Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, ce ma bucur!!! De 2 ori: ca e totul bine si ca e fetita! Asa sa ramana!

Corina, la multi ani! iti doresc multa sanatate, sa fii fericita, apreciata si iubita, sa ai parte de tot ce iti doresti!

Asa e de figura V. Cand ii povestesc ceva, el tot zice "da", mai ii zic ceva, el iarasi "da". Este cand ii zic povesti inventate, ca sa stea la schimbat, si cand nu mai stiu ce sa zic, mai spun "siiiii", dar el intrebator zice "si???" Acum pe drum, a vazut ceva pasari pe geam, repede mi-a aratat cu mana "pi-pi", ca asa fac pasarile la noi. Omuletul meu!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Alice, Michelle, Crispro

Michelle sper si la tine sa fie ce iti doresti

Crispro drum bun si sa va distrati iar Vladut sa se odihneasca

Alice si eu am o colega care alapta si cand a venit CM a ramas imediat. Eu stiu ca esti acoperita daca alapteyi si nu exista CM

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

baby, ma bucur ca e totul bine, bravo, continua sa fii cuminte!

crispro, dragul de Vlad, cum stie el de toate...

Am citit ca acum ar fi perioada perfecta pt a incepe joculete de tip "fill in the blank" (cand ii cititi o poveste pe care o cunoaste, lasati o fraza neterminata; va fi incantat sa o completeze el).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetelor, va mai amintiti de Lia?
Are un baietel nascut in noiembrie, asa ma bucur pt ea.

Ufff tare as vrea sa mai intre si fete de la odisee... CD, Sheritra, Florentina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78
Michelle sper si la tine sa fie ce iti doresti

13+
Ha ha eu nu am nicio preferinta. Din partea pot sa nu mai fac nicio eco pana nasc

Drum bun si distractie faina la MI fetelor!
Poate data viitoare nu mai ratam nici noi, doar sa fie mai aproape de zona Moldovei ca altfel nu ne incumetam cu duracell

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

baby, ma bucur ca e totul bine, bravo, continua sa fii cuminte!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Lia?...Nu imi aduc aminte...decat de maya.....
Da..si mie imi este dor de Sherita ce frumos le spunea ea.....de belustef.....Nici Larisa nu a mai scris de mult......

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ma bucur si eu pt Lia,o stiu inca de la aspirante.

fete ai mei sunt in greva foamei,in fiecare zi le fac altceva de mancare,si fara exagerare. Deja sunt 2-3 sapt in care nu am repetat meniurile. Si nici nu vor sa guste multe din mancaruri,ce sa mai vb de nemancat tot bolul.Si majoritatea sunt bune la gust ,arata bine,etc, ei cer biscuiti si paine. Innebunesc.Nu le dau in speranta ca masa urmatoare o vor manca,mananca maxim juma de bol. Altadata nu vor nici paine,sunt innebunita,si m-am mai relaxat,nu eu ii stresez. Si cand sunt picii acasa doar cu soacra sau doar cu bona,ca asa a fost ultimele zile,cu nefericitul eveniment,nu mananca si punct.Ieri au avut supa de rosii cu quinoia si piure de cartofi la pranz. Azi le-am facut supa crema de dovleac si felul 2 tocania de linte. Dimineata au papat bine taitei cu lapte de soia si sos de visine si atat.Dar de atunci au trecut 5 ore
ce sa fac?????
sa maresc distanta intre mese nu prea pot,ca vine ora de somn si i-as culca nemancati,sa ii culc mai repede ziua nu vorma duc in lume
turtilele mowgli si tot ce insemana praji numai Carlei ii plac,maine dim le fac budinca de mere si fulgi de ovaz,sper sa pape ca daca nu ma internez la 6 (loco)de bunavoie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Corina!!

Iuliana:felicitari pentru bebelina...nu vreau sa te sperii dar si al meu baiat a fost fetita pana la 22sapt.Sa fie cum va doriti voi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, Corina!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si norocoasa!

Iuliana, felicitari pt pereche!!

Tin minte ca la controlul ginecologic, cand inca alapta si nu avuse CM, dr zarise foliculii. Asadar, nu e o regula, sunt femei care ovuleaza desi alapteaza si nu au avut CM.

Denisa, asa reactioneaza numai la vegetale? Cu ceva carnita ai mai vazut vreo reactie? Voi cum mai sunteti? Cum mai sunteti cu DA?

Ma bucur sa aud ca Lia are bb!! Cat de mult suferise dupa pierdere, draga de ea..
Si mie imi e dor de fete, dar sper ca sunt bine si efectiv nu au timp sa ne mai spuna macar ca sunt bine.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani, Corina!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si norocoasa!

Iuliana, felicitari pt pereche!!

Tin minte ca la controlul ginecologic, cand inca alapta si nu avuse CM, dr zarise foliculii. Asadar, nu e o regula, sunt femei care ovuleaza desi alapteaza si nu au avut CM.

Denisa, asa reactioneaza numai la vegetale? Cu ceva carnita ai mai vazut vreo reactie? Voi cum mai sunteti? Cum mai sunteti cu DA?

Ma bucur sa aud ca Lia are bb!! Cat de mult suferise dupa pierdere, draga de ea..
Si mie imi e dor de fete, dar sper ca sunt bine si efectiv nu au timp sa ne mai spuna macar ca sunt bine.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

acum 2 sapt au avut mazare cu pui de casa ca nu le-am scos carnea dintr-o data,aceeasi reactie,ou le-am mai dat acum 10 zile,cu cartofi piure,la fel.....ma duc in lume

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput