Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita asa, despre noi... ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala... |
Offf... eu deja cand aud de avc (accident vascular cerebral) mi se ridica parul in cap... Bine ca faceti investigatii... sa stii ca trebuie sa se pazeasca foarte bine de acum (vizavi de dieta, stres etc) pt ca predispozitia de a face un nou avc a crescut foarte mult cu unul deja la activ, fie el si tranzitor.
![](pupic.gif)
![](icon_smile_question.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Larisel nuz iceam chiar de o intalneala, noi stam in zona, ziceam sa va opriti la noi sa va trageti sufletul, la un ceai. deci tu pe 27 ajungi sigur in Bucuresti dar nu stii daca ajungi sigur la Thierry? ![]() |
Daca venim la programare la Thiery o sa mergem s-o ducem/vedem si pe babi, nu invers. Altfel sper ca reuseste sora-mea sa se ocupe de internarea mamei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() ![]() Ne este dor de tine! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si ![]() |
Ma alaturi si eu urarilor!
Plateea, unde esti?
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Serios? Asta cu luatul de no-spa? Doctorii astia.... Gandeste-te de exemplu la bunicile noastre....bunica mea a nascut 7 copii - natural evident - si nu a mai stat cu 3 pastile pe zi!! Ana, eu zic ca multe, prea multe pastile afecteaza fatul. Stiu ca ti-a zis doctorul si e bine sa faci cum zice el....poate colul tau e mai subtire si e mai bine sa stai in pat....dar 3 no-spa forte pe zi...de acum inainte pe toata sarcina....frate...nu e mult? ![]() Mama fericita |
Nu, nu e mult. Sunt si acum femei care nasc 7 copii si n-au nimic. Si nu inseamna ca pe vremuri bunicile noastre nu pierdeau sarcini. Nu cred ca statea nimeni sa le contorizeze.
No-spa e cel mai soft. Se poate si mai rau, adica gynipral, injectii cu scoputil etc.
Eu am luat no-spa de la inceput, ca sa nu mai zic ca am stat jumate de sarcina in part cu gynipral pastile, dupa o saptamana de stat prin spital cu risc de nastere prematura si perfuzii, col scurt si deschis, contractii etc.
Daca ai un astfel de risc, eu n-as ezita.
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita asa, despre noi... ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala... va pup si urez LMA sarbtoritelor, sorry de lipsa prezenta de spirit sarbatoreasca... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Sanatate multa! Nu faceti investigatii la spital?
tomaca spune:
Si fetelor, pana maine trebuie sa ma hotarasc sa dau raspuns daca ma mut la Viena sau nu. Si nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa-l afectez pe Tudor. Nici n-a invatat sa vorbeasca. Mi-e ca-i creez un stres prea mare. Ziceam si eu ca incepe gradi si mai cunoaste si el lumea.
Fiecare cu ale lui. Na, de parca asta e o problema prea mare. Cand ma uit prin ce trec altii......
tomaca spune:
Si bineinteles ca n-am zis Buna dimineata , dar eu sunt multi-tasking si ma simt de parca am inceput de mult si activitatea asta pe ziua de azi.
O zi buna sa aveti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Tomaca sper sa gasesti solutia potrivita pt voi, grea decizie ai de luat
Simply,mami de fetita frumusica
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Si fetelor, pana maine trebuie sa ma hotarasc sa dau raspuns daca ma mut la Viena sau nu. Si nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa-l afectez pe Tudor. Nici n-a invatat sa vorbeasca. Mi-e ca-i creez un stres prea mare. Ziceam si eu ca incepe gradi si mai cunoaste si el lumea. ![]() ![]() Fiecare cu ale lui. Na, de parca asta e o problema prea mare. Cand ma uit prin ce trec altii...... Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Da, e o decizie de luat.
Eu sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine si familia ta.
Permite-mi sa imi zic parerea: asa cum te stiu eu si stiind mediul in care ai lucrat ani de zile, mediul general din Romania si posibilitatile pe care le-ai putea avea (si tu si Tudor si sotul) in Viena sunt complet diferite in sensul bun.
O Doamne...ce-as mai pleca eu din mizeria asta de coruptie si din sisteme care nu merg, bani furati si greseli repetate la nesfarsit!
Am un fost coleg de facultate care a plecat prin Citi in Varsovia. E super incantat de viata de expat, are sotia cu 2 copii cu el....am vb cu el, a zis ca inca 10 ani nu se intoarce.
No, fiecare viata in felul ei si oamenii sunt diferiti, unora le place ceva, altora altceva.
Totusi sa te gandesti ca nu il afectezi pe Tudor. Sunt multi copii de expati, diplomati, lucratori de ambasada, care se preumbla prin lume, am cunoscut o familie asa, erau fericiti ca pot oferi copiilor amintiri frumoase.
Eu as pleca. Macar pt 2 ani. Copilul e mic, abia invata germana!!!! Care nu se invata usor.
Gandeste-te ca e o oportunitate.
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
citat din mesajul lui atlantique![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI PLATEEA! Sa ai parte de bucurii si fericire alaturi de BBto! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...si daca citesti, pls mai scrie ca imi e taaare dor de mesajele tale! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ai reusit sa ma bine-dispui, desi nu am apucat sa citesc mai nimic din mesajele tale...
![](floare.gif)
salut fetelor!
multumesc frumos pentru urari, dar mai ales pentru ca nu m-ati uitat.
recunosc ca nu am mai intrat deloc, pe motiv de sesiune, examene multe, copil zvapaiat si casa de intretinut. am apucat doar sa citesc ca a fost ieri ziua Decenuelei si ii urez din tot sufletelul meu un sincer La multi ani!
LA multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat!
pupici multi, fara exceptie!
![](pupic.gif)
noi suntem bine, multumesc Domnului. Teo e tot ceea ce trebuie sa fie un copil de 2 ani. il iubesc pana la cer si inapoi si-mi lumineaza viata si gandurile mereu. e cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu..
va las si o cinste adecvata: tort diplomat cu fructe si jeleuri, o tarta cu zmeura, saratele, piftelute marinate si piftelute de pui cu susan, rosii cherry umplute cu branzica si salata de vinete, oua umplute si bulete de cascaval. iar de baut... dupa preferintele fiecaruia...
va imbratisez si va promit ca incerc sa mai intru ca mi-e dor de voi!