Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 12

haircut spune:
Ruxi, multa, multa sanatate sotului tau si putere voua sa-l ajutati sa se recupereze. Esti o femeie f puternica si o sa treceti cu bine peste asta
Larisel, nu stiam ce s-a intamplat cu babi si-am fost socata sa citesc. Treceti printr-o perioada f grea, trimitem si noi o incurajare si o ruga sa fie totul bine!
Lorex, sanatate multa, multa!
Simply, ce bine suna planul tau
Tomaca, sper sa luati o hotarare cu care sa fiti toti impacati
Mire, sa va fie de bine mutarea. E o frumoasa Mara

miremia spune:
Haircut
Voi ce faceti? Ai aflat de intalnire? Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

decenuela spune:
jiji a adormit la 11....e de bine
of larisel... nici n-am cuvinte sa zic ceva...pe bune....cred ca exista cineva acolo sus ...se va rezolva totul...e doar o incercare pt voi...multa putere, mami.
rux....la fel...sunt muta..ingrozita...cati ani are?....ce sa zic....fii tu puternica sa-l poti ajuta...sunt trecuta prin astea si stiu ca nu e deloc usor....dar daca a fost doar atat totul se rezolva...insa tre sa aiba mare grij apoate recidiva....tinem pumnii la recuperare
pe mine m-ati speriat cu analizele astea. in conditiile in care pot consdera ca n-am dr de familie....cum sa procedez sa-i fac si lui niste analize? sa ma duc pur si simplu cu el si cer un set de analize la un laborator? of...stiu ca veti spune ca sunt denaturata si dezinteresata...
tomaca...ti-au spus fetele atatea..in primul rand felicitari pt..propunerea facuta....inseamna ca esti tare...si suntem mandre de tine ( cel putin eu)...sunt sigura ca nu te trimit aia sa mori de foame acolo...aka pachetul va fi atractiv ( pt ca au nevoie de tine)...asa ca material sunt sigura ca va fi f ok pt voi. esti tanara vb lu' laili, mai incolo nu mai curg ofertele. stii tu e o vb...dumnezeu da...dar nu pune in traista. tu stii impreuna cu sotul ce e mai bine pt familia ta. daca as primi io oferta asta ( sa ma scuzi dar nu stiu ce lucrezi) m-as considera BUNA, pregatita...pe val cu alte cuvinte. AS PLECA. poate m-as intreba de ce...ca in fond mi-e bine si in ro. m-as gandi la copil la viata lui , la perspectiele pe care le are...oamenii langa care va trai. CIVILIZATIA SI EDUCATIA care la noi...lasa de dorit. daca va lucra si sotul sunt sigura ca va veti perimte sa veniti ori de cate ori aveti chef in ro..la rude..prieteni.
unii asteapta o viata o sansa ca asta....
DAR VOI SUNTETI CEI CARE VETI CANTARI LUCRURILE...SI VETI HOTARI CE E MAI BINE...
daca ramai...noi te vom iubi la fel demult si-ti vom respecta decizia.
lorex..multa sanatate...pai mai mama...tu de unde doamne iarta-ma mai slabesti???ca esti fir de atza...
sunt putin trista de vestile pe care le-am citit...dar trebuie sa traim cu speranta...nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela spune:
lali...uitasem de tine...te cred ca ai aj la disperare....eu uneori imi bag picioarele zic...nu mananci sa fii sanatos...o sa ti se faca foame...sau ii dau lapte...dar voi...sunteti conditionati de aceste ore...
nici nu stiu ce sa-ti zic....cum sa procedezi...chiar n-are preferinte? care sa te scoata la necaz? cu bona nu mananca mai bine?
imi pare tare, tare rau
ca fapt divers....geanta era tot maro...
JUCARII PENTRU PITICI...

decenuela spune:
am observat in ultimul timp ca...atunci cand intru eu...nu mai e nimeni....indiferent de ora...
azi am fost la o amica si a venit o tanti cu 2 valize de haine si cosmeticale de la MAC. chestii trimise din spania cik..la pret f bun.
si uite-as asam-am ales cu o haina de piele asa mai casual..pana in atalie...fond de ten( n-am fol pana acu)si ink niste kk....si am dat o groaza de bani......eu care sunt zgarcita...am zis si eu ca mi-am luat ceva de ziua mea si gata....
mi-a fost f dor de jiji dupa ce-am stat atatea zile cu el...
il iubesc de nu mai pot...
saaveti o noapte linistita
JUCARII PENTRU PITICI...

atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela ca fapt divers....geanta era tot maro ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

stai linistita...toate cadourile mele sunt parfumuri...la fiecare ocazie....bat apa-n piua de ceva vreme pt niste bijuterii.
Din categoria: "tara arde, baba se...dichiseste"

atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela am observat in ultimul timp ca...atunci cand intru eu...nu mai e nimeni....indiferent de ora... azi am fost la o amica si a venit o tanti cu 2 valize de haine si cosmeticale de la MAC. chestii trimise din spania cik..la pret f bun. si uite-as asam-am ales cu o haina de piele asa mai casual..pana in atalie...fond de ten( n-am fol pana acu)si ink niste kk....si am dat o groaza de bani... ![]() ![]() ![]() mi-a fost f dor de jiji dupa ce-am stat atatea zile cu el... il iubesc de nu mai pot... saaveti o noapte linistita Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
sa le stapanesti sanatoasa!
am auzit ca fondul de ten de la MAC este the best ever
Pana sa il am pe A nici nu imi inchipuiam ca poti sa iubesti asa...l-as tine lipit de mine non-stop. Ma gandeam ca, gata fac si eu un copil ca este vremea...ne incadram in statistici...etc. Acum ma gandesc sa ma apuc de al doilea. Este incredibil ce poate face un copil din tine.
Noapte buna!
.....vezi, nu esti singura....

alicredo spune:
offf fetele larisel,ruxita,lali,lorex, multa putere sa treceti cu bine peste perioada nefasta
tomaca subscriu la ce au spus fetele.noi cheltuim un salar,unul il punem deoparte...la o gradi aici nu-mi permit sa il dau ca e in jur de 200 de euro pe sapt aspteptam,poate din toamna il inscriu la una de stat. so...gradi e rezonabila ca si pret,il mai ai pe tati.o sa fie bine! si aici si acolo!
bf la multi ani sotului! sa traiasca si el 1000 de ani pe langa/cu tine!
fug la somn....sotul e liber maine...s-ar putea sa iesim out cica vrea sa ne imbatam amandoi...de 8 ani de cand suntem impreuna niciodata nu am accesat bautura in acelasi timp
ori eu,ori el...ne intelegeam dinainte
asta ca sa fim siguri ca are cine sa ne care acasa in spate...
dece sa stapanesti sanatoasa cadourile !
va pup...aveti grija de voi! o noapte faina

sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Cafelutza va asteapta fierbinte......
Am citit pe bucati...acum incerc sa ma adun...
BF...cu
scuze pentru intarziere...La multi ani sotului tau!
Tomaca......au cam spus fetele ce era de spus....e firesc sa stai pe ganduri, sa cantaresti...Tin pumnii, sa iasa totul asa cum vreti! Sunt sigura ca veti lua cea mai buna hotarare pentru voi si familia voastra.
Mire...casuta noua, ce frumoooos! S-o stapaniti sanatosi! Am vazut poze frumi, de la cina Marei cu Yannis...ce copii frumosi si cuminti, cum stau ei pe scaune si papa! Si ce parutz lung are Mara...deja coditza impletita!
Simply...tare "gustoasa" decizia ta!
Am vazut pozele cu printesa-fluturas, si cu tortul-fluture! Sunteti cu totii tare frumosi, si tortul arata tare bine, si tare gustos!
Atlantique.....ce frumos va jucati voi in zapada! ..Tot cu lopatelele de nisip si formele am iesit si noi...I-a placut la nebunie lui iris...Acum se roaga de toata lumea care iese pe usa de la noi din casa, cu destinatia."afara"...."Mip, Issi"(asta insemnand "La nisip, Issi", de la iris, ca asa isi zice)..
Lorex...offf, imi pare tare rau ca va chinuiti asa, cu viroza aia! ...Sa devina repede doar o amintire, sa va reveniti si sa uitati!
Ruxita...sunt siderata...nu pot sa-mi revin!...imi pare nespus de rau, sa citesc prin ce treceti....e mult prea devreme pentru atac vascular..Iti doresc multa putere,iar sotului tau recuperare usoara, rapida ...Sa treceti repede peste perioada asta!
Larisel....offf, doamne ...prin cate a trebuit sa treceti si voi! Nu stiu ce fel de incercari sunt astea....nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi facut eu, sa vad asa un rezultat aberant pe analizele lui iris...off, bine ca a trecut, si sunt ele bine. Multa sanatate mamei tale, refacere cat mai rapida, iar voua...
...sa iesiti cat mai repede din perioada asta grea!
Lali......e bine ca s-a solutionat treaba cu soacra ta...Despre David, cu ne-mancarea...E foarte posibil sa fie de la masele, ca si iris scuipa ca la concurs, de cand are molarii 2 in eruptie, dar tot ma ia cu fiori, cand povestesti....stiu ca nu e aceeasi situatie, dar stiu foarte exact ce inseamna mese de o ora, circ in scaunul de masa, jucarii, desene...dat jos din masa..ne-mancat nimic, distras, dat camilia, dat cu orajel, lasat 30 min..iar urcat in masa, iar circ, scuipaturi, azvarlit cu jucarii, etc...Pe iris o mai motiveaza ceva vitamine, din cand in cand...sa pape, sa ii fie suficient de foame, cat sa fie nitzel mai dispusa sa treaca peste durerea de masele....E nasol tare ca David nu mai vrea deloc lapte....eu mai scap cu lapte de mesele solide de o ora (si iris are tot 6 mese in zi)...macar 2 mese, daca nu 3..sunt de lapte...
Dece...sa stapanesti sanatoasa cadourile.......Cu analizele...in .."lipsa" unui medic de familie....sigur ca poti merge la un laborator, sa ceri un set minimal de analize..te sfatuiesc ei ce si cum, acolo....Apoi, daca rezultatele sunt bune...stii de o treaba. Daca nu-s chiar ceea ce trebuie, rezultatele, stii unde sa sapi in continuare.
Alicredo...amandoi la distractie...ce frumooos! Sa aveti o zi(/seara) frumoasa, si sa va priasca distractia!
Ale1212xa......deci tu reusesti sa ajungi la intalneala...
...ce frumos!!
Nyny........cum sunt piticii azi?..Sper sa fiti bine cu totii, si sa fi scapat usor de spectrul virozei!
Loredana, Haircut, Miki, Bea....
Trimit si merg la treaba....
O zi frumoasa si usoara, tuturor, si un inceput calduros de week-end.

decenuela spune:
neatza...sarumana de coffe ( si indrumari) ,sorina
jiji e treaz...nu reusesc sa-mi beau cafeau linistita...( la mine nu e tabiet ci ritual...de iesit afara)
e vineri...n-amchef de nik....n-am mancare pt el...in afara de lapte..care la noi e baza si va trebui sa am adun sa-i las ceva...
sa aveti o zi super...
JUCARII PENTRU PITICI...