregateste sa plece la meci,pe National Arena si eu imi pregatesc ingredientele pentru maine....sunt casnica,am de facut coliva si de asamblat 50 de pachete.

nu-mi vine sa cred in ce stil ninge iar afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Adina eu astept povestea ta, mai ceva ca premiile Oscar..oricat e de lunga, nu conteaza si de-ar fi sa cetesc toata noaptea si sa-ntarzii la job si, btw, am dat pariu cu hubby: profa de engleza (io) sau romana (el)..cine castiga, alege destinatia de concediu, deci sper sa fie limba lui Shakespeare, ca mergem la Budapesta

to be continued..

Mergi la inceput

lara, nu est detectiv, ci nevasta de detectiv. de romana. dar repet, nu e asa specatculoasa povestea mea, ca nu am decat 5 IUI si 2 FIV.

Mergi la inceput

frate, voua va apare in susul paginii icoana aia cu vrei sa scapi de infertilitate in x zile? si masculina, si feminina? asta e culmea, la topicul asta, asa o reclama!

Mergi la inceput

cica in APROXIMATIV 49 de zile. cum peneplena mea aproximativ si apoi un nr asa exact?
ozan, pk si toti diakumakoshii si kinderwur..-ii balantei nu reusira asa repede, dar reusira tembelii astia din reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

offfff, pai m-a fentat, ca a zis el primul, altfel asta era si first choice-ul meu..eu recunosc mult stilul maica-mii si ea mandra reprezentanta a acestei nobile profesii..(simt undeva un dezacord, dar creierul meu, inecat de cifraraie, refuza sa proceseze fineturi..)
si mama are povesti scrise, fara numar, fara numar, pe hartie si ea, iubeste condeiul si hartia si ma rog mereu de ea sa publice..lucrarea ei de grad I, care avea ca tema poezia Anei Blandiana, are prefata scrisa chiar de poeta..(mama a fost colega la litere si buna prietena cu Ana Blandiana)..

to be continued..

Mergi la inceput

si zice despre ce e bun sa bea husbanzii, printre alte iesrburi gen catusinca, da una la care imi place denumirea: inchegatoare.

frate, ce e asta????????????????
si, atentie, tutunaru recomanda!

Mergi la inceput

aoleo, io nu le am cu condeiul, numai cu ala roshu, si pe pk il mai corectam pe hartiutele alea de mi le dadea cu ce am de fct.
eu nu scriu poezii si alte asemenea, doar stiinta despre. jur ca dupa ce fac teza de doctorat nu mai scriu un rand.
ana blandiana, nice! pai sa o publice!

ar trebui sa ne nastem batrani...stii versurile, presupun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

noroc cu adi cu spiritul de de observatie ca ratam ca fraiera sansa vietii mele!!!

si eu care ma gandeam sa ma usurez de cateva miare de euroi la un fiv cand treaba e simpla cu cartzoaia asta!

o sa ramana PK, Stromer, Taifun & co fara cliente

am zis!

Mergi la inceput