Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
carla_2008 spune:
Iuliana FELICITARI pt fetita!Sarcina usoara iti doresc!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Noi am fost la doctor si bebelina este bine. A inceput sa se micsoreze dezlipirea si continuam tratamentul.......Si sa va zic si vestea cea mare....ESTE FETITAAAAAAAA!!!!!! Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 13+ |
felicitari!!! s-aveti grija de voi
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui baby78 Noi am fost la doctor si bebelina este bine. A inceput sa se micsoreze dezlipirea si continuam tratamentul.......Si sa va zic si vestea cea mare....ESTE FETITAAAAAAAA!!!!!! Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 13+ |
Iulianaaaaaa
Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
Stiu cat de mult iti doreai fetiza. Yuuupiiiii!!!!!
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
acum 2 sapt au avut mazare cu pui de casa ca nu le-am scos carnea dintr-o data,aceeasi reactie,ou le-am mai dat acum 10 zile,cu cartofi piure,la fel.....ma duc in lume Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 Sa-l ajutam pe Vladut produse la bazar |
ai incercat sa le dai mamaliguta cu branzica sau smantana? dar paste facute cu branza la cuptor? ciorbite simple, putin acrute cum mancam si noi?
Andra face si ea mofturi la astfel de mancaruri de care povestesti tu, ba chiar am insistat 2 zile la rand si cu diferite meniuri si nu am avut nici o sansa in fata ei.
Mycya spune:
Iuliana Felicitari pentru fetita!!!! sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina cat mai usoara !!!
Crispro ce scump e Vladutz asa face si Andruca cand vede pasari
ainotna spune:
Salutare!
La multi ani, Corina!
Distractie placuta mamicilor si delfinasilor la MI!
Felicitari Baby pt fetita !
rubia spune:
Iuliana felicitari pentru fetita,ma bucur ca totul e bine...
Edit:Corina la multi ani (uitasem scuze)
rodyka spune:
sa va arat o poza de acum 37 de ani, eu la varsta Isei
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Racusor, a avut si mara o perioada cand se stramba inainte sa guste. Acum avem o intelegere :)) eu ii zic " gusta macar si daca nu iti place nu mananci" si se aplica :) Drum bun fetelor si fara peripetii. Sa va distrati tare tare si sa faceti muuulte poze Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
asa fac si eu doar ca doar la mine merge figura, restul cedeaza si ii dau repede altceva
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum