Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

asa, continuare....

cica trebuie sa iau de 3 ori pe zi no-spa forte, dat fiind ca am mai nascut natural, iar colul se subtiaza mai usor. aseara, stand intinsa in pat, m-am trezit ca mi se intareste burta de zici ca aveam o portocala acolo......sper sa duc cu bine pana la capat sarcina, ca timp de stat motz in pat nu am, asa cum am stat la stefan.....

apropo de stefan.....de vreo 3 zile nu mai doarme peste zi, e tare nabadaios, mofturi maxime la mancare.....azi i-am dus niste probe pt coprocultura si coproparazitologie, mira-m-as sa nu-i iasa ceva....

larisel, recuperare rapida mamei tale si voua multi nervi de otel!

_
mama lui Stefan, pui scump si 16+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Larisel , imi pare sincer rau de problemele prin care treceti, sanatate multa mamei tale si voua la fel, multa putere sa faceti fata la tot si sa vina vremuri mai bune din toate punctele de vedere

Mirela eu inteleg perfect la ce te-ai referit, eu sunt singura care am grija de Ariana, bine mai e si tati(dar in conditiile in care el si lucreaza va dati seama ca marea majoritate fac eu),dar baza sunt eu; asa ca uneori mai fac si compromisuri ; dar iti inteleg perfect starea

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna noaptea...

Sunt oarecum la zi cu cititul pt ca mai arunc din cand in cand cate un ochi pe forum de pe tel. As fi raspuns si eu la multe intrebari dar acum nu-mi mai amintesc nimic. O sa revin asupra lor cand prind un pic de timp.
Am retinut insa mesajul lui Larisel... m-am cutremurat. Imi pare foarte rau ca trebuie sa treceti prin astfel de momente. Fiti puternici in continuare si aveti grija de voi.

La noi se pare ca este sezonul imbolnavirilor pe linie barbateasca. Acum ma gandesc ca a inceput cu nepotelul cel mic- internare luna trecuta in spital cu pneumonie, urmat de taica-su (frate-miu)- internat sapt trecuta cu acelasi diagnostic, alaltaieri a picat sotzu' cu viroza respiratorie... iar de ieri David face temperatura si il doare burtica. Am fost la dr, mi-a dat printre altele si reteta pt AB dar a spus sa nu i-l dau inca... decat daca face peste 39 si cedeaza greu. Acum la culcare incepuse sa si tuseasca usor si sa-i curga nasul... i-am dat pe piept cu putin vaporub ca sa-i usureze respiratia, i-a bagat si o doza de nurofen preventiv... astept sa vad cum trecem peste noapte.

Ma bag in pat, poate am noroc si reusesc sa prind cateva ore de somn.

Va pe toate. Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI MARA de YASMINE !!!

LA MULTI ANI PLATEEA !!!

Sanatate si numai bucurii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

La multi ani, MARA de Yasmine !!!

La multi ani, PLATEEA !!!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI MARA de YASMINE !!!

LA MULTI ANI PLATEEA !!!

Sanatate si numai bucurii !

subscriu si eu cu drag!

ma bag la somm....f obo...va pove maine

Mergi la inceput

Salutare!

Eu zic prezent la schimbul 3.
Ca de obicei, baietii dorm si eu imi fac de cap, pe aici. Fara sa ma traga nimeni de haine, sa vrea in locul meu sau sa aiba alte nevoi imperioase. Va suna cunoscut?

Asaaa..la intalneala...prezent!

Tomaca, interesanta postare despre imunizare.

Ruxita, felicitari pentru evolutia lui Kay!

Mtlantique, ma bucur ca iti plac "jucariile" mele.

Nyny, senzatii tari cu patul ala...Acum multa sanatate pe la voi, sa fie!

Lali

Ana_g, ma bucur pentru veste! Sanatos sa fie si tu sa ai sarcina fara probleme!

Dece...eu trebuie sa ma simt la faza..."o astept pe miki...park ea ne-a intrecut pe toate anul trecut la capitolul...idei romatice..."? Hmmm... O sa imi laud iar sotul: trandafiri, parfum, sampanie. De ziua noastra. Si mai e ziua noastra in fiecare 20 ale lunii, cand vine cu un buchet de trandafiri. Trandafirii musai rosii si proaspeti. Dar in seara zilei minunate, de sf V...ne-am multumit cu putin, ca avem un gardian intre noi si nu ne permite prea mult contact fizic (nici macar o mangaiere prea lunga, pe obraz).

Mirela, kiti doarme 2-3 ore dupa amiaza si cam 10 ore noaptea.

Simplicity, eu nu trebuie sa il implic pt ca ma implica el, fortat, in tot ce face. Orice ar face, trebuie sa fiu langa el. Ma taraste pana acolo unde vrea. Inclusiv sa il plimb eu cu tricicleta prin casa... Ca si activitati, ne alergam (1,2,3 si! - un fel de intrecere), desenam (musai amandoi), numaram creioane colorate, degete, masurile de LP, ne jucam cu balonul, cu plusurile, pe care le pupa toata ziua, el imi arata degetele si eu ii cant ("degetul mare, pleaca la plimbare") sau alte cantecele, sterg praful, sterge si el praful, dau cu peria rotativa, vrea si el, fac mancare, face si el...puzzle...nu mai stiu, acum. Pot spune ca e mai atasat de mine, decat inainte. Ma vrea si ma cere cam tot timpul. Nici la dus nu am liniste (decat daca doarme, cum ar fi acum).

Larisel mandrutele si tie iti trimit o incurajare virtuala!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Si nu inainte de nani, sa va spun ceva...desi nu vreau sa para atceva decat este: o dorinta de a ajuta pe cineva, o alta mamica sa poata fi cat mai mult timp, langa puiul ei care a implinit de curand, 1 an.

Stiu ca multa lume are nevoie de sustinere financiara, dar nu pot sa nu ma gandesc la Elena. Povestea ei este www.causes.com/causes/627220-bebelusul-elenei-are-nevoie-de-ea-sa-o-ajutam-sa-traiasca/actions" target="_blank">aici. Si ca atare, daca va tenteaza niste martisoare fluturasi crosetati (unele fete ii stiu, de anul trecut), puteti sa comandati, plata o faceti in contul Elenei. Am pus anunt si pe bazar(Martisor pentru cauza Elenei), poate am succes.

Ma bag la somn, ca mi-e tare dor de patuc si de puiul meu sa mi-l miros si sa ii simt caldura.

NB!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Mara de Yasmine!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

La Multi Ani, Plateea!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita alaturi de cei doi baieti ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

e gata...

eu nu am prea dormit...nu stiu ce are Dragos dar de cateva nopti se fataie, se trezeste, vrea lapte, plange...aproape toata noaptea...

Mergi la inceput