Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Iar din context...

mire Felicitrai pt casuta! Proprietate?

tomaca Eu as pleca... dealtfel asta ar fi si luminita noastra (daca supravietuim pana se intampla intamplarea)...

evyme Cum scapi de tuse & vomi pana luni? Si eu trebuie la fel (Naty)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

merci lali de sfat. Nu stiu daca am la ce sa ma mai intorc, ca nu cred ca-mi pastreaza postul aici. Dar in fine, om vedea.

Cat despre mancat, ii dai tot pasat. Ca Tudor facea la fel, pana am trecut la snitel, chiftele, bucati de mancare pe care le mananca mai mult singur. Piureuri nu mai vrea

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

hei...ai dat vreun raspuns...stam toate aici cu inima cat un purice...asteptam vesti...

legat d ejob ma refeream ca la pozitia ta si cunostintele tale in domeniu (si nu, nu la pile/relatii ma gandesc) sunt convinsa ca vei gasi un nob destul de repede.

legat de David, da el mamanca pasat marea majoritate a mancarurileor...adica incepem nepasat masa si dupa ce se satura de mestecat, pentru ca noi suntem legati de consumarea unui anumite cantitati de carbogiderati...o dam pe pasat. Mananca si el bucati de carne, paste chiar si orez neblenduit...dar nu suficient...la noi masa de la pranz trebuie sa contina musai orez, paste, orez sau mamamliga....pe langa astea bagam cate un sos de legume sau o ciorbita de legume si carne....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Tomaca,cu mare placere!

Uite,m-am uitat deja si situatia e asa:
-jumatate de zi cu masa de pranz in jur de 200€
-de dimineata pana seara in jur de 300€
De la 5 ani,gradinita e gratis,se plateste doar masa copilului...

Sunt,cum ma si asteptam,sunt si aici la noi,Integrationsgruppen,adica grupe speciale cu copii nevorbitori de limba germana,unde fac programul in asa fel incat sa acopere si invatarea limbii...

Lara

preturile astea seamana cu preturile de la gradintile particulare de aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Seara buna,
Cred ca am vreo 4 capitole de recuperat.. :(
Nu mai stiu nimic de voi...dar nici de mine.

Nu am intrat sa ma plang ci doar sa va spun de ce am lipsit atat de mult de pe forum..

Bobi a facut vineri seara febra, stranuturi dese, muci grosi, tuse si ochi injectati. Starea asta a continuat 3 zile cu febra la 5 ore.
Mers la pediatru..viroza..tinut sub urmarire.
A 4 a zi febra la 12 ore. Ma loveste si pe mine o stare gripala de m-am speriat.
A 5 zi de febra pt bobi.
O duc la analize. Trimit analize la pediatra - viroza. Nimic infectios. nu trb antibiotic.ok.
Eu - ma simteam tot mai rau. Ma uit in gat. Puroi pe amigdale. Bag repede AB. a doua zi ma simt mai bine. Dar: am atatea nopti si pranzuri nedormite incat sunt cu bateria pe zero si-mi dau tarcoale atacurile de panica..

Pediatra mi-a spus ca toti copilasii au venit zilele astea vu viroza de tipul asta. cu febra intre 5 si 7 zile.
Bobi are maine 7 zile. E palida, incercanata si a slabit. Si eu pe langa ea.

Azi nu a mai facut febra. speram ca a scapat! Doamne ajuta!

Ne mai auzim.
Va pup

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

off mult ai avut si tu de tras cu Bobita. Multa sanatate amandorura...sa va faceti bine repede....auzi, da tu ce sa mai slabesti ca oricum esti slaba de ne complexezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Plateea de cinste! Nu pot decat sa ma bucur ca te citesc macar din cand in cand! Chiar imi este dor de mesajele tale (daca-i sti tu cat am la ele si cat am ).
Bafta la examene si spor la treaba! Mai intra si tu macar asa in fuga.

BF, ai fost tare! Ar fi ceva sa vedem mesaje si de la un tati de pufulet! Ar fi o alta perspectiva

Lali tu poti sa ii dai ceva de pofta de mancare? Sau incearca cum a zis Tomaca. Sper sa fie doar o perioada si sa treaca repede!

Lorex, imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine! Chiar ma gandeam ieri la voi. Recuperare rapida!

Larisel, Simply, Mire, Micki, Bea, Loredana

sa stii ca david ia de ceva timp vitamine pentru pofta de mancare. Din pacate la mine gama de vitamine e mai restransa pentru ca nu pot sa-i dau vitamine care au zahar sau inlocuitori pentru ca ii cresc glicemia asa ca i-am dat pana acum Minevita si Multisanostol 9aseat fiind fara zahar)....Minevita a avut efect vara trecuta cand manca super bine dar la urmatorea tura nu a mai avut nici un efect iar Multisanostol a fost floare la ureche...nu s-a vazut nimic...ba din contra, bag de seama ca e mai rau...mai studiem problema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Eu am gasit solutia ca sa nu ma mai simt obosita psihic , fac prajituri, deci am ZIS , sa am in casa mereu prajituri de casa, asa ca astazi am facut un musuroi de cartita, a iesit yummy (cu ocazia asta si imi imbunatatesc talentele )

Simply,mami de fetita frumusica

frumoase si gustoase indeletniciri ti-ai gasit...si daca ni nu face rau la silueta...go for it

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ruxita cum sunteti? Ati facut investigatii?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte...

suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

suna prost...asa este...dar recuperarea face minuni...sa se gaseasca cauza ca sa o puteti trata si pe urma cu un stil de viata sanatos, cat mai putini nervi si stres sunt convinsa ca va veti continua traiul in liniste. Multa multa sanatate! Suntem cu gandul la voi.

Mergi la inceput

Citat:

Simply multumim!

Lali a fost o intamplare sa-l gasim, tot in zona este.

Fetele cu intalnirea haideti sa stabilim ceva sigur, sa stim ce planuri ne facem pt weekend. Evyme, Lali, Micki, Alex, Dece, BF, oaspetele misterios si cine mai poate ajunge, ce ora preferati? Locatia exacta o stabilim pe mail.

_

mie imi convine duminica dupa masa, dupa 3...ar fi super...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

oaspetelui misterios i-ar conveni ora 15

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

aha...deci tu erai musafirul misterios...astept sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Haircut
Voi ce faceti? Ai aflat de intalnire?

_

Noi facem binisor, multumim de intrebare!

Aseara socrul meu si-a rupt un picior(femur) si alergam besmetici sa il repunem pe picioare(l-am adus in Buc dar el e alcoolic si va face sevraj urat, are nevoie de operatie, de tija care am fost anuntati ca e 14 mil) Sper sa se termine cu bine treaba asta.

Am aflat de intalnire aseara cand am intrat pe forum, astept sa vad ce hotarati si daca pot vin cu cel mai mare drag.

Maia e o dulce si-o isteata si ne distreaza de cateva zile continuu. Aseara la Mega a inceput sa numere sticlutele de esenta de vanilie de pe raft, se stramba cat mai comic sa ne faca sa radem cand suntem suparati pe ea, ne piteste animalute de plastic prin papuci(le pune la nani), e o hotzomana. Avem si noi crizute, normal, dar tine atat de mult de cum le gestionem noi, adultii, ca ma termina ca uneori suntem obositi si stresati de altele si ii transmitem si ei starea aiurea.

Alicredo, have fun!(mult fun)

Simply, multumesc! Ma bucur ca iti plac produsele.

Nyny, cum sunteti?

Atlantique, si noi iesim cu lopatica de nisip afara ca sa aiba ceva spor la aruncat cu zapada in noi

Ruxi, Lorex, ce vesti ne dati?

Lali

Mergi la inceput