Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 13
ale1212xa spune:
neatza
si eu la cafea...multumim sorina
off dece..m-ai atins la punctul slab al zilei...nici eu nu am de mancare pentru Dragos si am asa o pana maaaare..habar nu am ce sa fac...ieri am scapat cu niste pulpe la cuptor dar azi?????
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atlantique La noi azi a fost o zi superba! A fost soare, temperatura undeva aproape de 0 grade....super. A stat puiul meu afara la zapada vreo 2 ore jumate. Se trantea in zapada si apoi striga dupa mine sa-l ajut sa se ridice, se trantea din nou si tot asa. S-a uitat dupa utilajele de dezapezire si se mira intr-una..."pupaa maaaaeee" - cupa mare, am facut forme din zapada cu jucariile de nisip....s-a distrat de minune. Nu voia sa mai intram in casa. Acum facem bagajele pentru ca maine plecam la Predeal. Va pup si ne citim in weekend si poate reusesc si sa mai intru macar putin. ![]() |
. Drum bun sa aveti si un weekend de vis
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Simply si cine le mananca? As face si eu dar incerc mai rarutz ca eu nu pot sa nu mananc din ele si.... se lasa cu urmari ![]() |
Noi 3
simplicity spune:
mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte... suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
.Ruxita sanatate multa sotului tau, sa se refaca rapid si sa nu se mai repete niciodata. Multa putere Ruxita tie (tu esti o femeie puternica oricum dar acum sa fii super puternica sa fii langa sotul tau si copii tai )

simplicity spune:
Simply, ce bine suna planul tau ![]() mami de fetita finuta ![]() |

Pupam fetele finute , avea dreptate Mirela cand a spus ca lucrezi foarte frumos 

simplicity spune:
| citat din mesajul lui decenuela tomaca...ti-au spus fetele atatea..in primul rand felicitari pt..propunerea facuta....inseamna ca esti tare...si suntem mandre de tine ( cel putin eu)... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Noroc cu mesajul tau Dece

ca altfel nu ma desteptam sa o felicit si eu pe Tomaca
FELICITARI
, mie personal mi se pare o super realizare, indiferent de decizia care o vei lua, cred ca in suflet mereu vei ramane cu satisfactia ca ti s-a propus , inseamna ca reprezinti o valoare la ei .Stiam ca esti super tare, BRAVO TOMACA ! Sincer meriti pe deplin propunerea , e o satisfactie profesionala f importanta 
simplicity spune:
| citat din mesajul lui decenuela am observat in ultimul timp ca...atunci cand intru eu...nu mai e nimeni....indiferent de ora... azi am fost la o amica si a venit o tanti cu 2 valize de haine si cosmeticale de la MAC. chestii trimise din spania cik..la pret f bun. si uite-as asam-am ales cu o haina de piele asa mai casual..pana in atalie...fond de ten( n-am fol pana acu)si ink niste kk....si am dat o groaza de bani... ![]() ![]() ...eu care sunt zgarcita...am zis si eu ca mi-am luat ceva de ziua mea si gata....mi-a fost f dor de jiji dupa ce-am stat atatea zile cu el... il iubesc de nu mai pot... saaveti o noapte linistita Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
, produsele de la MAC sunt grozaveSimply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
fug la somn....sotul e liber maine...s-ar putea sa iesim out din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel ! ![]() te iubim puiule....!!! "A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!" |
Esti mortala 
tomaca spune:
Buna dimineata,
Multumesc fetelor pentru incurajari. Sunteti foarte dragute.
Imi e tare greu.
Ruxi - cum mai sunteti?
simplicity spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata, Cafelutza va asteapta fierbinte... ...Simply...tare "gustoasa" decizia ta! ![]() O zi frumoasa si usoara, tuturor, si un inceput calduros de week-end. ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Multumim frumos

, mie imi place mult de Iris cum vorbeste, din ce descrii

O zi frumoasa si tie

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

...