Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, iti doresc o nastere usoara. As vrea si eu sa vina Leon azi si simbata sa fiti linga David Ma bucur ca inca nu ai emotii dar da-l in fasole de calcat si asa nu au bunicile ce face cind doarme David Tin pumnii sa se intimple totul rapid.

Pisigri, tare ma bucur sa te "aud", fie chiar si f. scurt. Te pup si te astept

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumesc Ina. Soacra inca n-a venit, dar mama mai are ceva treaba. Oricum imi place calcatul si parca as vrea sa fie puse toate la punct cand plec .

Pisigri si eu te astept

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, si noi am avut joc de pescuit din ala ieftin dar era aproape imposibil si pentru mine sa prind afurisitii de pesti; si eu as vrea o varianta mai...calitativa

Pe jucariidejucarii este asta:
http://static.jucariidejucarii.ro/imagini/500x500/joc-de-pescuit.jpg

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Am gasit eu ieri un joc fain de pescuit, era din lemn, aveam linkul deschis, dar mi s-a desprins incarcatorul si mi s-a decsarcat laptopul fara sa-mi dau seama. Am pierdut si linkul si nici nu mai stiu pe ce site eram. dar o sa mai caut si daca gasesc te anunt. David al meu sigur s-ar distra cu asa ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare!
Olga, tin pumnii sa nasti cat mai repede si mai usor!

Gina, cum merge dieta? A mea catastrofal, dupa ce de luni pana vineri slabeam 1.5 kg, iar peste weekend puneam totul inapoi, azi dimineata am avut un soc: 63 kg , ceea ce inseamna ca m-am ingrasat 3.5 kg de la Craciun incoace.

Multumesc

Ai incercat sa te uiti la emisiune? Crede-ma pe mine m-a ajutat ff mult. Chiar si Cristi era mirat cat de multa vointa puteam sa am sa slabesc. Dupa ce nasc reiau si eu emisiunea Astazi imi fac de cap cu ciocolata caci de maine clar n-o sa mai am voie caci voi alapta, asa astazi ma destrabalez la greu. Nici nu va zic cata am mancat ca o sa ziceti ca sunt dusa rau Un kilogram pe langa cele 20 nu mai conteaza

Mergi la inceput

Mai sunteti pe-aici sau ma bag la calcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Salutare!Olga, tin pumnii sa nasti cat mai repede si mai usor! Gina, cum merge dieta? A mea catastrofal, dupa ce de luni pana vineri slabeam 1.5 kg, iar peste weekend puneam totul inapoi, azi dimineata am avut un soc: 63 kg , ceea ce inseamna ca m-am ingrasat 3.5 kg de la Craciun incoace.
Multumesc Ai incercat sa te uiti la emisiune? Crede-ma pe mine m-a ajutat ff mult. Chiar si Cristi era mirat cat de multa vointa puteam sa am sa slabesc. Dupa ce nasc reiau si eu emisiunea Astazi imi fac de cap cu ciocolata caci de maine clar n-o sa mai am voie caci voi alapta, asa astazi ma destrabalez la greu. Nici nu va zic cata am mancat ca o sa ziceti ca sunt dusa rau Un kilogram pe langa cele 20 nu mai conteaza Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
Daaa, Olga, m-am uitat. Si, sincera sa fiu, m-au cam scos din sarite americanii aia Neaparat trebuie sa o reiau, pe mine stii ce m-a ambitionat grozav? Sa o vad pe Andra la Maruta in emisiune, cu picioarele pana-n gat, aratand demential la 7 luni de la nastere (parca). Si ma gandeam fie sa imi scot la imprimanta o poza cu ea, fie cu mine din vremurile bune, pe care sa o lipesc pe frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Spor la calcat! Eu urasc aceasta activitate, mama mea e foarte organizata, dupa ce spala rufele, le selecteaza pe cele ce tb calcate si se apuca de treaba. Iar cat am stat cu ai mei, mereu eu le calcam, dar acum sunt satula pana peste cap. Nici macar lenjeria de pat nu o calc, mie nici apretata nu imi place. Bine, daca ar fi sa mi-o calce cineva, tare bine ar fi, dar asa...ma lipsesc Imi calc doar camasile, pantalonii mai pretentiosi si hainele sotului.

Mergi la inceput

Anamariame la mine a avut efect Dar si asta cu poza-i buna.

Legat de calcat, eu fac la fel, de fiecare data selectez ce am de calcat, dupa ce spal si apoi le calc. Doar lenjeria nu o calc caci nu-mi place si mi se pare pierdere de timp, se aranjeaza ele si singure Prefer sa fac alta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu am fost la Metro sa iau aspirator pt birou si mi-am luat sos de soia , in wkd incerc si ceva mancare chinezeasca, ceva retete ?!
Aveau si mix de legume pt mancare chinezeasca dar nu stiu de ce nu am luat ca sa mai merg inca o data

Inapreda, si mie mi-ar placea sa merg intr-un local in genul celui descris de tine

Cu calcatul nu sunt prietena deloc , la spalat de vase insa ma bag cu mare drag

Cam atat am retinut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anamariame, nici eu nu-mi calc lejeria de pat , am noroc ca sunt din cele de bumbac si nu se sifoneaza prea tare
Mi le mai calca mama cand le prinde la uscat

In Metro nu au mai nimic la jucarii daca aveti de gand sa mergeti

Am vazut si ceva dragut, o cursa de gandaci, noi am vazut jocul in realitate si e tare haios, la Metro e 50 ron, pe net e 30 asa ca il comand mai bine
http://magazin.toymania.ro/cursa-nebunatica-toymania-83.html

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Olga:
iti doresc din suflet nastere cat mai usoara Nu a fost sa fie nici de data asta sa ne vedem, dar sper intr-o data viitoare cat mai apropiata.

Novus
: vroiam sa te rog, daca mai ai numarul meu de telefon sa-mi dai si mie un mesaj cand ai vesti despre Olga si Leon. Sa stau si eu linistita la nunta

Ma bucur ca nu a mai nins, sper sa ajungem maine cu bine la Bucuresti.
Daca aveti timp maine seara si vreti sa ne vedem, noi ajungem prin Drumul Taberei la patinoar si o sa stam la hotel in zona Obor.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput