Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ruxita cum sunteti? Ati facut investigatii?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte...

suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Exact in acelasi spital a fost internata si mama (la etajul 9 parca). Ei i-au facut (pe langa investigatiile multe din spital) niste analize speciale (de coagulare - trombofilie) cei de la synevo (au venit ei in spital sa recolteze) dar contra cost (vreo 1100 ron au costat).

Ai nevoie intr-adevar de tarie ca sa faci fata la asemenea situatii! Sper sa treceti cu bine si fara sechele mai departe.
_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

da, si noi... 12 mln si tre sa facem si un RMN si acela cu plata pt ca spitalul nu are un rmn functional (tocmai acum cand ne-am internat si noi)... dar am primit foarte mult sprijin din toate partile, foarte multe dintre ele de unde nu m-as fi asteptat nici intr-o mie de ani... de la oameni care nu ma cunosc si nici nu stiu cum ii cheama... (cineva de pe un forum unde e activa sotia sefului meu a pus o pila pt o doc cardioloaga care sa-i faca un examen cardio exhaustiv)... si doc de familie, pe care vroiam s-o schimb... m-am dus dupa trimitere la neuro si mi-a zis fara discutii, te duci si il internezi (inca nu se agravase si il vazusera doar cei de la salvare care au zis accident vascular tranzitor care se remite in 24 de ore si multa sanatate! si au plecat)... ei, doc de familie m-a convins sa nu aman nicio clipa (aveam programare la neuro abia astazi)... si am facut si un tomograf inainte de internare m-a trimis sefu la sotia cuiva care cunoaste pe cineva si am facut tomograful fara sa platim (nici nu aveam cu ce)...

si ma duc azi la servici dupa adeverinta si portareasa ma intreaba cum ma simt, ca a auzit si ea si din acel moment n-a mai pus buza pe tigara (si ginerele ei a facut ACV) si m-a sfatuit sa mananc si sa ma odihnesc ca sa nu o iua la vale...

Un accident e un avertisment foarte brutal ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta si i-am si zis sotului ca acasa il asteapta un program cazon (la elaborarea regulamentului de ordine interioara vor contribui si surorile lui, seful lui s.a. si evident eu artizana principala)...

si acum sa ma pun pe facut supitza... ca mancarea de spital e groaznica...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

lali...uitasem de tine...te cred ca ai aj la disperare....eu uneori imi bag picioarele zic...nu mananci sa fii sanatos...o sa ti se faca foame...sau ii dau lapte...dar voi...sunteti conditionati de aceste ore...
nici nu stiu ce sa-ti zic....cum sa procedezi...chiar n-are preferinte? care sa te scoata la necaz? cu bona nu mananca mai bine?
imi pare tare, tare rau

ca fapt divers....geanta era tot maro...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

la fel as fi procedat si eu daca nu se nastea fara pancreasul vietii...il lasam in pace...i-as da si lapte ...dar daca nici pe ala nu-l vrea...

oricum e curios...ieri toata ziua a mancat foarte prost..pentru ora 7 seara ii pregatisem o budinca de lapte cu vanilie...tare buna la gust...a inceut cu maraituri, dat peste mana...intr-un sfert de ora am reusit sa-i dau 2 lingurite...cum a venit baietelul din vecini...david a inceput sa-ti ridice mainile de bucurie si doar uitandu0-se dupa el a mancat tot-tot...aproape 200gr in 3 minute...fara exagerara...deci clar sunt fitze...in afara orelor de masa este foarte vesel, alearga de colo colo, nejucam...dar la masa...in specila cea de pranz este horor...acu vad ca s-a extins problema si la celelalte mese...desi nu a mai baut lapte de vreo 4 zile, aseara mi-a baut un biberon de 200ml si dimineata la fel si-a baut protia...azi m-a sunat bona plangand ca intr-o ora a reusit copilul sa manance 40gr de mancare...in conditiile in care david cu ea mananca mai bine decat cu mine...si avea de mancare numai bunatati...paste cu sos si ficatei, dovlecei umpluti si mamamliga cu sos de legume si carne...pentru a fost vax albina...nu a vrut nici fructe...imi este si groaza de week-end ca daca cu bona face fitzele astea...vai si amar de capul nostru...

preferinte la mancare avea niste cereale cu lapte, gris cu lapte, orez cu lapte...dar uite ca nici pe alea nu le mai tolereaza...diseara oricum l-am ''amanetat'' pe vecin sa stea cu mine cat ii dau sa manance..le-am zis vecinilor ca in week-end i-am facut program fiului lor sa vina sa faca entertainment (are 7 ani) lui fii miu...om vedea...

din pacate fitzele astea la mancare si nemancatul ne costa...scade repede in greutate...eram asa de fericita duminica cand l-am cantarit si am vazut ca avea 11890gr...inca un pic si pana la 2ani facea 12kg...aseara cand l-am cantarit avea 11500gr...cum sa nu te oftici??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ruxita cum sunteti? Ati facut investigatii?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte...

suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare!

Ruxita, multa putere si speranta ca va fi bine! 3 ganduri pozitive la unul negativ, da?

la un astfel de gand rau cred ca e nevoie de vreo 300 de ganduri pozitive... si le tot am de ieri incoace... o scoatem noi in capat si cu asta... sigur se vor intampla si multe lucruri bune de acum incolo!

Mergi la inceput

ce multe am ratat zilele astea... promovarea tomacai (unde plecati? germania, austria???)... larisel, m-a luat cu stare de rau cand am citit de problemele fetelor tale... si noi fontanela inchisa dupa 2 ani... si noi eruptie dentara tardiva... dar analizele au fost bune... Multa sanatate si sa ne tii la curent! Tinem toti pumnii! mire, sa va fie de bine in noua casuta... ma intreb si eu, proprietate?

Mergi la inceput

fetelor, va suparati daca nu va raspund nominal? ca am glisat pe ultimele 10 pagini si mi-i sa nu omit din greseala pe cineva... va multumesc mult pt gandurile bune! fac extrem de bine la moral!

Mergi la inceput

Citat:

am observat in ultimul timp ca...atunci cand intru eu...nu mai e nimeni....indiferent de ora...

azi am fost la o amica si a venit o tanti cu 2 valize de haine si cosmeticale de la MAC. chestii trimise din spania cik..la pret f bun.
si uite-as asam-am ales cu o haina de piele asa mai casual..pana in atalie...fond de ten( n-am fol pana acu)si ink niste kk....si am dat o groaza de bani......eu care sunt zgarcita...am zis si eu ca mi-am luat ceva de ziua mea si gata....

mi-a fost f dor de jiji dupa ce-am stat atatea zile cu el...
il iubesc de nu mai pot...

saaveti o noapte linistita

JUCARII PENTRU PITICI...

sa-ti fie de bine cumparaturile...produsele de la Mac sunt cele mai bune...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Citat:

ca fapt divers....geanta era tot maro...

JUCARII PENTRU PITICI...

ce ti-am zis...a compensat prin cantitate
stai linistita...toate cadourile mele sunt parfumuri...la fiecare ocazie....bat apa-n piua de ceva vreme pt niste bijuterii.
Din categoria: "tara arde, baba se...dichiseste"

asa era si la mine...intr-o perioada primeam doar parfumuri pana i-am spus ca as vrea sa aiba putina imaginatie...pe urma a trecut la ghete/cizme....stia ca mie imi plac incaltarile de la un magazin care din pacate nu mai este..Gazit...aia aveau incaltari colorate, pe gustul meu...intr-un mi-a luat de Craciun 2 perechi de ghete acelasi model dar culori diferite iar in urmatorul a procedat la fel cu cizmele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

offf fetele larisel,ruxita,lali,lorex, multa putere sa treceti cu bine peste perioada nefasta

tomaca subscriu la ce au spus fetele.noi cheltuim un salar,unul il punem deoparte...la o gradi aici nu-mi permit sa il dau ca e in jur de 200 de euro pe sapt aspteptam,poate din toamna il inscriu la una de stat. so...gradi e rezonabila ca si pret,il mai ai pe tati.o sa fie bine! si aici si acolo!

bf la multi ani sotului! sa traiasca si el 1000 de ani pe langa/cu tine!

fug la somn....sotul e liber maine...s-ar putea sa iesim out cica vrea sa ne imbatam amandoi...de 8 ani de cand suntem impreuna niciodata nu am accesat bautura in acelasi timp ori eu,ori el...ne intelegeam dinainte asta ca sa fim siguri ca are cine sa ne care acasa in spate...

dece sa stapanesti sanatoasa cadourile !

va pup...aveti grija de voi! o noapte faina

din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

"A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!"

no...beuta placuta...doar sa nu vi se faca rau a doua zi...copilul cu cine ramane?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
Lali......e bine ca s-a solutionat treaba cu soacra ta...Despre David, cu ne-mancarea...E foarte posibil sa fie de la masele, ca si iris scuipa ca la concurs, de cand are molarii 2 in eruptie, dar tot ma ia cu fiori, cand povestesti....stiu ca nu e aceeasi situatie, dar stiu foarte exact ce inseamna mese de o ora, circ in scaunul de masa, jucarii, desene...dat jos din masa..ne-mancat nimic, distras, dat camilia, dat cu orajel, lasat 30 min..iar urcat in masa, iar circ, scuipaturi, azvarlit cu jucarii, etc...Pe iris o mai motiveaza ceva vitamine, din cand in cand...sa pape, sa ii fie suficient de foame, cat sa fie nitzel mai dispusa sa treaca peste durerea de masele....E nasol tare ca David nu mai vrea deloc lapte....eu mai scap cu lapte de mesele solide de o ora (si iris are tot 6 mese in zi)...macar 2 mese, daca nu 3..sunt de lapte...

Sorina, mami de Diana si Iris

stiu ca ai pomenit tu odata de niste vitamine cu s...dar nu mai tin minte...ziceai ca au avut ceva efect la Iris...poti sa imi zici cum se numesc...ma gandesc sa le caut pe net sa vad daca contin zahar sa stiu daca pot sa le folosesc si eu pentru David...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Imi pare rau sa citesc de atatea vesti proaste Rux, Larisel, Lorex multa putere sa treceti cu bine peste necazuri Sunt alaturi de voi

Sebi racit, cu o tuse foooarte productiva (ieri a si vomitat de la atata tusit), sper sa-l pun pe picioare pana luni, ca sa pot sa-l duc la gradi si sa incep si eu muncile

Despre intalneala, eu nu am preferinte, la orice ora si in orice loc, ma supun majoritatii

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

sanatate lui sebi, sa se faca bine pana luni.

Mergi la inceput