Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Larisel nuz iceam chiar de o intalneala, noi stam in zona, ziceam sa va opriti la noi sa va trageti sufletul, la un ceai.

deci tu pe 27 ajungi sigur in Bucuresti dar nu stii daca ajungi sigur la Thierry?

Rux imi pare tare rau de ce i s-a intamplat sotului. Asa a patit mama acum vreo 3 luni, tot asa i-au zis ca se reface, ea a preferat un tratament homeopat (destul de scump), pe care l-a luat vreo 2 luni. Acum e la tura a doua, se pare ca functioneaza. Multa sanatate sa aveti!

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Ruxita multa sanatate sotului , deja atac cerebral? sper sa gaseasca un tratament adecvat

La multi ani sarbatoritelor

Sa aveti parte de tot ce va doriti voi

Am vazut poze super frumoase cu Mara si Yannis , deja cineaza impreuna? olala

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Neatza!
de cafea Alexa! Poate fi de la dinti agitatia lui Dragos.

Nyny sper ca a trecut usor noaptea si David este bine!

Micki dar stiu ca sunteti romantici....noua ne-a cam trecut ...sau poate nu am fost prea romantici niciodata. Noi acum ne imbratisam in 3. Cand ne vede vine repede...si eu, si eu! Dar nu pare ca ar fi gelos ca l-am implicat si pe el mereu.

Dece frumoasa faza! Compenseaza prin cantitate, ca daca nu iti place una, poate 2 sunt mai bune...sau te-ai plans prea mult de poseta si a vrut sa-ti inchida gura Glumesc, desigur. (mi-am permis pt ca tu imi pari ca tii la comentarii mai sarcastice; daca te deranjeaza, scuza-ma)
Iar Jiji...fara cuvinte! "Cioco" vrem si noi, daca e posibil, in loc de fiecare masa. Daca il intreb ce vrea sa manance inevitabil raspunde "cioco", asa zambind pt ca stie ca nu primeste.

eu ma apuc sa fac ceva de papa si dupa plecam la zapadaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

asa, continuare....

cica trebuie sa iau de 3 ori pe zi no-spa forte, dat fiind ca am mai nascut natural, iar colul se subtiaza mai usor. aseara, stand intinsa in pat, m-am trezit ca mi se intareste burta de zici ca aveam o portocala acolo......sper sa duc cu bine pana la capat sarcina, ca timp de stat motz in pat nu am, asa cum am stat la stefan.....

apropo

Serios? Asta cu luatul de no-spa? Doctorii astia....
Gandeste-te de exemplu la bunicile noastre....bunica mea a nascut 7 copii - natural evident - si nu a mai stat cu 3 pastile pe zi!!
Ana, eu zic ca multe, prea multe pastile afecteaza fatul. Stiu ca ti-a zis doctorul si e bine sa faci cum zice el....poate colul tau e mai subtire si e mai bine sa stai in pat....dar 3 no-spa forte pe zi...de acum inainte pe toata sarcina....frate...nu e mult?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui miremia

M-ai cam speriat cu analiza aia, n-am inteles prea bine ce analiza e si de ce ati facut-o. Daca ajungeti la Thiery dati un semn, poate ne vedem. Daca nu reusiti sa ajungeti si nu aveti pe nimeni care sa aiba nevoie de programare, poate o duc eu pe Mara.

Daca ajungem (desi nu cred) cu siguranta nu vom avea timp pt vreo intalneala pt ca am veni doar pt ziua aia, zi cand o internam pe maica-mea intr-un spital, deci ar fi un du-te-vino oricum...
Cum facem sa iti dau programarea? Pt ca ma suna pt confirmare cu cateva zile inainte...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Of, Larisel, si noi nu stiam de ce nu mai intri pe aici.....imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai grea.
Te imbratisam virtual si de la distanta, ai grija de tine si de fete, si ai sa vezi ca o sa treaca si perioada asta si vor veni zile cu soare si bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

asa, despre noi...

ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala...

va pup si urez LMA sarbtoritelor, sorry de lipsa prezenta de spirit sarbatoreasca...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

A facut un tomograf? E mare vasul?
Of, imi pare rau sa aud de rele si boli....recuperare usoara!

Mergi la inceput

Ana - nu vreau sa te supar cu ce am scris, nu sunt doctor, dar am o aversiune fata de medicamente, mai ales alea luate pe termen lung.....poate daca mai consulti un doctor....zic si eu. Nu mi-o lua in nume de rau.

LA MULTI ANI MARA!!

LA MULTI ANI PLATEEA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA DE PASTAIA TA si nu numai!

La Multi Ani sotului meu, azi e ziua lui. A implinit 35 de ani! Il iubesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ana - nu vreau sa te supar cu ce am scris, nu sunt doctor, dar am o aversiune fata de medicamente, mai ales alea luate pe termen lung.....poate daca mai consulti un doctor....zic si eu. Nu mi-o lua in nume de rau.

LA MULTI ANI MARA!!

LA MULTI ANI PLATEEA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA DE PASTAIA TA si nu numai!

La Multi Ani sotului meu, azi e ziua lui. A implinit 35 de ani! Il iubesc mult de tot.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

La multi ani sotului tau! Sa fie sanatos si sa-ti intoarca inzecit iubirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Mara!

La multi ani Plateea!
Ne este dor de tine!

La multi ani sot iubit de BF!

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

BF La multi ani sotului tau ! Sa fiti mereu fericiti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput