Clubul "babelor" FIV-oase 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
pentru asta ma duc sa compun scrisorica de amor cu nabadai pentru PK.
ca acu's cu capsa pusa si cand sunt cu capsa pusa...am curaj si spun lucrurilor pe nume

si tot din cazua curaj pe fond de capsa pusa am inceput sa bomban soata ca nu s-a dus nici pana la ora asta sa-mi curete si am o gramada de treaba....da altfel sunt pasnica.

Ce figura esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami
si eu functionez la fel, nu pot sta cu mintea in repaos, trebuie musai s-o tin ocupata, pacat ca nu pot face fiv cu puterea mintii..
off topic:
oooffff mai fete, pai daca incep sa va pove', sa vedeti pana unde merge pasiunea mea intru ale medicinii..
studenta fiind, mergeam la masa, la cantina studenteasca UMF, doar pentru a asculta istorioare de la cursurile lor si, ce-i drept, era si cea mai buna mancare din complex..aveam prieteni medicinisti, fara numar, fara numar..mai mergeam cu ei la cursuri, era free si pentru vizitatori..cel mai fain a fost, cand am plecat direct de la masa, la sala de curs "Anato I" (era vis-a-vis) cu o prietena care-si uitase acolo geanta si s-a dovedit ca mergem in fact la laboratorul de anato, unde anul I diseca cadavre, pe mese mari de marmura alba, intr-un miros intepator de formol..prietena mea, mi-a facut cunostinta cu "pacientul" ei (era saracu' facut ferfenitza, dar, totul, intru nobilul scop de a sluji pe altarul stiintei)..ma albisem ce-i drept, dar eram absolut fascinata..si uite-asa trecut-au anii, cu cursuri de anato, hispat, morfopat, biofizica, biochimie pana la cele de gine, cardio, neuro, farma (cahh, cata toceala) si la fiecare sfarsit de an, sarbatoream cu serenade..
in ultimii ani de fac., locuiam impreuna cu prietena mea, care se pregatea de examenul de rezi si care invata impreuna cu o gashca de 4 colege zi lumina. Seara, eu trebuia sa le ascult, cu tratatele (aveau compendiul Oxford) in fata si recitau fetele invatatura acumulata ..challenge-ul era urmatorul: cand una din ele nu-si amintea ceva, eram intrebata io..daca stiam, respectiva comanda o pizza si bere..am mancat multe pizze si am baut multe beri
in zilele noastre, internata fiind in clinica univ. pt. laparo, ma dispera o grupa (de 6) studenti straini, anul 6, sem I, linia engleza, mui colorata, care nu reusea dimineata la vizita, sa prezinte cazurile profului (asta era treaba lor) si vesnic era circul de pe lume..intrebari, tacere, alte intrebari, priviri rusinate in podea..(unul din ei, nigerian, imi povestise ca el vrea sa devina radiolog, deoarece, in Nigeria, cf. legii, cu aceasta specializare poti iesi la pensie la 40 ani si vroia sa colinde lumea inca tanar fiind..) asa ca, din urmatoarea dimi le-am facut prezentarile de caz..anamneza (stiam oricum in amanunt 'cazul' fiecarei colege de salon), interventia suferita, tratament, follow up, etc..am desenat, utere, trompe, hidrosalpinx, prolaps-uri si le-am scris totul pe foi, in engleza..la vizita, "studentii" mei au stralucit..mare fericire, ei ca scapau de practica la gine, eu ca eram in "elementul" meu..s-a prins profu' (si acum sunt convinsa ca ne-a parat un rezi, care incerca sa ma impresioneze, fara succes)..proful, a fost atat de uimit, cand a realizat ca nu sunt de "meserie", incat toata saptamana am avut liber la cursurile teoretice tinute in clinica cu grupa respectiva si cand nu-si amintea vreun termen in engleza, eram translator..asta a fost crash -course-ul meu de gine..
bine, dupa o sapta, lucrurile au intrat in normal, am revenit la my every day job, dar imi amintesc de perioada aceea cu mare placere..

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

buna mai feletor , scrieti nu va jucati , mi-a luat doua zile sa va citesc din urma
Samira .....chiar ca acel raspuns este lipsit de profesionalism.Despre mine ce sa va zic ( eu oricum scriu rar de tot) azi am fost sa imi iau sange pentru analizele cerute de Tayfun si acum sunt in asteptarea rezultatelor .
Azi ma duc la sala ......nimik interesant .Oricum imi sunteti tare dragi toate si va citesc cu mult mult draggggggggg.
Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Sami, hai ca acum cetesc..
Strengths, Weaknesses, Opportunities and Threats!!!
da soro, le aratam noi lor de ce sunt in stare mintile economicoase!!!

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Credeti ca pot tine pasul cu voi?
Sunteti tare harnicute! Citesc si bag la cap informatiile!
Profit de vremea buna de afara (15 grade) si ies la plimbarit!
Spor la scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samirutzo, pai zi si tu, nu aveam io dreptate???
Ia baga o spovedanie la PK sa vedem ce mai zice. Io cred ca inchid astia granita pentru Romance la FIV...

Lara - io cred ca a gresit tare Sami cand a zis ca nu ai cateva tzigle pe casa....Eu cred ca iti lipsesc toate! Parerea mea....
Dar esti tare. Faza zilei ar fi sa lucrezi acum in publicitate

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

am recuperat cetitul, so:
Ioana, dear, de unde am dezertat, ca nu ma prind??
Sami, 'ce nu-i intrebi pe distinsii domni de la Reprofit, care e logica (ca sunt numa' urechi) in prpounerea lor? adikatelea, al tau corp refuza sa 'primeasca' embrionii proprii cu incapatanare, dar se va deschide cu siguranta ca un nufar la razele soarelui, la ceva 100% strain? foarte, foarte strange abordarea, parerea mea..
da, da, da, vreau si io sa stiu povestea Adinei, fac galerie, poate intr-o noapte ne-o spune

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Ioana

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Mai fetelor m-ati terminat cu casele voastre neterminate. Trebuie rezolvata problema asta cu acoperisul... ca vad ca devine tot mai serioasa

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

beau ceai cald...am un ceai care face nush' ce metabolismului glucidelor.
are un gust foarte bun si dulceag,nu are nevoie de indulcitori si m-am obisnuit sa beau zilnic 2-3 cani.

Mergi la inceput