Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
ilinca79 spune:
Salutare,
e pregatita lumea pentru MI?
La multi ani krys! Sa fii sanatoasa iubita si fericita! Te pup cu drag!
Denisa condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe bunicul tau!
Crissy cum se mai simte Bea?
Cris2010 tinem pumnii sa gasiti o masina de imprumut iar pediatra sa va dea vesti bune!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
michelle1981 spune:
Crys La multi ani, sa fii iubita, fericita si implinita!
mycya - of, imi pare rau ca aveti probleme cu masina.. Nu se poate repara pe casco?
saddie multumesc. M-am uitat peste meniurile tale si deja cateva mi-au facut cu ochiul.
Denisa condoleante..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
bumblebee spune:
La multi ani, mami draga Krys!
Sa fii mereu tanara si frumoasa, calda si iubitoare! Sanatate si numai bucurii!!
Gata, are puiul mic mobila! Ce tare-mi place! Si el e foarte incantat si a si dormit de la 21:30 pana la 7:10 fara nici macar o trezire!!
CrisSN, si tac-su era la fel de pasionat de oale. Nu a ajuns mare bucatar, dar gateste f bine. Asadar, daca puiul nazdravan isi va alege asa o cale, noi il vom sustine si as fi tare curioasa ce stil culinar si-ar alege (ca sunt 2 curente culinare in aceasta casa).
Si V mai sforaie. Sper ca Solnushka sa aiba doar vreo 2 mucisori razleti.
Alice, am citit aseara ca a plecat socrela!! Yuhuuu!!
Fete dragi, drum bun si usor maine. Sa ajungeti repede ca gandul si sa va bucurati de aceasta intalnire! Voi fi cu gandul si cu sufletul la voi!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ooana spune:
Crispro, ma bucur ca banii au ajuns la destinatie...de fapt asta era si scopul intrebarii
Galina ne place...o sa incerc sa o scot d epe youtube...se da download pur si simplu???
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Denisa, condoleante, sa ii fie sufletul usor si somnul de veci in tihna..
Mai, dar tare m-ati facut curioase, ce meniuri?
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ochidut spune:
Krys La multi Ani!!!!
Cris, nu cred sa aiba polipi, dar e bine sa o vada medicul. Fiecare medic cat si mama oricum recomanda altceva. Am auzit si eu de flumicil ca fiind bun.
Noi pana acum am folosit Sinupret ca sa ii dea drumul la nas, cand nu curgea. A functionat. In afara de asta ser si apa de mare. Odata mai demult o alta pediatra ne recomandase si vibrocil dar nu a mai fost cazul. iar ultima oara cand a fost racita am folosit colargol - dar nu eram in situatia ta - adica ii curgeau mucisori multi multi si colargolul a fost singurul care ne-a facut bine.
Sper sa gasiti o masina!!!!!!!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Eladeea, vezi ca iti trimit un mail......poate iti e de ajutor
de Larisa Ioana 24.06.2010
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Crys La multi ani, sa fii iubita, fericita si implinita! mycya - of, imi pare rau ca aveti probleme cu masina.. Nu se poate repara pe casco? saddie multumesc. M-am uitat peste meniurile tale si deja cateva mi-au facut cu ochiul. Denisa condoleante.. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+ |
Mai mami, dar tu cand afli ce ascunzi in burticel??
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010