Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 16
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Cris, te-am uitat... e foarte tricky ce incerci tu sa faci... pe PK nu-l fentezi, fara indicatie de heparina, nu-ti da! as simple as that..in dr. Avram eu, personal, am mare incredere..daca si ea zice nu, q.e.d. asta e raspunsul dat de medicii tai, specific, pentru cazul tau..imi dau seama ca vrei neaparat sa ai o mutatie genetica cu risc de trombofilie, doar pentru a-ti justifica dorinta de a-ti administra heparina.. heparina implica riscuri (si nu putine), e costisitoare si dureroasa si nu este raspunsul la orice problema..ar fi simplu, dac-ar fi..incearca sa nu te lasi dusa de val, sa faci ceva, doar pentru ca ai senzatia ca asta face toata lumea si "pierzi trenul"..filtreaza informatiile si adapteaza-le cazului tau, in mod specific. bucura-te ca ai scapat de trombo', e ceva, so enjoy..ai doi medici foarte buni (PK si dr. Avram), poate o idee buna e, sa le acorzi incredere, mai ales ca-ti spun acelasi lucru (asta am inteles eu)..parerea mea tubal infertility DH all normal TTC since 2009 2 IVF, 4 FET - BFN struggling with RIF |
Iuuui... cred ca din cauza racelii ma exprim aiurea Eu sub nicio forma nu-mi doresc trombofiliile astea, iar de clexane, daca se poate, nu vreau sa aud. Doar ca eu nu stiam cum sa interpretez raspunsurile la acel PAI. Era contradictoriu ce scria pe analiza cu ce zice Avram si dr. de la MedLife ... de asta vroiam parerile voastre!!!!!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
5ab1na spune:
loretta te rog mult spune si mie ca sa vad daca se confirma minunile alea pe care le-am citit....si tot ca sa nu sap in arhive pana te gasesc...cum ai tu Lh si FSH? si ai facut agonist sau antagonist?
va salut babutelor
balanta_tm spune:
loretta, incep sa arat ca si cum as fi inghitit un balon, desi am doar 15 sapt si cateva zile. Cred ca o sa fiu mareeeeeeeee, mareeeeeeee
lara:
- pe perioada Suprefactului, am luat Thrombo ass de 100 mg
- cand am inceput stimularea, am oprit Thrombo ass si am trecut pe Clexane de 0.6
- inca de la inceput, de cand am inceput Suprefactul am luat Femibion, cu care merg toata sarcina
- din a 5-a zi de la punctie, unde ziua punctiei este ziua 0, ei au zis sa incep tratamentul de sustinere cu: Utrogestan 200-0-400, Duphaston 0-20mg-0, Progynova mite 0-2-0; eu insa am inceput Duphastonul si Utrogestanul din ziua punctiei - mi s-a parut aiurea sa incep abia in Z5 progesteroanele. Progynova mite am inceput din ziua de ET
- dupa punctie am luat antibiotic (doxiciclina)
- de la ET am avut 5 mg Prednison (Aprednislone se numeste la ei); ei au zis sa iau 7.5 mg, dar eu am luat doar 5
loretta76 spune:
Sabina te referi la episodul "doar cu gonal"? Scuze sunt la lucru si nu prea asimilez acum. Cat despre hormonale trebuie sa ma uit in dosar si revin.
QiaoBing spune:
Hello laidies,
Ar trebui sa imi iau concediu sa tin pasul cu voi.
Din ce mi-am aruncat un ochi
samira no problem cu reteta. am si originalul daca vrei si mai am si una pt menopur, deci la alegere.
Am citit azi intr-un mail o chestie care mi s-a parut super pt relatia unor venerabile doamne cu PK, si nu numai ...
Esti inteligent, daca nu crezi decat jumatate din ce ti se spune; esti întelept, daca stii care jumatate ! In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
Cris..sper ca ti-a trecut/trece raceala aia
aha, acum m-am prins. pai, foarte bine atunci. parerea lui PK despre PAI si legatura acestuia cu implantarea am postat-o, pe la inceputul capitolului, cred. ce ti-a spus dr.Simona Avram, tu stii cel mai bine. eu nu mi-as mai bate capul cu analiza de la Synevo. doar ca si analiza, fara o interpretare medicala, nu are mare valoare. in dilema ta, vis-a-vis de heparina, eu as merge pe mana hematologului. cu atat mai mult, cu cat este unul cu experienta in trombofilii obstetricale.
mai mult, nu stiu ce sa-ti spun
to be continued..
5ab1na spune:
loretta ma refer la toate episoadele
te astept cu toate hormonalele
fetele va pup pentru ca ma suportati