Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 17
Lara27 spune:
Sami, vezi ce bine se potriveste maxima lui qiao, primesti fix ce negociezi..
Qiao
to be continued..
samira33 spune:
da lara,asa e.
chiar ma gandeam dimineata ca cele mai crancene negocieri le-am purtat in viata mea cu barbate-miu si cu PK.
deci ,cred ca-mi si place stilu' asta
samira33 spune:
mai fete...eu m-am gandit la ceva:sa ne vedem Duminica, pe 4 Martie,din urmatoarele considerente:
-nu e chiar in zi de 8 Martie si nu o sa avem probleme cu rezervarile pe la restaurante.
-poate unele dintre noi vor sa iasa in oras cu sotiorii pe 8 Martie,sau poate unii sotiori ne pregatesc surprize in acest sens.
-e Duminica si nu suntem pe fuga,nici obosite,tracasate de la munci.
-e Duminica si poate ne onoreaza si lara cu prezenta.
ce ziceti???
QiaoBing spune:
Subscriu la lista pt 4 martie !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ingerash_Mic spune:
balanta multumim pentru faptul ca ne-ai impartasit si nou secretele licorilor luate le-am salvat
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Eu n-am mai scris in ultima vreme pentru ca sunt ocupata sa-mi ajut ochii sa priveasca iarasi normal, ca dupa cate info citesc pe aici ma uit crucis deja... Da' ma bag cu ce ma pricep si eu Adina, chestia aia buna din seminte, bagata la cuptor e nociva, mai. Ingredientele sunt beton, da' bagate la cuptor sunt crima curata. Uleiurile din nuci/seminte devin cancerigene si toxice din cauza de temperaturi ridicate... Cel mult poti incerca sa deshidrataezi sau sa faci diverse bombonele din toate nucile si semintele alea... Va pe toate! |
pai, anaasta, cine vb despre uleiuri? eu pun doar semintele, nu uleiurile.doar tava este unsa cu ulei, peste care pun folia de copt.
Lara27 spune:
Sami, multzam tare de invitatie!
Nu tre' sa fie duminica ca sa ma bag la ieseala, ca eu sunt mare amatoare..doar ca eu sunt la multe, multe sute de km distanta de voi, asa ca non e possibile..trag nadejde ca ne vom cunoaste odata, e mica lumea
asa, mai vroiam sa zic ceva.. normal, ca doar ei sunt barbatii din viata ta (n.r. samiroiu & PK) si mi-e ca, oricat te sucesti si rasucesti, tot ei vor fi si cei cu care vei face mult doritul bb
to be continued..