Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 19
adipapazi spune:
cum sa se numeasca, frate, inchegatoare? incheaga ce? ne incheaga dodoasca? incheaga spermatozoizii sa inlocuiasca centrifugarea cu icsi/picsi/imsi and co?
intelegeti ca la mine sunt bunicii si mi-am luat o pauza. din sufragerie se aude ba alba-ca-zapada (sapam, sapam, sapam, sapam chiar de pare enervant/ca doar sapand si iar sapand poti da de-un diamant, sapand indat ajungi bogat daca sapi sapi sapi foarte foarte avantat), ba pinocchio, ba rio.io sunt asa obosita ca rad si de numele plantelor. mai ales ca husband e la dr sa-si "inchege" niste hemoroizi.
adrianaady spune:
So I am back
Deci schema e dupa cum urmeaza :
1. prednison 5 mg - ziua punctiei 2 comprimate, apoi cite 3 comprimate pe zi
2. cyclo proginova - tabletele albe 2 mg estradiol - 2 comprimate in dimineatza punctiei, apoi cite 3 pe zi
3. utrogestan 100 mg - 200 oral dimi + 200 oral seara in ziua punctiei; z1 200-200-200 vaginal, ziua transfer 300 oral dimi+300 vaginal dupa transfer + 200 oral seara; apoi se continua cu 400 dimi si 400 seara vaginal
Restul de clexane, aspenter, vitamine le stim toate, nu?
adipapazi spune:
samira, pai se vede ca nu ai citit cartea, ca nu te-am auzit sa ii dai samiroiului inchegatoare. fuga la plafar si baga si in paketele pt barbati
Lara27 spune:
nici mie, si mor de necaz
Ady, sa traiesti boieroaico! s-a notat si salvat la categoria scheme de sustinere europene, testate si incercate si recomandate.
Adina imi aduc vag aminte si apoi sa ne facem mai tineri, mai tineri, mergand..mintea mea e mai stiintifica, mai pe real, frate-miu a mostenit gena umanista, el si cu mum' filozofeaza si analizeaza cuvantu' in text..
to be continued..
Ingerash_Mic spune:
sami, lara, fetelor gata, am gasit solutia de a ramana gravidarese traiasca tratatul din susul paginii ca altfel ne chinuiam cu grecii/turcii/americanii/britanicii/austriecii etc
bai frate si cand mai aud pe cate cineva: da-i branca ursului lui C si sa vezi ca in maxim 3 luni ramai gravida
_
samira33 spune:
ingerasule...norocoaso!!!pune mana si citeste repede cartea sau ce o fi acolo si pune in aplicare ca, uite,nu toate avem privilegiul sa ne "apara" cartea cu solutia salvatoare.
nu,nu!!!unora ne e dat sa ne chinuim.
Ingerash_Mic spune:
samira iti inteleg suferinta sunt alaturi de tine imi pare rau ca suferi ca nu poti citi ce le e dat altora.. dar uite, fetele sunt de treaba si-ti impartasesc din secretele „scripturii infertilitatii”: ii dai lui sotoi inchegatoare si ramai gravida stii, ultimele studii au aratat ca inchegatoarea e mai buna decat branca ursului
acum las gluma la o parte.. sincer pe mine astfel de articole/carti etc ma lasa rece.. de fapt nu ma lasa rece daca stau sa ma gandesc.. ma „indigneste” dar fiecare trebuie sa castige bani din ceva.. si nah, mai scoate un mic ghid de cum sa devenim gravidarese in 49 de zile (de ce frate 49 si nu 69 sa fie cu noroc..?), ce pozitii sa mai adopti sa iasa copilul cu ochii verzi ca marea sau brunet cu ochi albastri, cand sa face bucii-bucii daca vrei fata si cand sa faci daca vrei baiat etc..
mai auzisem una: daca in timpul actului esti cu gura inchisa iese baiat, daca esti cu gura deschisa iese fata pe-asta n-o stiati
_