Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 12
roxi25 spune:
buna fetelor!
felicitari, fleur, pt rezultatele bune la amnio; distractie placuta in cuba
freedelia, bine ai revenit! multa sanatate si tie si lui jodie
daconst, multa sanatate, sa scapi de dureri si sa vii cu vsti bune de la doctor azi
muraturica, imi pare bine ca ai scapat de durerile de cap
ieri mi-am luat primele hainute de gravida (2 fuste, o rochita si un sarafan de blugi), ma bucur ca am gasit un magazin de unde sa pot cumpara
ma intorc la treaba
14+
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Daconst daca vine cineva la tine poate ar trebui sa iti aduca niste gynipral sa nu inteteasca contractiile. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Se dau fara reteta???
Ca o pun pe sor-mea sa-mi trimita.asa primesc si nospa tot de la ea.
Multumesc fetele pentru gandurile bune.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
adarev spune:
Gata, m-am linistit . Am vazut ca si Daconst e bine. Ioana, ma apucase ueri o teama de nu mai puteam candm-a sunat asistenta lui Herghe. Acum sunt ok. Roxi de unde tu-ai luat hainutele.
Ada
ZIZOU spune:
Neata, fetele!
Muraturica si eu dorm pe burta, ma culc pe stanga si ma trezesc ba pe burta ba pe dreapta.
Mi-e deja imi e frica sa ies din casa, cum vad sau miros ceva mai nu stiu cum mi se face sila si invariabil nu mai pot sa-mi tin continutul stomacului in interior. Nu mai pot gati ( ca mi se pare ba ca miroase carnea, ba ca arata nu stiu cum, ba ca legumele nu stiu cum sunt), nici un vas nu mai pot spala din aceeasi cauza. E incredibil ce mi se intampla. Eu care nu aveam probleme deloc inainte, strangeam si dupa motan sau catei, acum nimic, nu mai pot.
Vestea buna este ca mi se vede burtica destul de bine.
Pup
ARUBA spune:
Roxi25: de unde ti-ai luat hainutele de gravida?
Mi-au iesit si mie anticorpii ABSENTI, iar urocultura si toxoplasma ( again!! ) negative, deci totul este ok. Abia astept ecografia de maine.
Fetelor am si eu o nedumerire, daca sunt in 16 sapt se poate spune ca sunt in luna a treia sau a patra? voi cum calculati lunile, ca ma tot intreaba prietenele si eu stiu sa zic doar in sapt. E clar ca nu pot socoti o luna ca 4 sapt ca asa am ajunge la o sarcina de 10 luni, ori calendaristic vorbind, daca am data conceperii 8 Nov si DPN 31 iulie, sunt chiar mai putin de 9 luni. Sunt ft derutata!
16+
ioana3110 spune:
vai ZIZOU, cat de cunoscut imi suna ce zici tu acolo...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
roxi25 spune:
mi-am luat hainutele din baneasa mall, de la Rococo, e la etajul 1; au haine doar pt gravide
am fost inr-un weekend tot aici in mall si la magazinele de copii care au haine si de gravide, dar aveau f putine si nu prea mi-au placut
cand vine primavara, cred ca vom avea mai multe optiuni, vom putea purta rochite flu flu, cum le zic eu
voi de unde va cumparati hainutele?
14+
Daconst spune:
Am citit de gynipiral,este si aici doar cu reteta si vad ca se spune ca u multe efecte secundare...hmm,sa intreb dr meu ce-o zice.
Muraturica ia-sti perna de alaptat.e super sa dormi cu ea.Eu am dat-o jos din pod pe motiv ca dormeam mereu pe burta.asa o pun intre picioare si e super comod,nu am cum sa ajung pe burta...in somn,ma refer.
Aruba,a pus cineva la un momenta dat cum se calculeaza lunile in functie de saptamani.Ma uit si postez din nou.
Bravo pentru rezultatele bune!
Roxi25,eu sunt fan H&M si la gravide si la copii.Nu stiu insa daca sunt aceleasi produse si in Ro...desi inclin sa cred ca da.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
ARUBA spune:
Eu ce mi-am luat pana acum mi-am luat de la H&M linia Mama, am fost de revelion in Austria si mi-am luat o gramada de chestii, inclusiv blugi skinny pt gravide, ca mie doar astia imi plac, bustiere, ciorapi, pulovarase de tot felul, 2 camasi si 2 rochite. Insa in afara de blugi inca nu le-am purtat, ca eu sunt ft friguroasa si ma infofolesc ft bine iarna, nu concep sa port rochie pe frigurile astea ca sigur as raci.
Astept sa vina primavara sa pot sa trec si eu la rochite, mai ales ca si inainte de sarcina aveam multe rochite pe care inca pot sa le port, ca au forma de gogosar sau A-line si inca sunt ft bune. Dar o sa imi tb bluzite daca se face mai cald, si pe alea nu stiu de unde sa le iau. La noi la H&M au ft putine variante pt gravide.
16+