Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 27

Gianina34 spune:
ina- noi nu mai bem lapte praf de la cateva luni
lapte de vaca cred ca bea 1l/luna
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

inapreda spune:
Roro, Floric, Novus ca ma complimentati
Mai zic una si gata, inchei subiectul dar asta numai ca sa vedeti ca si Chato are pe undeva dreptate. Cred ca v-am spus ca am avut o cafeanea pe care am facut-o dupa chipul si asemanarea mea; m-am ocupat personal de tot "procesul de creatie" incepind cu logo si terminind cu designul si continutul meniurilor. Se numea "Frame" iar conceptul a a vut la baza pasiunea mea pentru filmele mele dragi. Aveam 100 de portrete alb-negru cu actori din filme vechi (dar vechi "pe bune" pentru ca tipul de la care inchiriez eu filme considera "vechi" un film din...2000
), pe un perete aveam o rola de film supra-dimensionata cu secvente din filme, pe grinzi aveam citate din filme facute din litere volumetrice iar preferatul meu se dorea un fel de slogan al locului: this is the beginning of a beautiful friendship.
Aveam perdele, draperii grele sin catifea, o oglinda mare din fier forjat, scrin cu sertare (stiu ca-i pleonasm
), canapele, multe perne si un calculator plin cu muzica mea draga. Si? Puteam sa o ascult cind eram singura si faceam curatenie. Majoritatea clientilor imi cereau sa o schimb
A fost un loc drag pentru CITIVA dintre prietenii mei dragi dar nu a fost niciodata un loc profitabil; l-am tinut 3 ani de amorul artei, pentru ca ne simteam bine cu prietenii acolo.

anca_nicolae spune:
floric
asta e un link,
http://sperantamoareultima.wordpress.com/tag/poseta-crosetata/
dar eu am vazut o poseta pe nuante mov-lila... aia imi placea mult, dar intra dodo si ne da linkul corect! :)
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

inapreda spune:
Chato, da, am incercat si sa mincam toti la masa; pina seara cind vine Jambo, orice maninc, maninc linga el, unde e el; comentez non-sto ca e delicios, ma fac ca le dau la ursuleti, daca vreau sa-i dau si lui se enerveaza, se sterge la gura si protezteaza vehement.

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mai zic una si gata, inchei subiectul dar asta numai ca sa vedeti ca si Chato are pe undeva dreptate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toata povestea asta nu face decat sa imi confirme inca o data parerea mea si anume ca esti o tipa super speciala, originala, cu personalitate si imi pare rau ca nu stai mai aproape de mine din mai multe motive, unul fiind si cafeneaua asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Le declar oficial "experte in bucatarie" pe Roro si Gianina Cind aveti timp sa faceti atitea? Si nu ma refer numai la mincare...
Ce gust are sosul de soia?
De...soia, evident! Intrebai si eu ca proasta.

anca_nicolae spune:
ina
si ce ai facut cu tot decorul? Nu te tenteaza sa redeschizi, dar in alta parte/oras/zona?
Poate-poate ar iesi o colaborare intre tine si cineva dintr-un oras mai mare, sa zicem Bucuresti, si sa zicem Pisik, tot cauta ea "un altfel de job"... sau Bianca, pt ca e mult mai experimentata in zona asta de baruri/localuri/festivaluri/expozitii, si ar putea imbina si partea ei de biblioteca virtuala, adica, ar aduce un miros de cafea peste bitzisorii de literatura... :)
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

inapreda spune:
Gianina, eu toata iarna am facut-o in cizmele de guma pentru ca mi-s dragi de nu mai pot; as dormi cu ele, daca as fi mica Ale mele au sosete termoizolante si am vazut ca au la Dechatlon ca au de vinzare separat. Sint foarte bune, nu transpir si nu mi-e frig.
PS. Precizez ca eu pot purta cizme cu piciorul gol si nu transpir; idem in tenisi chinezesti Dar, oricum, merita incercat mai ales daca cizmele sint faine

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae ina si ce ai facut cu tot decorul? Nu te tenteaza sa redeschizi, dar in alta parte/oras/zona? Poate-poate ar iesi o colaborare intre tine si cineva dintr-un oras mai mare, sa zicem Bucuresti, si sa zicem Pisik, tot cauta ea "un altfel de job"... sau Bianca, pt ca e mult mai experimentata in zona asta de baruri/localuri/festivaluri/expozitii, si ar putea imbina si partea ei de biblioteca virtuala, adica, ar aduce un miros de cafea peste bitzisorii de literatura... :) Poze cu noi ![]() ![]() ![]() ![]() |
Faina ideea ta

Am spus "imposibila" pentru ca nu ma vad facind naveta "Bistritzdorf - Bucuresti" si atunci...placerea unde-i? Tu, la fel ca mine, ai niste "apucaturi"...hedoniste

PS. Am renuntat la cafenea imediat ce am aflat ca sint insarcinata si am cazut la comun acord cu Jambo ca stilul nostru de viata cam...nomad tre' sa inceteze. Am vindut-o unor...tiganci (persoane de etnie roma

Gianina34 spune:
ina - dar nu-s experta deloc
imi place foarte mult sa bucataresc insa tot timpul sunt pe fuga si contra-cronometru (legat de asta: in tinerete, de ex, alocam fripturii la cuptor 2 ore, sa fie sanatoasa daca nu se facea in timpul asta; in general era totul ok, dar am avut si ... exceptii
)
dar cel mai mult si cel mai mult imi place sa fac prajituri si mai ales torturi, si exact asta nu prea mai fac, din pacate
iar de gatit, am timp berechet noaptea de la 10 la 12-1
nu stiam de sosetele termoizolante, multumesc mult de informatie
caut in wk ca tot avem program de plimbat/testat bicicletele si fluturelele de la dechatlon
acum stau in niste prea-frumosi slapi colorati, ca o adevarata doamna, nu v-am spus?
edit: eu aproape totul fac dupa ora 22 abia atunci intru in priza
am ajuns la concluzia ca ce atata somn, n-as mai fie eu daca as fi odihnita, relaxata
de ex, prefer sa trag de mine cat pot noaptea de vineri iar wk sa fie alocat exclusiv Andreei si lui Mihai al meu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni