Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, nici noi avem un meniu ff bogat dar nu lipsesc supele si ciorbele care sunt preferate Adei, apoi orezul + carne/peste, piure idem si iaurtul din care mananca si cate 3 pe zi
De vreo doua zile de cand face ea clatite cu Pisi mananca si cate 3 pe zi, cu brnaa sau goale cu zacar

Nu v-am zis ce a facut dimineata la 05.30, s-a treit si mi-a spus : mami sunt obosita de atata somn, nu mai vreau sa dorm
i-am dat apa sa bea si am culcat-o la loc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

eu am trecut peste..perioada naspa si critica, nu vreau sa va intristez, nici sa detaliez, atat spun e ORIBIL tot.am terminat si tratamentul, am ajuns si la serviciu, incerc sa reiau, Ari imi da toate fortele si puterile necesare .
Atat spun sa nu mai vad barbati si tot ce inseamna ei, o fi o faza, insa ii vad gen"extraterestrii".

eu ador in schimb sa calc, spal vasele, aspirator mai putin, mop mai mult, sa gatesc mereu variat si gustos, sa am frigiderul pliiiiiiiiiin, vb aia dc pui de toate n-ai cum sa dai gres. Sotul s-a purtat exemplar, cat am stat eu la pat 3 zile, a pregatit chiar niste meseinsa a fost comestibil, fi-mea chiar a mai cerut.
o zi faina. Ina arati superb in poze.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ina: da, mananca pana si micshu' clatitele astea
http://www.lauraadamache.ro/2008/04/dorayaki-clatite-japoneze.html
recomandarea mea este ca in loc de apa simpla sa folosesti apa minerala
eu fac jumatate de reteta si imi ies cam 8 clatite si le mancam atunci pe-loc

cu nemancatul:
aici chiar ca sunt in domeniu
la fiecare episod de menacat mergeam obligatoriu la dr sa vadem daca e stomacul, gatul , burtica. Daca nu era nimic din toate astea, care sa necesite ceva tratamente pentru repararea "bubei", atunci treceam la planul 2: gateam noutati care macar sa o tenteze sa guste dupa care incepeam cu entertainment-ul intensiv pentru ai distrage atentia si a o face sa accepte linguritele cu mancare, sa mestece si sa inghita (eventual alegeam mancare care nu trebuia prea mult mestecata ca iar o pierdeam de musteriu)
niciodata nu a avut efect lasatul nemancata pentru ca de bine-de-rau pe parcursul unei zile inghitea cate ceva cat sa traiasca si se complacea/obisnuia asa
daca cu insistam la fiecare masa nu cred ca as fi ajuns astazi sa aratam asa cum ne-ati vazut (desi in poze parem cu 1.5-2 kg mai grase) sa nu aiba dezechilivre de minerale/vitamine/asimilare si alte-celea
tot pentru ceva nou am cumparat tot felul de castronase, farfurii, servete de masa, suporturi pentru farfurii/pahare/seturi de linguri-furculite
sper sa-ti fiu cat de cat de folos

edit: la claititele astea, ca sa nu-mi pierd rabdarea eu folosesc o tigaie mare in care pot face 3 odata; se fac la foc mic asa ca dureaza ceva iar facand jumatate din reteta imi rezulta 3 serii si reusesc sa nu stau sa ma afum toata ca-s o doamna, ce naiba

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Mai bagati agitatele cateva zile la naftalina caci m-a trimis dr acasa. Ar fi vrut sa-mi faca inducere, dar dupa ce m-a analizat pe toate partile, citez "nu sunt conditii favorabile sa inducem travaliul" . Mi-a lasat si mi l-a prezentat pe unu Popescu, in caz ca nasc in week-end.

Ce sa zic, sunt foarte dezamagita Chiar imi doream f mult sa nasc astazi. Nu vreau sa nasc cu alt dr

Multumesc de sustinere

Bebe te imbratisez

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

toate stim cum e pe ultima suta de metri, olguta, asa ca te intelegem, dar il intelegem si pe Leon si sintem de acord cu el, sa vina pe primavara, ce atita iarna? (am vazut io la meteo ca de sapt ce vine se incalzeste si temperatura la zero sau pe plus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, ma faci sa rid: chiar SINT tanti pe linga ei! Doar eu am minteni 37 si baietii au 28, iar blondul din profil are 24

Freza sa stii ca o am intotdeauna la fel, adica eu nu imi aranjez parul in functie de eveniment: si la nunta MEA si la revelion dar si in parc cu Ian am aceeasi freza Difera culoarea si tunsoarea dar nu ma coafez veci. O singura data mi-a facut una o freza, eram in clasa a X a si trebuia sa merg la Bal; am plins si m-am spalat pe cap; pur si simplu, mecla mea nu se preteaza la freze.

PS. Aerul "serios" imi apartine si mi-l adjudec ; fetele care m-au vazut iti pot confirma. De altfel, am spus de mai multe ori chiar si aici ca imi vreau ghidusia (si din priviri) inapoi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Nu v-am zis ce a facut dimineata la 05.30, s-a treit si mi-a spus : mami sunt obosita de atata somn, nu mai vreau sa dorm
i-am dat apa sa bea si am culcat-o la loc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

ce misto :) asa mama, asa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Novus- ti-am pus pe pagina precedenta o reteta simpla
Chato- Eu sunt numai partial de acord cu tine. Adica sunt de acord cu faza ca zici ca Ina e din alt film , daca o compari cu amicii din fotografii, dar noi nu ii stim toti prietenii. Poate mai sunt fete care se imbraca similar pe acolo.
Cu caracterizarea ultima nu sunt de acord. Chiar deloc....Mie mi se pare ca i se potriveste stilul. Si care-i problema ca iese din tipare. Imp e ca se potriveste cu Jambo si ca nu a fost excesiva la niciun evenimet.

Mergi la inceput

Chato, am trimis masajul inainte de a-mi exprima o dorinta: ia spune cum m-ai vedea tu "gatata" (sau "negatata") in club si/sau alte ipostaze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Chato, ma faci sa rid: chiar SINT tanti pe linga ei! Doar eu am minteni 37 si baietii au 28, iar blondul din profil are 24

Freza sa stii ca o am intotdeauna la fel, adica eu nu imi aranjez parul in functie de eveniment: si la nunta MEA si la revelion dar si in parc cu Ian am aceeasi freza Difera culoarea si tunsoarea dar nu ma coafez veci. O singura data mi-a facut una o freza, eram in clasa a X a si trebuia sa merg la Bal; am plins si m-am spalat pe cap; pur si simplu, mecla mea nu se preteaza la freze.

PS. Aerul "serios" imi apartine si mi-l adjudec ; fetele care m-au vazut iti pot confirma. De altfel, am spus de mai multe ori chiar si aici ca imi vreau ghidusia (si din priviri) inapoi...

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

boon, pai artunci trebuie sa ne pui poze cu tine numai cap, sa ne dam cu parerea la freze, ca asta nu exista, cap de nefrezat :)
si daca esti numai pe linga "copii", tre sa fii si tu zglobie, asa ca ... cum pofta vine mincind, te invit sa asculti (ori sa vizionezi) comici in viata si raposati, ca nea marin, sa-ti descretesti fruntea si sa scoti zimbetul de la naftalina

Mergi la inceput

Gianina, multumesc tare mult

Am incercat o gramada de "artificii", mai putin mincatul la televizor; NU vrea sa manince; orice chestie noua, o priveste si o refuza; nu vrea sa guste; partea trista e ca el a mincat; si a mincat din toate; minca foarte bine, chiar; habar nu am ce s-a intimplat; nici nu mai tin minte cind s-a intimplat; doctorita imi tot spune ca e mai bine sa fie slab decit gras...

Mergi la inceput