Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Off, e greu cu descarcatul de pe youtube. Cel putin mie asa mi s-a parut. Se descarca intai un alt program, youtube downloader, si cu ajutorul lui ( dupa instalare) se poate descarca. Dar calitatea e slabuta. Ele se descarca in format "flv"- dvd ayerul meu din casa nu le citeste, asa ca am cautat un program prin care am transformat flv in avi. Dureaza 2 vesnicii. Si gata!
Daca vreti, incerc mai dupa masa sa incarc de pe stick galinha partea 1 si 2, in format avi, cam 40 min fiecare, calitate ok. Le uploadez pe transfer.ro, va dau linkul si voi le luati. Vreti?
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
fuguta ca n-am timp.
am vb azi cu omu de la sibiu, l-am intrebat daca e practicabil drumul de la sibiu la han,a zis ca da.
eu am vb si cu mamica unui coleg de-al lui Stefan de gradi daca cumva vor sa vina ei, e vreo problema daca se hotaraste sa vina?
fuuugg...nu-mi ajunge timpul.#536;)
diseara fac bagaje..pat pliant etc etc..
cum sunt drumurile in zona Brailei, stie cineva sigur?cine e din zona? pleeaseee..
crispro spune:
Victo, io n-am treaba. E ai mult decat binevenita daca doreste. Cu cat mai multi, cu atat mai bine!
Legat de drum- nu cred ca e mult din Sibiu spre han. nu stiu in schimb cum sa il gasesc pe gps. dupa adresa de pe site nu il gaseste.
Am trimis mail pe grup cu linkul catre cele 2 parti ale faimoasei Galinha pintadinha. Mai trimit acum unul cu niste cantecele super faine, Gracie Lou. Contine: Abc Song, Wheels of the bus, If you're happy and you know it, etc.
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
Eu de pe youtube am dwld in format mp3 si am pus pe CD pt masina.
Laurika - pe 27 am programare, poate aflam atunci
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Eu de pe youtube am dwld in format mp3 si am pus pe CD pt masina. Laurika - pe 27 am programare, poate aflam atunci ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+ |
Cum? Mie mi-a downloadat in format flv... nu toate, mai era si cate unul de alt format. Dar majoritatea.
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Cris(pro) hai ca m-am pierdut...cum adica nu au ajuns banutii aia dn 2%? pai si cum putem verifica daca au ajuns...mi-a scapat mie mesajul si ai scris de unde au ajuns si de unde nu?
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Cum? Mie mi-a downloadat in format flv... nu toate, mai era si cate unul de alt format. Dar majoritatea. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
Victo spune:
va ajunge maine cineva inainte de ora 4 la sibiu?uff..nu stiu ce sa facem...
noi pe la 4 vrem sa plecam din cluj. cine crede ca va fi pe la ora aceea prin zona, sa ma sune sa imi zica cum e drumul?
oare este semnal acolo? ma apuca fricile, masina noastra e micuta, azi dim de-abia am urcat o mica panta de aici din garaj, ca derapa..n-as vrea sa ramanem prin padure cu copiii.