Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 28

inapreda spune:
Tulai, Anca! Acu' vazui cu ce complimente ma "ataci"! Scoseshi artileria grea, ai? Ce bei? Ce maninci?

Gianina34 spune:
ina- sa stii ca exact asa te vad eu, intr-o astfel de cafenea
mare pacat ca nu a rezistat la voi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 ina- sa stii ca exact asa te vad eu, intr-o astfel de cafenea mare pacat ca nu a rezistat la voi Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 10 luni |
Da, e pacat dar o inchideam, oricum o data cu venirea lui Ian; pentru ca eu si Jambo am fost mari cheflii

No, sa mai zic?
Nu ca-mi pica...aura

inapreda spune:
Dodo, nu incetezi niciodata sa ma surprinzi!
Felicitari pentru toate realizarile tale.
V-ati prins ca am primit incarcator la laptop si nu ma mai pot dezlipi.
Cu chiu cu vai, mi-am terminat referatul si, ulterior, am aflat ca nu e bun si tre' sa o iau de la capat.

Gianina34 spune:
care e tema referatului?

olishka spune:
Fetelor va multumesc tare mult pentru ganduri si sustinere, dar eu mai mult sunt suparata si speriata ca voi naste in week-end si dr meu nu va fi aici. Nici nu m-am gandit la asa ceva si nu concep sa nasc cu alt dr. Eu am mare, mare incredere in dr meu, iar astazi mi-a demonstrat inca o data ca este un profesionist, caci ar fi putut sa-mi faca inducere, dar a ales calea cea mai buna pt mine si pt bebe desi m-a vazut cat de dezamagita am fost. DE cand am ajuns acasa, am stat numai in pat si asta o sa fac tot week-endul desi pana acum imi doream sa nasc mai repede, dar nu vreau sa nasc fara el
Am o stare aiurea de tot de-mi vine sa plang din orice Din pacate simt ca sigur voi naste in week-end
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

inapreda spune:
citat din mesajul lui Gianina34 care e tema referatului? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 10 luni |
Mie imi spusese cineva ca e "la alegere" si azi am zunat seful de an sa-l intreb cui i-o predau si mi-a spus ca tre' sa fac "ceva probleme din curs"

inapreda spune:
Olga, bine faci ca stai in pat; dar nu trista; ocupa-ti mintea si sufletul si bucura-te alaturi de David si Chiti care se joaca. Tu esti o fire vesela, optimista; ramii asa; eu cred ca NU o sa nasti pina luni, ca o sa nasti cu doctorul tau si asa trebuie sa crezi si tu. Vrei? Poti?

Gianina34 spune:
o ploaie de pupicuri olguta draga
suntem alaturi de tine si tinem pumnii stransi-stransi

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Gianina, eu toata iarna am facut-o in cizmele de guma pentru ca mi-s dragi de nu mai pot; as dormi cu ele, daca as fi mica ![]() PS. Precizez ca eu pot purta cizme cu piciorul gol si nu transpir; idem in tenisi chinezesti ![]() ![]() |
Na ,mi-ati facut pofta, maine mi le scot si eu pe ale mele dar nustiu cum sa le combin /asortez

Voi cu ce le combinati ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)