Clubul "babelor" FIV-oase 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samiruta de care ceai e? ca ma intereseaza si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

eu ma uit pe canalul Travel - my favorite! Macar atat, daac sunt lipita de pat.

Lara- pai plecai la Biogenesise, ca asa ai zis...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ioana, am revenit! Am cetit! M-am gandit, m-am razgandit..neeeehhhhhh, nu emit pareri
Ady, iti mai aduci tu aminte de tratamentul de sustinere primit la Biogenesys? poti, te rog, sa-l elaborezi, asa pentru o analiza SWOT rapida, vb lui Sami..
Sami i-ai compus ravas la PK? pe ce teme? "ameninta-l" ca te urci in wizz si mergi la duel face to face, daca da inapoi..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

hello

cocolyso pai la ML un FIV cu ICSI costa 2000 euro (adica 8670 RON) si daca vrei cu tot cu tratament te costa 4000 euro (adica aproximativ 17200 RON) .. in timp ce la Biogenesis un FIV cu ICSI costa 12500 RON (aici stiu sigur ca sunt incluse analizele, recoltarea, punctia si procedurile necesare inclusiv ET.. asa scrie la topicul dedicat lor) si daca adaug tratamentul (eu personal am pus tratamentul la care am raspuns fara probleme, adica 2500 lei) ajung la 15000 lei si 2200 lei nu sunt ceva nesemnificativ sincer, eu cu banii astia pot plati drumul si mancarea in perioada care o stau acolo..
da, la ML Albu este the best.. dar nu e de ajuns, in sensul ca (eu nu am patit-o) daca vrei sa faci cu el IA/FIV mi se pare ok sa faci totul cu el: monitorizari, procedura etc.. cunosc persoane care fac primele monitorizari cu alt medic si nu cred ca e ok.. adica e parerea mea.. eu de exemplu vin din Constanta pentru ALBU nu pentru Lara Andronescu sau mai stiu eu ce medic care iti face prima monitorizare.. faptul ca nu-si vad ei capul de cat de aglomerat este, nu-i problema mea, zau asa.. pe langa asta mai exista personalul care iar din punctul meu de vedere ar putea fi in primul rand mai atent si apoi mai amabil ca nu-mi permit sa fac 250 km sa vin acolo ca sa fiu tratata in dorul lelii pentru asa ceva sunt cabinete si-n Constanta dar astea sunt aspecte pe care eu personal nu le iau in cosiderare.. as face FIV la ei doar pentru faptul ca imi place cum lucreaza Albu (posibil sa-mi schimb parerea daca merg la grecii de la Biogenesis), pentru faptul ca deja e la curent cu tot ce am si pentru ca e primul care si-a dat interesul sa-mi dea sa fac o serie de analize mai amanuntite.. in rest..

Lara am zis ca nu bat in pinteni ca vreau sa-i fac pe toti odata.. dar daca as pati ce a patit anne mary as patra toti cei 4 bebelusi si nu as apela la embrioreductie..

azi-noapte am visat toti medicii de care se vorbeste aici: PK, grecii de la Biogenesis si evident pe Albu care era foarte suparat ca vreau sa fac FIV in alta parte

hai ca va pup pe toate de nu va vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,Glicostat se numeste ceaiul.
e de la Fares si l-am cumparat din Cora de la raionul dedicat produselor pentru diabetici.

lara,ai PM.
am scris scrisorica de amor...astept palma peste oki!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Lara,Samira, avand in vedere ca si la mine problema e tot la implantare va citesc cu "ochii ciuliti"(ca nu pot spune ca stau cu urechile ciulite). Eu mai am sa ma documentez mai mult...insa daca descoperiti ceva spuneti in gura mare aici. Eu am de gand sa merg la Zadori sa-i pun pe tava my requests.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai ingerasule ...sa ma ierti dar eu am senzatia ca tu nu intelegi ca nu e decizia ta daca ii pastrezi pe toti 4 sau nu.
probabil ca nu ai urmarit cazurile fetelor care au sarcini multiple...cu siguranta nu stii cum e sa ti se spuna ca ai ales intre viata ta si a puilor din burta,cu siguranta nu stii ca medicii din Romania nu sunt dispusi sa-si asume riscul in a conduce si monitoriza o sarcina cvadrupla,pentru spitalele din Romania astfel de cazuri sunt exceptionale,cu siguranta nu te gandesti la problemele uriase cu care se pot naste acei copilasi la 25-26 de saptamani,probleme care pot genera alte probleme ulterioare,cu siguranta nu stii cum e sa nasti prematur si sa-ti moara o parte dintre copilashi sub ochii tai iar tu sa ii privesti nepuntincioasa,cu siguranta nu te gandesti ce costuri mari presupune o sarcina cvadrupla si apoi perioada de terapie intensiva-ca da,stai ceva la terapie intensiva cu prematurii.
si pentru ce ai risca toate astea te intreb???doar pentru asa iti doresti tu???e foarte frumos ce-ti doresti...dar,vorba Larei...nu ti-i dori pe toti odata ca nu e bucurie,o binecuvantare sau cum mai vrei tu sa-i spui.
sa ma ierti dar asta e parerea mea.
si nu vorbesc din filme...ce ti-am spus mai sus sunt chiar intamplari de viata ale unor fete care ca si tine....si-au dorit cate 4 copii odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami, ai PM
Loretta, soro de zodie, relax ca suntem departe de a zice EVRIKA! dar share-uim, cum sa nu, da' deocamdata studiu & analiza, apoi punem in practica si daca ne iese, brevetam..
cand vrei sa mergi la Zadori? (uite ce memorie am: 2 fiv-uri in TM si apoi Szeged, anul trecut, asa-i) la ce requests te-ai gandit?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

babutelor si eu vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

sami repet mesajul de dincolo:
da, as fi de acord sa-i pastrez pe toti 4 in cazul in care se prind toti 4.. si i-as pastra atat timp cat doctorul/doctorii ma asigura la fiecare eco ca toti se dezvolta normal din toate punctele de vedere.. da, as accepta transferul de 4 embrioni (maxim) si daca s-ar prinde toti nu as apela la embrioreductie tocmai pentru ca ma gandesc ca nimeni si nimic nu-mi garanteaza ca dupa ce o fac cei care vor ramane se vor dezvolta normal sau vor supravietui pana la final.. nimeni nu garanteaza nimic, fie ca se transfera 1 sau 7, fie ca se prinde 1 sau se prind 4..
si mai adaug: nu, nu am cunoscut bucuria de a ramane insarcinata si implicit nu stiu ce inseamna.. stiu doar din ce am citit.. sunt in tema cu toate riscurile pe care le implica o sarcina multipla, stiu teorii.. probabil ca lupta asta continua si asidua te face sa ajungi sa gandesti si la „ce s-ar intampla daca...?”.. in cazul meu, am ajuns sa gandesc asa.. probabil pe parcurs mi-as schimba parerile..
in fine, nu am vrut sa se creeze discutii pe chestia asta si daca am dranjat pe cineva cu comentariul meu, va rog sa ma scuzati.. nu am intentionat sa jignesc/supar pe nimeni, efectiv am spus ce as face eu (cel putin in momentul de fata)

Mergi la inceput