Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 5

decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Mara de Yasmine! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Plateea! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita alaturi de cei doi baieti ai tai! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu si eu...
d-na viitoare dr...

stiu ca esti epuizata dar muuuulta sanatate si putere si sa fiii happpy....
Mihaela,

Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela spune:
neata dragelor...sarumana de coffe, sorina...
sper sa reusesc sa o beau ca deja ajut o maraiala in camera vecina...mi-e drag cand vineel lipa, lipa...cu ochii lipiti si zice...TATI!....sau mai nou se duce direct la frigi ,deschide si cere...ATA( ciocolata)
pasiunea lui e ...mal..itul ( mall....liftul)...insa ieri ne-am dus s-o vizitam pe mala...in noul ei cuibusor....si nu mai zice mal..itul ci.....mala ..itul...m-a innebunit...
ziua de ieri a fost una obisnuita dar m-am simtit bine..nu m-am stresat cu nik....am comandat mancare de la chinezescul de langa mine...l-am asteptat pe JM...care surpriza...cu ce-a venit cadou...din nou??? cu o....poseta cea de pe 14 nu era pe masura "valorii" mele
...asa ca a luat alta....no comment...
m-am culcat tarziua...am dormit prost ca am c gresealasa ma punlanga jiji care s-a foit intr-o veselie si...cam atat...
azi la munca...
sa aveti o zi super
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

atlantique spune:
LA MULTI ANI PLATEEA!
Sa ai parte de bucurii si fericire alaturi de BBto!
...si daca citesti, pls mai scrie ca imi e taaare dor de mesajele tale!

larisel spune:
citat din mesajul lui miremia M-ai cam speriat cu analiza aia, n-am inteles prea bine ce analiza e si de ce ati facut-o. Daca ajungeti la Thiery dati un semn, poate ne vedem. Daca nu reusiti sa ajungeti si nu aveti pe nimeni care sa aiba nevoie de programare, poate o duc eu pe Mara. |
Daca ajungem (desi nu cred) cu siguranta nu vom avea timp pt vreo intalneala pt ca am veni doar pt ziua aia, zi cand o internam pe maica-mea intr-un spital, deci ar fi un du-te-vino oricum...
Cum facem sa iti dau programarea? Pt ca ma suna pt confirmare cu cateva zile inainte...

larisel spune:
citat din mesajul lui tomaca Of Larisel, am intrat putin pe forum si vad prin ce treci. Doamne cate probleme. Iar sperietura cu fetele a fost teribila. Eu cred ca pur si simplu au gresit analizele si nu vor sa recunoasca. |
Sunt sigura ca nu au fost gresite analizele...
Este vorba de analiza fosfataza alcalina (care facea parte din calupul pe care mi l-a dat pediatra pt screeningul de 2 ani) (explicatia e pt mire

Dupa vreo 3 saptamani (am prins perioada sarbatorilor de iarna) am facut analize aprofundate si am repetat iar si fosfataza asta, care ultima data a iesit 310 la Naty (deci putin marita ceea ce e normal pt varsta ei pt ca este in crestere) si 170 la Alena (chiar in limite).
Prima tura de analize era in afara oricarui tratament (doar vigantoletten de 500 / zi neadministrat in ziua analizei), la a 2-a tura eram in a 5-a zi din cele 10 de calciu gluconic+ vitamina c si vigantoletten de 500 / zi, iar ultima tura a fost dupa o pauza de 10 zile de administrarea nici unui medicament.
Totusi s-a confirmat cumva rahitismul pt ca am dozat vitamina d si a iesit un pic sub/la limita inferioara.

micki_mica spune:
Neata!
Ce bine merge cafeluta, Ale1212xa! Ms!
Dece, sa te bucuri de cadou! S-a gandit JM la tine si a procedat cum s-a ganit el mai bine. Jiji mic si dragut, e voinicel si tare dulce!
Larisel, de multe ori ma gandeam la voi, cand simteam ca nu o mai scot la capat cu Kiti al meu! Stiu ca o sa treceti peste momentele acestea mai placute si mai grele. Multa sanatate mamei tale si voua!
Gata cu statul meu la calculator...Ma detroneaza sefu'! Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare
Magazinul meu

Ruxita spune:
Neatza!
citit pe diagonala... larisel WB, multa sanatate mamei tale si gemanutzelor! cred ca ai tras o sperietura zdravana cu analizele alea aiurite... ma bucur ca le-ati lamurit pana la urma...
nyny, sorry pentru linia ta barbateasca rapusa de viroze si pneumonii, pupam David sa treaca!
lali, ce bine ca ai rezolvat! ai o soacra simtita, s-a sesizat de una singura, nu trebuia sa-i explici tu... felicitari cum ar veni pentru soacra!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita spune:
asa, despre noi...
ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala...
va pup si urez LMA sarbtoritelor, sorry de lipsa prezenta de spirit sarbatoreasca...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

atlantique spune:
citat din mesajul lui Ruxita asa, despre noi... ieri am fumat 2 tigari! dar am avut si scuza... sotul a facut atac cerebral si m-am agitat foarte... si azi ne ducem sa facem investigatii ca nu-si mai controleaza o maina si se balbaie... am chemat ieri salvarea si nu i-a facut mare lucru, a zis ca e tranzitoriu si ca se remite in 24 de ore... dar se pare ca a ramas cu sechele... vom face multa recuperare medicala... va pup si urez LMA sarbtoritelor, sorry de lipsa prezenta de spirit sarbatoreasca... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ceeeee? Imi pare tare rau!

Multa putere tie sa-i fii alaturi si sa se recupereze repede!