Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***
Raspunsuri - Pagina 11
andiaroro spune:
Uitasem piesa de rezistanta a cadoului: un ceai numit Anastasia- http://www.kusmitea.com/vente-the/the-en-ligne/anastasia.html
Oly- Important e sa fii tu impacata cu decizia. Leon va iesi el cumva.
Ramona- Eu am salivat la greu. Din fericire, doar in primele 3 luni de la sarcina cu Alex. Era de ajuns sa aplec capul si curgea apa din gura...Uff, enervanta treaba. Vroiam sa-l anunt pe tata ca are un nepotel de ziua lui. Porcaria asta m-a obligat sa devansez anuntul, ca trebuia sa-i explic de ce nu pot sa intru la Luvru cu el.....
N-am gasit explicatie si, de fapt, nici n-am mai cautat-o, deca mi-a trecut.
olishka spune:
Roro ce sa zic, foarte tare sotul tau
Eu sunt f impacata cu decizia pe care am luat-o si am si mare incredere in dr meu.
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
ramona7575 spune:
Roro - eu am avut saliva dupa luna a 2 pana aproape de 9, cel mai mult cand ma asezam in pat, ziua mai rar, aveam teancuri de servetzele, am vazut o vanzare
Olga- te admir pentru curaj, e drept ca tineretea isi spune cuvantul a o nastere naturala, ce sa fac io baba pe masa de nastere, mor sigur
Mi-am pus si semnatura, ptiu, nu-mi vine sa cred...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 6
inapreda spune:
Hola,
Va invit si eu la...haribo
Novus si eu ador restaurantele mici, intime si cu mincare de te lingi pe degete La Cluj, in tineretile mele indragostite, aveam un restaurant unde imi placea tare mult sa ma "petrec" cu pretextul unui blid cu paste "Mamma mia"
Roro, succes diseara, sigur veti iesi in evidenta!
Micshunica gratioasa si mamica...bucatareasa
olishka spune:
Ramona astazi sunt tare curajoasa, sper sa fiu si maine la fel
Da esti sigura ca ai fix 6 saptamani? Cand mergi la dr?
Pe mine iar m-a luat durerea idioata de sold, de nu pot sa fac nici un pas Ma apuc de calcat
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Andiaroro,faine cadouri ai primit , si Pisi are perioade tematice la cadouri, acum de ceva vreme la flori e la orhidee si la cadouri parfumuri (bine astea is mai mult sugerate ) Jucaria aia e super tare !! cam cat de mare e ? o fi si la noi? vad ca nici pretul nu e nesimtit www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si mie mi-a facut cu ochiul; so, si noi o vrem! Dar de unde????
Roro, multumim de sugestie.
Tufete din capitala, ati vazut pe undeva minunatia?
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ina, imi place tare mult cum te distrezi. Si imi place si grupul mare de prieteni. Imi pareti tare uniti. Si petrecareti. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel Edit: Ca sa vedeti, cu gandul vesnic la Olga, am scris "Oli" in loc de "Ina". Acum rectific. |
Multam, Floric.
Nu e distractie in acceptiunea clasica a tineretii -desi grupul acesta e cu media sub 30- dar eu ma relaxez si ma simt bine...in oras. Mai nou, prefer restaurant in loc de club. Iar de cind s-a deschis asta unde se si danseaza, mi-as face abonament chiar daca decorul nu e neaparat pe gustul meu.
Uite, vineri si simbata au seara karaoke dar tot atunci sint si chefuri "30+" la "Business Club" unde prefera Jambo sa mearga No, cum ne impartim??? Vom merge, cu siguranta la "BC" pentru ca Valentinul a fost alegerea mea. Si 8 Martie tot a mea va fi. Si, uite asa...facem sa fie bine 4 everybody.
inapreda spune:
Olga, iti doresc o nastere usoara. As vrea si eu sa vina Leon azi si simbata sa fiti linga David Ma bucur ca inca nu ai emotii dar da-l in fasole de calcat si asa nu au bunicile ce face cind doarme David Tin pumnii sa se intimple totul rapid.
Pisigri, tare ma bucur sa te "aud", fie chiar si f. scurt. Te pup si te astept
inapreda spune:
Olga, si noi am avut joc de pescuit din ala ieftin dar era aproape imposibil si pentru mine sa prind afurisitii de pesti; si eu as vrea o varianta mai...calitativa
Pe jucariidejucarii este asta:
http://static.jucariidejucarii.ro/imagini/500x500/joc-de-pescuit.jpg
anamariame spune:
Salutare!Olga, tin pumnii sa nasti cat mai repede si mai usor! Gina, cum merge dieta? A mea catastrofal, dupa ce de luni pana vineri slabeam 1.5 kg, iar peste weekend puneam totul inapoi, azi dimineata am avut un soc: 63 kg , ceea ce inseamna ca m-am ingrasat 3.5 kg de la Craciun incoace.