Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tulai, Anca! Acu' vazui cu ce complimente ma "ataci"! Scoseshi artileria grea, ai? Ce bei? Ce maninci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ina- sa stii ca exact asa te vad eu, intr-o astfel de cafenea
mare pacat ca nu a rezistat la voi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ina- sa stii ca exact asa te vad eu, intr-o astfel de cafenea
mare pacat ca nu a rezistat la voi

Da, e pacat dar o inchideam, oricum o data cu venirea lui Ian; pentru ca eu si Jambo am fost mari cheflii si stilul de viata ce-l aveam nu se potrivea deloc cu copil mic. De fapt, nici cu copil mare. Nu cadra cu viata de familie. La "Frame" aveam cartierul general; eu, de multe ori, dormeam acolo .

No, sa mai zic?
Nu ca-mi pica...aura

Mergi la inceput

Dodo, nu incetezi niciodata sa ma surprinzi!
Felicitari pentru toate realizarile tale.

V-ati prins ca am primit incarcator la laptop si nu ma mai pot dezlipi.
Cu chiu cu vai, mi-am terminat referatul si, ulterior, am aflat ca nu e bun si tre' sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

care e tema referatului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor va multumesc tare mult pentru ganduri si sustinere, dar eu mai mult sunt suparata si speriata ca voi naste in week-end si dr meu nu va fi aici. Nici nu m-am gandit la asa ceva si nu concep sa nasc cu alt dr. Eu am mare, mare incredere in dr meu, iar astazi mi-a demonstrat inca o data ca este un profesionist, caci ar fi putut sa-mi faca inducere, dar a ales calea cea mai buna pt mine si pt bebe desi m-a vazut cat de dezamagita am fost. DE cand am ajuns acasa, am stat numai in pat si asta o sa fac tot week-endul desi pana acum imi doream sa nasc mai repede, dar nu vreau sa nasc fara el

Am o stare aiurea de tot de-mi vine sa plang din orice Din pacate simt ca sigur voi naste in week-end

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

care e tema referatului?

Mie imi spusese cineva ca e "la alegere" si azi am zunat seful de an sa-l intreb cui i-o predau si mi-a spus ca tre' sa fac "ceva probleme din curs" Urmeaza sa ma intilnesc cu el dupa ce-mi face si mie rost de o copie a cursului; problema e ca toti au predat lucrarea in afara de mine.

Mergi la inceput

Olga, bine faci ca stai in pat; dar nu trista; ocupa-ti mintea si sufletul si bucura-te alaturi de David si Chiti care se joaca. Tu esti o fire vesela, optimista; ramii asa; eu cred ca NU o sa nasti pina luni, ca o sa nasti cu doctorul tau si asa trebuie sa crezi si tu. Vrei? Poti?

Mergi la inceput

o ploaie de pupicuri olguta draga
suntem alaturi de tine si tinem pumnii stransi-stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gianina, eu toata iarna am facut-o in cizmele de guma pentru ca mi-s dragi de nu mai pot; as dormi cu ele, daca as fi mica Ale mele au sosete termoizolante si am vazut ca au la Dechatlon ca au de vinzare separat. Sint foarte bune, nu transpir si nu mi-e frig.

PS. Precizez ca eu pot purta cizme cu piciorul gol si nu transpir; idem in tenisi chinezesti Dar, oricum, merita incercat mai ales daca cizmele sint faine

Na ,mi-ati facut pofta, maine mi le scot si eu pe ale mele dar nustiu cum sa le combin /asortez
Voi cu ce le combinati ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput