Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura32 spune:
Diana repaus total daca iti permite timpul , eu 2 zile am tot insistat pe curatenie in casa , m-am catarat pe scaune si am avut o durere de burta cam nasoala ... asa ca omul de frica "mortii" cum se zice ... azi nu m-am miscat din pat siam luat no-spa . Se poate cand o comiti (ca mine) ... eu eram cred in curatenia de primavara .
Sanatate multa si ai mare grija .
18+
muraturica spune:
Nicco, felicitari pentru vestile bune.
Diana, felicitari pentru fetita si ai mare mare grija de tine. Stai la pat si profita de tot ajutorul pe care il poti avea cu ceilalti copii. Sper sa reusesti.
Ada,nu cred ca o sa mai citesc ce scri tu ca mereu imi faci pofta de ceva.
M-am urcat si eu pe cantar si intr-adevar am pus 1kg. Cam atat estimam si eu numai ca pana acum mancam mai spor stiind ca nu pusesem nimic.
A descoperit sotul in magazine o budinca...budinca aerata ii spune de la o firma cu M (Mia sau ceva in genul asta). E de cioco, vanilie, cocos, etc. E absolut delicioasa si mananc de vreo 3 zile in fiecare seara. Pe langa ca nu e o alegerea prea sanatoasa cred ca daca nu ma opresc imi va cauza muulte kg.
Va pup si va doresc nopate buna.
13+
ali24 spune:
ADA -m ai omorat
Dianami-felicitari ptr fetita.2fetite si 2 baieti ce fain trebuie sa fie.stai linistita in patut- si ai sa vezi ca totul va fi bine.mie la baiat mi s a deschis colul 1cm de pe la 20de saptamani si daca am stat linistita am dus sarcina pana la termen cu toate ca nici nu indrazneam sa sper la asa ceva.ma rugam sa reusesc sa o duc macar pana la 7 luni.asa ca fi linistita ca totul se rezolva
niccostea-m ai lamurit si pe mine cu picioarele umflate.o sa incerc sa reduc din sare ca adevarul e ca in general mananc mai sarat.
19+
rafael albert(25.05.2007)
freedelia spune:
Neatza, fetelor, adica ma rog, pt voi vise placute :)
Ne-am trezit si noi, adica eu si Jane, Jodie si John vad ca inca dorm. Jane dupa ce suge si se dragaleste cu mine dimineata merge intins la femeie, isi ia un bol din dulap si ii cere lapte cu cereale. E tare scumpa, mor de dragul ei. In fiecare dimineata face asa, apoi mancam micul dejun un pic mai tarziu.
Diana -- ai grija mare, poate gasesti pe cineva sa te ajute, sa poti sta in pat. Macr sa iti faca mancare si curatenie, cu copiii te mai poti juca si stand in pat, eu pe ai mei cand nu ma simt bine ii pun sa aduca jucarii, jocuri, carti la mine in pat si ne jucam aici. Doamne-ajuta!
Eu de cateva zile am o foame de nu stiu ce e cu mine. Tre sa imi gasesc ceva ocupatii prin afara casei, ca altfel e jale. Din paate, ma misc foarte greu, adica ma ridic in picioare si imedit vreau sa ma asez la loc, simt ca imi atarna ca un pietroi in burta. Asa a fost si la sarcina trecuta, cred ca e si din cauza a am multe kg in plus. Nici nu vreau sa ma gandesc ce greuva fi la vara, cand va fi si cumplit de cald...
Muraturica -- de la o budinca pe zi nu te ingrasi, nu iti face probleme. Daca in prima treime a sarcinii ai luat doar un kg, chiar nu cred ca e cazul sa te strezesi, iti garantez ca vei lua sub 10 si vei veni acasa de la spital cu sub 5 kg in plus -- vrei sa facem pariu???
Va pup si astept sa va sculati.
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
adarev spune:
Fetelor, eu am insomnii. Doamne, ce mai doarme barbatu-meu. Nu are niciun stres.nicocostea bravo ca bebelu e bine. Si eu m-am adunat de pe jos pe gheata, dar a fost ok. M#259; doare gātul ingrozitor. Muraturica nu te ingrasi de la o budinca.freedelia, vad ca tu esti bine acum si copii la fel. Sunt convinsa ca sunt niste scumpi. Laura lass ca nu a venit primavara si te-a scos afar din casa, ca sa faci atata curatenie. Ali fara sare. Eu va pregatesc cafeaua acum, insa trebuie sa o reincalziti pana va treziti. E abia 3.30 si eu nu Mai am somn.
Ada
balanta_tm spune:
ada, multumim de cafea. Ma duc sa mi-o incalzesc . E groaznic cu insomniile astea. Eu uneori ma trezesc pe la 5 si ma enervez ca e prea devreme, d'apai tie, cum ti-o fi fost la 3 jumate? Si al meu sot doarme bustean. Nu aude nimic, nimic. Doarme in avion si in general poate adormi cu mare usurina oriunde; cred ca poate adormi si pe scaun daca vrea . Eu nu pot; si cand plec pt 1-2 zile undeva, am probleme cu acomodarea in noul pat.
In seara asta cand mergem la cumparaturi, trecem pe la soacra si ii cer niste zeama de varza sa fac si eu ciorba ta de cartofi. De obicei Sambata mancam in oras, dar cu frigul asta incerc sa limitez drumurile, ca si pe mine ma ia imediat usturimea in gat. Azi tre' sa ies din casa ca sa imi duc la lucru concediul de risc maternal si sa merg la pranz cu o amica. Plus seara la cumparaturi.
niccostea, bine ca bebelusul e ok. Oricum, eu cred ca ei sunt protejati in utero mai bine decat ne imaginam noi.
Referitor la concert, si eu ma bucur ca am plecat de acolo. Si nici ca mai experimentez asa ceva in sarcina; o sa ne limitam la teatru/spectacole.
Daconst, cum mai esti?
niccostea spune:
Neatza dragelor!
Si eu am 'insomnii'... de pe la 8.15 nu mai pot sa dorm (azi mi-am luat concediu si imi propusesem sa dorm pana la pranz).
Ada, incalzesc eu cafeaua de la tine, asadar cu lapte, cappucino, decofeinizata, cum vreti voi... pentru toate purtatoarele de piersicute.
Cred ca pe 29, cand ma duc la control la dr 2, o sa-i cer si niste analize pt rinichi, ca umflaturile astea incep sa-mi stea pe creier - sunt normale in sarcina, dar parca e prea devreme si prea tare (abia pot sa tastez de umflate ce imi sunt mainile).
Sa aveti o zi frumoasa si sa incepeti week-end-ul cat mai devreme.
18+
MTHFR - A1298C heterozigot
ali24 spune:
ada mersi de cafea.vad ca e la fel de buna si reincalzita
delia ma bucur ca sunteti mai bine.ce dulce e micuta ta dupa cum povestesti tu acolo.sa inteleg ca o mai alaptezi inca?felicitari!!!!!pe toti i ai alaptat asa mult?
balanta-plimbareala placuta.lasa ca mai ne trebuie si cate o iesire ca altfel intram la depresii daca stam numai in casa(cel putin la mine asa e)
muraturica-cum esti, te mai doare capul?
va doresc o zi placuta
19+
ali24 spune:
niccostea-si pe mine ma doare in zona perineului de vreo 3 zile.dar eu simt asa o durere la oasele din interior.asa simti si tu?sau tu simti la muschi?si azi noapte in pat ca nd ma intorceam de pe o parte pe alta si imi ridicam piciorul mai in sus ma durea destul de rau de ma trezeam la fiecare intoarcere.sper sa nu fie ceva problema
19+
carmina_s spune:
Buna dimineata burtici cu piersicute si mamici cu burtici
am ajuns la serviciu, v-am citit, beau cafeluta (multumesc ada)si incep programul
nu mi-am luat concediu (de nici un fel, mai astept un picut. sunt un pic suparata ca la mine la serviciu se zvoneste ca ne baga in somaj tehnic, dar....somaj teh = 75% din salariu, concediu medical = 75% din salariu....tot cam acelasi lucru este, deci asta e! nu ma mai supar ca oricum nu am ce face.
va si va doresc o zi minunata!
19+