Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

burtica sus olga! s totul o sa se intample asa cum trebuie! o sa vezi! fetele ti-au scris foarte frumos inainte si te-au incurajat cum nu se putea mai bine! si eu te sfatuoiesc sa te bucuri de david si chiti si sa stai linistita in pat, in casa..de luni incolo sa vina Leon si o sa va umple suflete cu o groaza de sentimente!
iti tin pumnii sa nasti usor, repede si cu dr tau!
te pupam!

si noi ne-am gasit locul de parcare din fata blocului ocupat, si eram cu eva care dormea in scaunel, cu tudi ametit si el de somn..alin super nervos ca a dat la lopata ore in sir in fiecare zi, ca sa parcheze altul pe acel loc..si eu in tocuri cu care alunecam groaznic ca am venit de la fratele meu care s-a casatorit civil astazi..asa ca ramona iti inteleg frustrarea...noi i-am lasat un bilet...mereu avem pix si foi in masina pt astfel de cazuri..i-am zis k nu am dat la lopata pt el..si ca e fara obraz..si vad ca nici nu pleaca prea curand..ca daca statea 15 min intelegeam, dar e acolo de ore bune..

va pup! un we linistit sa avem! noi main petrecem la nunta cu toata gasca:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, imi pare rau ca ai starea asta de spirit, cred ca si eu o aveam daca mi se intampla asa, stiu ce stresata am stat in wkd-ul dinainte sa nasc cand a plecat medicul meu la ski, chiat ca imi daduse toate asigurarile ca voi fi pe maini bune dar nu, eu vroiam sa nasc cu el !! apoi m-am dus lunea sa nasc si m-a amanat pt marti, aveam niste nervi de numa' !cred ca n-am dormit toata noaptea

In fine, sper din suflet sa stea Leon la caldurica pana luni pt ca la nastere normala mai ales cred ca e fff important sa fie langa tine medicul in care ai incredere !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, le combin cu...orice!

Ca sa te sfatuiesc si sa nu fiu SF, tre' sa stiu ce ai in garderoba; pina atunci, iti zic cam cu ce le-am purtat eu:

1. pantaloni negri (nu mai scriu DAR TOTI pantalonii mei au kur lasat, chiar si jeansii) + geaca scurta galben-canar + shapca neagra cu canac

2. jeansi + geaca scurta maro + sapca maro supradimensionata + fular Burberry

3. tutu + colanti 3/4 + tricou + geaca scurta si umflata neagra + geanta postas imprimata

4. dresuri mate + fusta evazata scurta + palton 3/4 + fular supradimensionat + geanta postas colorata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, le combin cu...orice!

Ca sa te sfatuiesc si sa nu fiu SF, tre' sa stiu ce ai in garderoba; pina atunci, iti zic cam cu ce le-am purtat eu:

1. pantaloni negri (nu mai scriu DAR TOTI pantalonii mei au kur lasat, chiar si jeansii) + geaca scurta galben-canar + shapca neagra cu canac

2. jeansi + geaca scurta maro + sapca maro supradimensionata + fular Burberry

3. tutu + colanti 3/4 + tricou + geaca scurta si umflata neagra + geanta postas imprimata

4. dresuri mate + fusta evazata scurta + palton 3/4 + fular supradimensionat + geanta postas colorata

Cu primele doua variante m-as vedea dar cu tutu sigur nu

Pai eu am blugi de toate formele si culorile , cu fustele stii ca nu-s prietena iarna, ma gandeam mai ales cu ce geaca merg ca sa nu par penibila

Mergi la inceput

Alo! Se aude pin' la Baaia Mare? Cuscra, ti s-a stricat calculatorul? Ce patzishi?

Mergi la inceput

Fug acasa , intru mai tarziu

Mergi la inceput

Mie imi plac gecile scurte si bufante/umflate nu stiu cum sa le spun; am vazut ca si tu ai; poti renunta la sal/fular si sa-ti iei pe dedesupt un pulovar XXL cu git mare + o shapca faina si o geanta Sau manusi mai deosebite; nu musai din piele; ar fi chiar mai interesant daca ar fi tricotate.

Sau poti purta un paltonas trei-sfert, cambrat tare (eventual cu cordon) Ce culoare sint cizmele tale? Ca sa ma inspir

PS. Bunica si socru si dna. R mi-au spus de mai multe ori ca alea nu-s cizme de iarna; Mama Tie chiar a crezut ca nu am avut bani de cizme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina- M-ai facut sa rad cu "as dormi cu ele, daca as fi mica".
Exact asa a facut Alex, cand avea varsta ghioceilor. N-a vrut sa faca siesta pana nu i-am pus cizmele la marginea patului. Cand m-am dus sa-l trezesc, zambea prin somn cu ele in picioare. (cred ca am si o poza pe undeva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***400***
Dodo-pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Eeee, ina, ideea mea avea bataie mai lunga... adica, in timp, sa va mutati si voi la dorf-ul de aici :)

Stiu cum este cu ideile multe, maretze, amestec de ideal cu "lumea dezlantuita", dar departe de lumea reala...

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput