Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 23

Gianina34 spune:
novusel drag, constat cu durere in suflet ca ma tradezi si pleci urechea (gura mai precis) la chinezisme
pai e posibil asa ceva? nu ai spus tu ca in wk o comiti cu italienii? (ai uitat de lasagna?)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Gianina34 spune:
azi dimineata am inaugurat prea-frumoasele cizme de cauciuc (in care mi-au inghetat picioarele, desigur)
iar pentru ca inca nu mi le-am prezentat la toata lumea, nu le-am dat jos asa ca acum ma coc in ele (rasu'-plansu', stiu,
)

Gianina34 spune:
azi noapte m-am culcat la 12 si m-am trezit la 4 deprimata rau ca nu am cu ce sa ma imbrac la o petrecere; deprimarea era din lipsa de timp pentru mers prin magazine, linistita nu cu nervii incordati ca alearga copilu', ca nu are rabdare copilu'...
tot gandindu-ma la ce ne-a tot povestit ina pe aici: ce se poarta, ce ne-ar sta bine...la 6.30 am avut o strafulgerare ca am un fel de costumas (adica o fustita si o bluzita) cu ceva paiete presarate si m-am relaxat brusc
nici starea asta nu a durat prea mult ca am constientizat ca respectivele haine le cumparasem acum 6-7 ani cand aveam cu cca 10 kg mai putin
desigur ca primul lucru facut cand am tasnit din pat a fost sa ma probez si abia apoi sa-mi incep fericita ziua(caci reusisem sa intru in ele)

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 novusel drag, constat cu durere in suflet ca ma tradezi si pleci urechea (gura ![]() ![]() pai e posibil asa ceva? nu ai spus tu ca in wk o comiti cu italienii? ![]() ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 10 luni |

stai sa vezi cum o comit eu cu un romanism traditional daca nu iasa nimic

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

claudela spune:
Nu stiu daca a dat cineva...Cu siguranta, ati baut-o deja...
Va servesc cu o ceasca de ceai verde cu iasomie!E absolut delicios!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!

AlexAndra_81 spune:
Novus draga, da ce-ai patit de ai intrat asa in febra gatitului?
Gianina m-a busit rasul cand am citit ce activitati matinale ai Macar ti-ai inseninat ziua cand ai vazut ca se inchide
fiermoarul.
Si mi-am amintit si de Monvas, tufata sub 50 kg ????? Pune mana si mananca ca ne complexezi
Amalia

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Novus draga, da ce-ai patit de ai intrat asa in febra gatitului? |
Ma apuca periodic, da' imi trece repede

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Nu m-as fi gindit ca felul in care ma imbrac poate stirni controverse M-ai distrat Chato cu "deny rose ala"
chiar e un brand care mi se potriveste, pacat ca e mult peste...puterea mea de cumparare ca sa ma imbrac "de zi" de la ei.
Palarii port dar, din pacate, -sau din fericire? - nu-mi pot cumpara decit de la barbati ca am craniul cit o plasa de cartofi, vorba bancului.
https://www.facebook.com/gsomesan?sk=photos#!/media/set/?set=a.211195302261701.46096.100001136978443&type=3
https://www.facebook.com/gsomesan?sk=photos#!/photo.php?fbid=211206328927265&set=a.211195302261701.46096.100001136978443&type=3&theater
Machiaj "sofisticat" ca si cel sugerat de tine imi fac la salon cind consider eu ca e "imoprtant" Prefer "smokey eyes" (nu stiu daca am scris corect) dar nu ma pricep sa-mi fac singura.
De la femei, imi pun pe cap diverse cordelute, ca si asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2563842680104261308iZCLIA

Gianina34 spune:
si mai am o problema si apoi tac
ca nu degeaba se spune ca noaptea se nasc monstri (despre ganduri vorbesc, sa fie clar, daaa?)
mi-am adus aminte de cele povestite de ramona cu prietena ei care-si lasa copii singuri in casa: desigur ca asta face parte din cele mai negre cosmaruri - lasatul copilului singur in casa
dar, parerea mea este sa nu judecam prea aspru mamica respectiva pentru ca sunt situatii si situatii, copii si copii
eu una din clasa I, adica de la 6 ani si ceva am stat singura in casa; plecam singura la scoala, veneam singura acasa, imi incalzeam mancarea la aragaz (!!!), dormeam, imi faceam lectiile si seara tarziu, ajungeau si parintii acasa
desigur ca erau alte vremuri insa astea erau posibilitatile
iar ca mine erau foarte multi copii