Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 11

simplicity spune:
Lorex sanatate multa, sa va refaceti repede repede
Mirela sa stapaniti sanatosi noua casuta :)
Nyny cum mai sunt puii tai? sanatate la David
Simply,mami de fetita frumusica

simplicity spune:
Eu am gasit solutia ca sa nu ma mai simt obosita psihic , fac prajituri, deci am ZIS , sa am in casa mereu prajituri de casa, asa ca astazi am facut un musuroi de cartita, a iesit yummy (cu ocazia asta si imi imbunatatesc talentele
)
Simply,mami de fetita frumusica

atlantique spune:
La noi azi a fost o zi superba! A fost soare, temperatura undeva aproape de 0 grade....super. A stat puiul meu afara la zapada vreo 2 ore jumate. Se trantea in zapada si apoi striga dupa mine sa-l ajut sa se ridice, se trantea din nou si tot asa. S-a uitat dupa utilajele de dezapezire si se mira intr-una..."pupaa maaaaeee" - cupa mare, am facut forme din zapada cu jucariile de nisip....s-a distrat de minune. Nu voia sa mai intram in casa.
Acum facem bagajele pentru ca maine plecam la Predeal.
Va pup si ne citim in weekend si poate reusesc si sa mai intru macar putin.

atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Eu am gasit solutia ca sa nu ma mai simt obosita psihic ![]() ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Simply si cine le mananca? As face si eu dar incerc mai rarutz ca eu nu pot sa nu mananc din ele si.... se lasa cu urmari

Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Ruxita cum sunteti? Ati facut investigatii? ![]() ![]() ![]() _ Mirela si ![]() |
mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte...
suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

miremia spune:
Simply multumim!
Lali a fost o intamplare sa-l gasim, tot in zona este.
Fetele cu intalnirea haideti sa stabilim ceva sigur, sa stim ce planuri ne facem pt weekend. Evyme, Lali, Micki, Alex, Dece, BF, oaspetele misterios si cine mai poate ajunge, ce ora preferati? Locatia exacta o stabilim pe mail.
Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte... suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Sa stiti ca ne gandim la voi si ne rugam sa se recupereze cat mai repede. Daca putem sa ajutam cu ceva, nu ezita sa ne spui.

_
Mirela si

ale1212xa spune:
ruxita..eu pur si simplu nu pot reactiona la vestea ta..sunt in soc...ne pentru sotul tai
am vazut ca si larisel are probeleme cu fetele...multa, multa sanatate...scuze ca trec repede peste vestile rele dar pur si simplu acum nu le pot face fata...

atlantique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
mire, cum sa fim... accident vascular cerebral constituit cu hemipareza dreapta... (constituit insemna ceva leziuni pe creir)... l-am internat in seara asta la spitalul universitar... doc a spus ca nu e normal la varsta lui sa faca accident, nu e normal sa faca angina, si va cauta cauzele in probleme de coagulare a sangelui... imobilizat la pat 2 zile, CT la 12 ore... un RMN poate luni... pe langa faptul ca nu-si poate controla maina dreapta are dificultati de vorbire... nu poate sa lege 2 cuvinte... suna prost, dar eu am sperante mari in recuperare... si voi incerca sa fiu femeia pe care vrei s-o ai de nevasta cand faci accident cerebral... adica tare! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxita, multa putere si speranta ca va fi bine! 3 ganduri pozitive la unul negativ, da?