Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 22

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Novus- ti-am pus pe pagina precedenta o reteta simpla |
Mersi mult

imi dai niste sfaturi si privind legumele, cum sa le fac ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

chatonel spune:
citat din mesajul lui inapreda Chato, am trimis masajul inainte de a-mi exprima o dorinta: ia spune cum m-ai vedea tu "gatata" (sau "negatata" ![]() ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
in ipostaza din poza te-as vedea (tinind cont si de stilul tau) imbracata cu deny rose ala (nu mai stiu daca asa il cheama

nu te-am auzit zicind nik de palarii, porti au ba? ca la freza si fatzuca ta ai putea

Gianina34 spune:
ina- si a mea e reticenta la noutati insa o atrag sa incerce/guste implicand-o in prepararea lor
mancatul la televizor nu este o solutie in cazul nostru pentru ca desi deschide gura mai usor, uita sa mestece si sa inghita si de aici vomitatul fff usor
noi in timpul mesei facem puzzle, desenam, pictam, ne jucam cu piticii (avem o casuta si eu itesc cate unul la geam si ne jucam de-a vorbitul asa) si cel mai tare e cu studiatul electro-casnicelor - mixer, prajitor de paine, storcator de citrice.... le desfacem in toate partile componente,le studiem, le asamblam...
si eu sunt de-acord cu dr ta ca-i mai bine slab decat gras DAR trebuie sa nu scada in greutate si sa arate... proportionat/echilibrat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro Chato- Eu sunt numai partial de acord cu tine. Adica sunt de acord cu faza ca zici ca Ina e din alt film , daca o compari cu amicii din fotografii, dar noi nu ii stim toti prietenii. Poate mai sunt fete care se imbraca similar pe acolo. |
Cu asta sunt de acord si eu, chiar stiu ca am vizionat niste poze cu Ina si prietenele ei(recent cand ne-a pus exemplificari cu tinute) si le-am admirat pe toate ca aveau un stil mai deosebit, original

Pe mine de m-ar imbraca in hainele ei (care imi plac la nebunie

chatonel spune:
fetelor care aveti probleme la masa, e vb de mese numai ale copiilor sau mincati cu totii in acelasi timp? eu am remarcat ca daca mincam toti si fiecare se ocupa de farfuria lui (deci nu impins si bagat cu sila in gura copilului) si de discutii normale, copiii imita ce fac ceilalti: adik maninca.

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Cu asta sunt de acord si eu, chiar stiu ca am vizionat niste poze cu Ina si prietenele ei(recent cand ne-a pus exemplificari cu tinute) si le-am admirat pe toate ca aveau un stil mai deosebit, original ![]() ![]() Pe mine de m-ar imbraca in hainele ei (care imi plac la nebunie ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
hihihi, ok, eu nu am vazut nici prietenele si nici nu sint foarte atenta la studiat pozele.
Asa ca merg "pe mina voastra" si sint de acord sa spun ca nu se poate generaliza numai cu o ipostaza care mi-a sarit mie in oki

andiaroro spune:
Parca ai zic ca ai luat legume chinezesti congelate.
Cel mai simplu e sa le faci, asa cum scrie pe punga, ca s-ar putea sa aiba adaosuri de la mama lor. Daca nu, poti sa le parapalesti cat scrie acolo si sa le adaugi si lor putin sos de soia la final.
De obicei, eu doar fierb legumele (fara nimic adaugat) ca sa echilibreze gustul. Ca puiul e aromat dupa marinare (poti sa daugi si ghimbir, curcuma, ce mai ai tu chef), peste orez isi ma pun ei sos de soia dupa gust, asa ca legumele simple echilibreaza meniul.
Sosul de soia are multa sare in compozitie, asa ca nu trebuie sa mai adaugi tu.
Si daca te uiti pe eticheta, are si zahar si alte minuni....
Noi luam unul bio, care are doar soia, sare si ferementul http://www.naturalia.fr/bio-tamari-strong-1l_540_5_579.htm
Dar am cauTat ani de zile pana l-am descoperit.

Floric spune:
Oli, inteleg nelinistea ta. Insa copilul stie cel mai bine ce e potrivit pentru el. Inca are posibilitatea sa isi decida soarta. Ori eu dupa parerea mea zic sa ai incredere in medicul tau. Caci inteleg ca este un medic adevarat cu dedicatie si interes pentru pacient. Acu, daca o fi si o fi in we, e bine venit. Chiar daca nu e pe placul tau, sigur va fi bine.
Bebe, imi pare rau ca ai trecut prin toate nefericirile si reactia fata de masculi este fireasca si bine justificata. Timpul va sterge ranile sufletesti chiar daca undeva va ramane ideea. DAca ai credinta eu iti propun sa mergi la un duhovnic sa iti racoresti sufletul. Stiu ca el nu are ce sa iti faca dar macar sa te simti mai usurata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro Parca ai zic ca ai luat legume chinezesti congelate. Cel mai simplu e sa le faci, asa cum scrie pe punga, ca s-ar putea sa aiba adaosuri de la mama lor. Daca nu, poti sa le parapalesti cat scrie acolo si sa le adaugi si lor putin sos de soia la final. De obicei, eu doar fierb legumele (fara nimic adaugat) ca sa echilibreze gustul. Ca puiul e aromat dupa marinare (poti sa daugi si ghimbir, curcuma, ce mai ai tu chef), peste orez isi ma pun ei sos de soia dupa gust, asa ca legumele simple echilibreaza meniul. Sosul de soia are multa sare in compozitie, asa ca nu trebuie sa mai adaugi tu. Si daca te uiti pe eticheta, are si zahar si alte minuni.... Noi luam unul bio, care are doar soia, sare si ferementul http://www.naturalia.fr/bio-tamari-strong-1l_540_5_579.htm Dar am cauTat ani de zile pana l-am descoperit. ![]() ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Eu din asta am luat http://www.hotcity.ro/noutati/bunataturi/sos-de-soia-de-la-heinz
Mersi mult, sigur fac puiul marinat in wkd

andiaroro spune:
In principiu, Heinz e marca buna.
Eu am vrut doar sa-ti zic, sa fii atenta si sa nu cumperi de la buticuri sau mai stiu pe unde s-or vinde, adus de chinezi in valiza, ca poate avea multe porcarii in compozitie, daca nu-i din sursa sigura.
Asta cu marinat si caramelizat, e cea mai simpla varianta de facut carnea la ei. Apoi poti sa incerci si pastele de orez ca sigur gasesti si ...mai vorbim