Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***399***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata am terminat si eu cu calcatul. Am incercat sa calc si eu lenjeria de pat, dar inafara de fetele de perne nu am reusit sa fac mare lucru, mi se pare prea complicat sa calci ditamai cearsaful Era lenjeria pe care o pregatesc pt camera lui Leon.

Simona sa aveti drum bun, sa ajungeti cu bine si sigur ne vedem noi curand

La mine nici un semn...

Nu stiu ce-i cu mine, dar nu am deloc, deloc emotii. Inca nu realizez ca se va intampla maine...

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamariame: maninc tot ce prind, la orice ora si in cantitati industriale. Asa nesimtita n-am fost veci. Asa spor la mincat n-am avut nici cind eram gravida. Sint grasa. Da' grasa rau. Nu imi mai sint bune hainele. Pe cintar nu ma urc. Sint curioasa cit o pot tine asa.

Mergi la inceput

Tre' sa comand masina de spalat vase si nu stiu care. Gasisem una inainte de sarbatori dar ne-am luat cu renovatul si nu am mai comandat-o. Acum, o vreau "acum" dar aia nu mai e -nici nu mai tin minte exact modelul, stiu ca era Beko si o gasisem la Domo-. Ma poate ajuta cineva cu niste sugestii?
Mi-ar placea:
-incorporabila
-cu consum redus de energie
-cu muuuuuulte seturi
-sa nu fie FOARTE scumpa

Urasc sa calc si, daca lui Novus ii place sa spele vasele, eu urasc de-a dreptul orice indeletnicire domestica; nu-mi place nimic: sa calc, sa gatesc, sa aspir, sa spal vase, sa streg praf, NIMIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anamariame: maninc tot ce prind, la orice ora si in cantitati industriale. Asa nesimtita n-am fost veci. Asa spor la mincat n-am avut nici cind eram gravida. Sint grasa. Da' grasa rau. Nu imi mai sint bune hainele. Pe cintar nu ma urc. Sint curioasa cit o pot tine asa.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Sunt sigura ca o sa-ti revii, am avut si eu astfel de perioade

Mergi la inceput

Eu din contra, in sarcina asta am avut un chef de curatenie, dependenta pot sa zic In fiecare zi trebuie sa fac cate ceva, nu ma pot abtine. Asa curatenie nu a fost niciodata la mine acasa Cred ca o sa-mi treaca dupa ce nasc

Masina de spalat, eu am una dar este prea mica la familionul nostru si cand o sa ne mutam o sa iau una maaaaareeee, caci vase nu-mi place deloc sa spal, nu mai zic ca mi se fac mainile varza. Daca spal zilnic vase imi crapa pana la sange, asa ca prefer sa las pt altcineva aceasta indeletnicire.

Mergi la inceput

Mai are careva reteta de clatite americane?

Mergi la inceput

Bianca, nu ne-ai spus ccum va descurcarati cu 3 copchii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am baut apa dupa Ina. Nu stiu ce a patit laptopul meu dar nu se mai conecteaza la ruterul firesc (la care era conectat pana acum, adica al meu) ci m-am trezit conectata la o retea nesecurizata. Straniu este ca nu am cerut eu sa ma conectez la aceasta retea nesecurizata, banuiesc ca este a vreunui vecin. Ce ma enerveaza e ca nu ma pot deconecta dupa ea si nici nu are net tot timpul. Nu stiu ce are. Posibil sa am vreun vierme luat din calculatorul sefeio de la servici.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo, daca esti intra pe mess caci pe asta nu am instalat. DAr am deschis mailul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli, ce faci aci, fugi sa nasti :)

Haide Oli!!!

Hai afara Leon, sa vezi ce mami dulce si frumoasa ai!!!

Mergi la inceput