Piersicute de iulie august (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna dragelor,

Si eu am insomnii in fiecare noapte...pe la 3 bantuiam prin casa, ma gandeam daca sa manac ceva. In final am renuntat si m-am multumim cu un ceai. pe la 5 am adormit din nou.

Fleur, multumim de info privind diferenta intre scurgeri si lichid amniotic, acum mi-e tottul clar.

Va doresc pofta buna la cafea (eu nu o mai pot bea de cand sunt insarcinata, desi inainte bateam recordul la cafea, cu 3 cani pe zi). Va invit in schimb la un mic dejun: paine cu ou si cascaval razalit deasupra si o cana mare de lapte.

Pupici pe burtici.

Cristina, 16+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Felicitari pt vestile bune, fetelor!
Mie mi se lungesc urechile pana ajung la dr.

Si noi tocmai am servit micul dejun: banana milkshake (lapte cu banana, miere si scortisoara) in pahar lung cu paie, eu si Bianca din acelasi pahar, asa e regula

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Hai, ca v-ati trezit :), buna dimineata!

Ali -- durerile alea de la oasele pelviene sunt normale, parca totusi nu incepeau asa devreme, dar eu mi le amintesc foarte clar de la fieare sarcina, cat de nasoale erau, de spre sfarsit nici nu ma puteam intoarce singura in pat, il inghionteam pe sot sa isi tina un brat in sus sa ma agat de el sa ma ajut. Sunt normale aceste dureri, pentru ca oasele si ligamentele se pregatesc de nastere.

Si nu,pe ceilalti nu i-am alaptat asa mult, pentru ca am favut greseli tipice -- adaugat supliment, incercat program de alaptat la 3 ore si evident ca astea sunt moartea alaptatului. Jane suge cam de 3 ori pe zi, dimineata cand se scoala, inaite de somnul de amaiaza si seara la culcare. E o scumpa, vine la mine si zice tzitzi? Yeah? Oh, ok! Mor de dragul ei. Si cand termina zice bye bye, tzitzi si ii da un pupic.

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!!!
Scriu repede ca e gata capitolul si nu mai apuc la cit sunteti de rapide.

Balanta,sunt bine azi...asa ca am zi de traseu.Trebuie sa imbrac copilul si sa-l pictez ca tigru si apoi sa-l duc la gradi.Apoi am de bantuit prin oras si la 3 am programare la oftamologie cu el.
Daca nu mai scriu,sa nu ma dati disparuta ca sunt bine.
Distractie faina si tie in oras azi!Pacat ieri cu concertul...si mie-mi place Directia 5.Au avut si invitati?

Ali
,bun ce gatesti tu acolo,dar mie mi-a ramas in cap tzatziki.Deci azi am cartofi la cuptor cu tzatziki!

Ada,pe vremea asta sunt la fix cizele de cauciuc.Am si eu dar nu-s imblanite si nu le pot purta.

Fleur,citisem ca daca lichidul amniotic e clar si nu verzui,e semn bun.Asta ca l-ai avut in mana.Mie mi l-a dat sa verific numele de pe el si l-am vazut.Era asa cum descrii si tu ca o urina cumva usor galbuie.

Miha,sa va fie de bine shake-ul,asa ca fetele.
Ce mai gatesti bun?

Dinami,felicitari pentru fetita!!!
ce frumos,ai doua perechi!

Carmina,in tot raul e si un bine...deci nici somaj n-ar fi rau.

Laura,stai cumintica,nu te lua dupa mine...ca eu am obtinut sarcina prea usor si poate de asta nu apreciez atat.
Mai sunt si la al doilea bb si poate de aia-s mai curajoasa.

Niccostea,intreaba neaparat de umflaturi ca sunt tare neplacute.Stiu ca pentru picioare sunt ciorapii aia de compresie sau cum se numesc pe romaneste,care ajuta mult.

Sa vad daca imi mai amintesc ceva ce aveam de scris...

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,
Ada multumim de cafea .. sa aveti un sfarsit de saptamana placut , poate o sa iasa o raza de soare afara .
Fetelor , pe voi la ce interval de timp va cheama medicul la control ? Pe mine ma cheama cam la 4/5 sapt ... mi se pare o eternitate , simt ca nu mai trece timpul .

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Cine stie sa deschida Capitol nou. Eu sunt la serviciu si nu am chef de nimic. Ce bine e cu cizme de cauciuc. Acum mi-e somn daca nu am dormit.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Mai primiti ratacita?
Eu sunt in concediu,dar cu casa rasturnata!Cica sambata o sa fie gata si baia.Abia astept!Sunt arhi satula de praf si galagie.
Am primit in sfarit rezultatele la torch si se pare ca nu am imunitate la toxo,va trebui sa repet peste 2 luni.In rest toate bune,eu abia vinerea viitoare vad bubulina,care sper ca e baiat .
Tot 4 kg in plus am,se pare ca stagnez putin.
Apropo de durerile perineale,sa stiti ca si pe mine ma supara,simt asa o presiune foarte mare in col,in sarcina cu fiica-mea simteam asa abia la sfarsitul sarcinii.Si mi se pare ca e mult mai joasa burtica decat data trecuta.Sper sa nu fie probleme.
Felicitari tuturor pentru vestile bune,si celor care au usoare problemute,va doresc rabdare multa la repaos.
Pupici!

_

Mamica mandra 15+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

freedelia-m am topit toata dupa cum povestesti tu de fetita.ba mai un pic si imi dadeau lacrimile de emotie ca asa a fost si la mine cu baietelul.ce frumos a fostttttt.si eu l am alaptat pana la 3 ani .mersi de lamuriri cu durerile.probabil le m avut si la sarcina trecta dar nu mai imi aminteam de ele(ca sunt mai uituca)

laura cam asa se merge la dr.o data pe luna

dana si mie imi place tzatziki si urmeaza sa fac zilele astea.
apropo il faceti voi sau il cumparati???daca il faceti, cum?dana eu in germania gaseam unul foarte bun dar aici nu am gasit nici unul pe gustul meu.

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Deschid eu capitol nou .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

capitol nou

Mergi la inceput