Clubul "babelor" FIV-oase 8
Raspunsuri - Pagina 12
elenus26 spune:
Samiro cred ca ne vedem pe 8 martie la magazin
Si tot citindu-va mi-am adus aminte ca am si eu un regret. Eu vroiam sa dau la actorie. Mi-am bagat io nasul prin niste roluri, trupe micute, dar cam atat... Ultima zvacnire a fost acum vreo 4-5 ani cand ma gandeam sa dau la papusari...dar n-a mai iesit nici asta.
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
balanta_tm spune:
adina, veneratul m-a suparat fiindca m-am dus in Octombrie la Viena special sa imi faca eco, sa imi faca protocolul pe loc si sa mai discutam ultimele detalii inainte de FIV (trebuia sa incepem chiar in luna aia FIVul) si el era iar intr-o perioada cu toane. Adica a refuzat sa se uite pe histeroscopia ce o facusem in TM, desi filmuletul avea fix 2:36 minute, plus ca dusesem laptopul cu mine, sa nu cumva sa il deranjez sa dea el vreun click pt histeroscopia mea. Apoi, m-a socat protocolul, unde dorea sa ma inhibe 3 saptamani in loc de 2. Am intrebat de ce si mi-a zis ca trebuie sa plece pana nu stiu unde si sa ma sincronizez cu biletul lui de avion.... I-am zis, hellllloooooo, eu am doar un ovar si un AMH de toata jena, pai daca ma inhib 3 sapt, adoarme ovarul de tot. El nu si nu, ca va fi bine. ..Cand m-am suit in taxi, m-a pufnit plansul si asa am tinut-o pana la aeroport. M-am simtit tratata f prost de el si ca i se rupe de FIVul meu si ca toata atitudinea lui pozitiva si suportiva de pana atunci a fost mai mult un teatru decat ceva real. Asa ca am zis "gata".
De Husslein am auzit si eu, este seful catedrei de ginecologie de la AKH, plus asociat la Fetomed unde merg eu pt ecografiile din timpul sarcinii, si da, coordoneaza si ceva clinica de FIV, dar nu se implica direct. E un mare dr, multe femei aleg sa nasca cu el sau sa fie operate de el.
lara, asa este, in final am facut alegeri bune cu clinicile, dar si eu am trecut, ca si voi, prin multe framantari si incertitudini.
samira, mi se pare super ca ceri mai multe pareri. (Vezi ca astia de la Wunsch au marit preturile la FIV; in Oct am adus lista noua de preturi si am pus-o pe prima pagina la FIV in Europa); si cea de la Kinderwunsch este updated, adica este conforma cu ceea ce am platit in Nov la FIV - astia sunt mai draguti, au pastrat aceleasi preturi ca in 2009, cand am mers eu pt prima oara la ei )
samira33 spune:
hai sa va spun cum mi-au trantit-o aia de la Reprofit.
cica daca am 4 FIV-uri nereusite e foarte greu sa afli cauza esecurilor si propunerea lor pentru mine este FIV cu donor.
cum sa raspunzi in felul asta???nu ca as avea ceva cu FIV cu donor...dar sa spui:da,ai o problema si e greu sa o identificam asa ca mai bine hai sa facem altceva.
hai ca m-au enervat astia.
samira33 spune:
balanta,nu ma descumpanesc multe pareri.
fac deja "studiu pe tema"...vreau sa vad ce-mi propune fiecare...punctele comune,diferentele,ce consider bun,ce consider rau la fiecare ...adicatelea in termeni de economisti,o analiza SWOT.
multumesc pentru info,stiu preturile de la ambele clinici.
elenus26 spune:
Sami nu te enerva...vezi tu, incet, incet se elimina "surplusurile" de optiuni si in final vei face alegerea mai usor, dar si pe cea norocoasa
fata frumoasa
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
balanta_tm spune:
Ce raspuns aberant dadura astia de la Reprofit!!!! Nu ma asteptam, adica la varianta asta nu ma gandisem vreodata in ceea ce te priveste, nu cred ca este cazul de donor la tine.
Interesant cu SWOTul asta. Citii pe Wikipedia si ma lamurii.
ioana3110 spune:
Fetelor, voi atata m-ati innebunit ca am avut azinoapte un cosmar cu PK. Se facea ca am mers din nou la el, si de data asta el ma lasase balta pe mana unei asistente - ca cica l-am enervat - desi io ziceam: nu io, Nu io, ca Samira...., el zice nu! ca si tu! Asa ca ajung pe masa la punctie si ii spun asistentei:
_Da de ce vreti sa fac iar fiv ca io am ramas insarcinata si am 3 luni... Si ea nu credea, dar nu a vrut nici sa se uite la ecografie, si am inceput sa fug prin cabinet cu aia dupa mine si mi-am pus ecograful be burta singura, si a ramas asistenta tablou, si io m-am trezit leoarca
Adino, eu zic ca intr-o zi, nu ar strica sa le spui fetelor povestea ta, apropos de discutia cu Ingeras...ca pe mine m-a zdruncinat rau! Esti eroina mea nr 2, dupa prietena mea care a avut 2 embrioni la transfer si s-au divizat amandoi, si a facut 4 copii, nascuti cu chiu cu vai la aproape 7 luni.
Pupici fetelor si sa aveti o zi frumoasa!
Lara - esti o dezertoare!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
balanta,mie mi se pare un raspuns lipsit de profesionalism.
ioana,asa deci??!!!Samira a facut nu io!!!bravo
pentru asta ma duc sa compun scrisorica de amor cu nabadai pentru PK.
ca acu's cu capsa pusa si cand sunt cu capsa pusa...am curaj si spun lucrurilor pe nume
si tot din cazua curaj pe fond de capsa pusa am inceput sa bomban soata ca nu s-a dus nici pana la ora asta sa-mi curete si am o gramada de treaba....da altfel sunt pasnica.