Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
la fel a fost si Maria prin decembrie nas infundat, sforaiala,dar cand aspiram nika cu picutaturi nika, dar era sfornaita, a fazut-o medicul si ne-a dat fluimucil 2plic pe zi in doua zile si-a dat drumul! dar daca suspectezi polipi e bine sa o vada un ORL-ist! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Da, Anca, eu m-am gandit la asta, ca a tot fost racita iarna asta. Acum, a debutat cu o febra mare, a tinut-o o zi si de luni are nasul infundat (nu tot timpul), dar fara secretii.
Oricum, trebuie sa ajung mai intai la pediatra, sa vedem ce zice.
Voi ce mai faceti? Ati revenit la capitala?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
baby78 spune:
mami krys, la multi ani! Sa fii sanatoasa,fericita sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viata!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+
anca_vlad spune:
Criss am revenit acasa de prin 22 ianuarie, dar maine plecam la Brasov pana duminica, ma duc la Maria, ca imi e ff dor de ea, am fost si la job, marti fac cerere oficiala de revenire in campul muncii! Trecem la alta etapa, oficiala!
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad Criss am revenit acasa de prin 22 ianuarie, dar maine plecam la Brasov pana duminica, ma duc la Maria, ca imi e ff dor de ea, am fost si la job, marti fac cerere oficiala de revenire in campul muncii! Trecem la alta etapa, oficiala! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Uff, tare greu. Mult succes!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Criss am revenit acasa de prin 22 ianuarie, dar maine plecam la Brasov pana duminica, ma duc la Maria, ca imi e ff dor de ea, am fost si la job, marti fac cerere oficiala de revenire in campul muncii! Trecem la alta etapa, oficiala! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
wow...deja incepi munca? Si pe Maria o lasi la ai tai?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+
Alice_Elena spune:
da, vad ca multi pumni au functionat va multumesc
anca, cred ca iti e tare greu fara ea.
profit ca dorm amandoi puii in acelasi timp si ma bag sa vad niste filme
anca_vlad spune:
da Maria e la Brasov de fapt a ramas acolo din ianuarie cand am fost toti!
E bine e printesa in toata regula si ii merge ff bine, cred ca ea nu intelege prea bine ce s-a intamplat atat timp cat i se acoarda toata atentia!
ooana spune:
Eladea, ti-am trimis.
eventual mai discutam si la Sibiu daca e cazul
e mult mai complicat decat pare...din punctul meu de vedere lipseste o parte foaret importanta - conditiile de incetare a contractului, altele decat predarea imobilului sau neplata
dar vorbim...
Cine are un cd cu Baby Einstein? Crispro oare tu? nu mai stiu...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Crispro am primit formularul pentru cei 2%...si mi-am adus aminte, nu ai mai zis nimic de cei 2% din anul trecut?!? i-au primit pana la urma, ca era incurcatura cu fundatia prin care preluau ei sumele...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
citat din mesajul lui ooana Crispro am primit formularul pentru cei 2%...si mi-am adus aminte, nu ai mai zis nimic de cei 2% din anul trecut?!? i-au primit pana la urma, ca era incurcatura cu fundatia prin care preluau ei sumele... 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Ioi tu, bine ca mi-ai amintit. Da, in ianuarie au primit banutii, am vorbit cu Diana. Tot am vrut sa va scriu, si uite ca am uitat complet. Inca nu au intrat toti banii - din Zalau nu au intrat deloc!!! Am sunat la fundatie, ei mi-au zis ca de la Zalau nu au primit inca nimic prin cei de la finante, au zis ca au mai patit asa cu judete/orase intarziate. A zis ca ma anunta si de Zalau tipa de la fundatie (mai ales ca si din Zalau adunasem vreo 10 persoane). No, asa ca au intrat banutii! Mii de multumiri fiecareia dintre voi!!! Diana si Alex va multumesc mult de ajutor! Si sotului de Michelle (ca am scris mai sus "fiecareia", dar si el a participat). Asa ca multumim mult!
Si scuze, Oana, ca am uitat. Stiu ca vroiam sa iti spun, sa multumesc tuturor... si no...
Nu am baby Einstein... noi suntem cu Barney si Galinha Pintadinha, pe de youtube luate. Astea nu ii plac?
Krys draga, La multi ani, multa sanatate! Esti o mamica tare draga mie, sufletista si sensibila! Iti doresc sa ai parte de un milion de bucurii pe zi, de zambete din partea celor dragi, de iubire si de multe, multe impliniri! Te pup cu drag!
Sa-l ajutam pe Alex