Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Mara de Yasmine!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

La Multi Ani, Plateea!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita alaturi de cei doi baieti ai tai!

Sorina, mami de Diana si Iris

subscriu si eu...

d-na viitoare dr... sa reusesti sa termini c bine scoala si venim la tine cu un buchet mare de ...la un prim consult.
stiu ca esti epuizata dar muuuulta sanatate si putere si sa fiii happpy....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neata dragelor...sarumana de coffe, sorina...

sper sa reusesc sa o beau ca deja ajut o maraiala in camera vecina...mi-e drag cand vineel lipa, lipa...cu ochii lipiti si zice...TATI!....sau mai nou se duce direct la frigi ,deschide si cere...ATA( ciocolata)

pasiunea lui e ...mal..itul ( mall....liftul)...insa ieri ne-am dus s-o vizitam pe mala...in noul ei cuibusor....si nu mai zice mal..itul ci.....mala ..itul...m-a innebunit...

ziua de ieri a fost una obisnuita dar m-am simtit bine..nu m-am stresat cu nik....am comandat mancare de la chinezescul de langa mine...l-am asteptat pe JM...care surpriza...cu ce-a venit cadou...din nou??? cu o....poseta cea de pe 14 nu era pe masura "valorii" mele ...asa ca a luat alta....no comment...

m-am culcat tarziua...am dormit prost ca am c gresealasa ma punlanga jiji care s-a foit intr-o veselie si...cam atat...
azi la munca...

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

LA MULTI ANI MARA!

Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PLATEEA!

Sa ai parte de bucurii si fericire alaturi de BBto!

...si daca citesti, pls mai scrie ca imi e taaare dor de mesajele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

M-ai cam speriat cu analiza aia, n-am inteles prea bine ce analiza e si de ce ati facut-o. Daca ajungeti la Thiery dati un semn, poate ne vedem. Daca nu reusiti sa ajungeti si nu aveti pe nimeni care sa aiba nevoie de programare, poate o duc eu pe Mara.

Daca ajungem (desi nu cred) cu siguranta nu vom avea timp pt vreo intalneala pt ca am veni doar pt ziua aia, zi cand o internam pe maica-mea intr-un spital, deci ar fi un du-te-vino oricum...
Cum facem sa iti dau programarea? Pt ca ma suna pt confirmare cu cateva zile inainte...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Of Larisel, am intrat putin pe forum si vad prin ce treci. Doamne cate probleme. Iar sperietura cu fetele a fost teribila.
Eu cred ca pur si simplu au gresit analizele si nu vor sa recunoasca.

Sunt sigura ca nu au fost gresite analizele...
Este vorba de analiza fosfataza alcalina (care facea parte din calupul pe care mi l-a dat pediatra pt screeningul de 2 ani) (explicatia e pt mire ). Initial am facut-o la un laborator no-name si valorile au fost de 1300 la Alena si vreo 3000 la Naty fata de limita normala de 281. Le-am repetat imediat cum am primit rezultatul la synevo (la o saptamana distanta) si au iesit 5200 la Naty si 1400 la Alena. Deci exclud o eroare de 4 ori. Ne-am gandit si noi initial ca ar fi o eroare, dar acum sunt convinsa ca nu a fost.
Dupa vreo 3 saptamani (am prins perioada sarbatorilor de iarna) am facut analize aprofundate si am repetat iar si fosfataza asta, care ultima data a iesit 310 la Naty (deci putin marita ceea ce e normal pt varsta ei pt ca este in crestere) si 170 la Alena (chiar in limite).
Prima tura de analize era in afara oricarui tratament (doar vigantoletten de 500 / zi neadministrat in ziua analizei), la a 2-a tura eram in a 5-a zi din cele 10 de calciu gluconic+ vitamina c si vigantoletten de 500 / zi, iar ultima tura a fost dupa o pauza de 10 zile de administrarea nici unui medicament.
Totusi s-a confirmat cumva rahitismul pt ca am dozat vitamina d si a iesit un pic sub/la limita inferioara.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Ce bine merge cafeluta, Ale1212xa! Ms!

Dece, sa te bucuri de cadou! S-a gandit JM la tine si a procedat cum s-a ganit el mai bine. Jiji mic si dragut, e voinicel si tare dulce!

Larisel, de multe ori ma gandeam la voi, cand simteam ca nu o mai scot la capat cu Kiti al meu! Stiu ca o sa treceti peste momentele acestea mai placute si mai grele. Multa sanatate mamei tale si voua!

Gata cu statul meu la calculator...Ma detroneaza sefu'!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
citit pe diagonala... larisel WB, multa sanatate mamei tale si gemanutzelor! cred ca ai tras o sperietura zdravana cu analizele alea aiurite... ma bucur ca le-ati lamurit pana la urma...

nyny, sorry pentru linia ta barbateasca rapusa de viroze si pneumonii, pupam David sa treaca!

lali, ce bine ca ai rezolvat! ai o soacra simtita, s-a sesizat de una singura, nu trebuia sa-i explici tu... felicitari cum ar veni pentru soacra!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

asa, despre noi...

ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala...

va pup si urez LMA sarbtoritelor, sorry de lipsa prezenta de spirit sarbatoreasca...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

asa, despre noi...

ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala...

va pup si urez LMA sarbtoritelor, sorry de lipsa prezenta de spirit sarbatoreasca...

Ceeeee? Imi pare tare rau!
Multa putere tie sa-i fii alaturi si sa se recupereze repede!

Mergi la inceput