Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
calculind de la prima zi a ultimei menstruatii veti avea saptaminile de sarcina.
Mai jos am gasit pe un site si in cite luni poti fi in functie de saptaminile pe care le aveti.
luna 1= 1-5 sapt
luna 2= 6-9 sapt
luna 3= 10-13 sapt
luna 4= 14-18 sapt
luna 5= 19-22 sapt
luna 6= 23-27 sapt
luna 7= 28-31 sapt
luna 8= 32-36 sapt
luna 9= 37-40 sapt
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
ARUBA spune:
Mersi mult! Deci eu sunt in 4 luni jumate, si dupa mintea mea eram la sf lunii a treia, ca nu luam in calcul primele 2 sapt de sarcina pt ca atunci nu eram gravida de fapt. :))
16+ 
valy27 spune:
o zi buna burticute!!!
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+14 sapt, doamne ajuta in continuare.
adarev spune:
Aruba , l-am intrebat pe doctor in ce luna sunt si mi-a spus ca am patru luni si o saptamana, adica 17 saptamani.Roxu, ai dreptate la Rococo sunt tare frumoase. Si eu am o gramada de rochite flu flu, asa ca de vara avem ce sa imbracam. Sper sa nu ma umflu prea tare. Eu abia maine imi iau rezultatele.daconst si la H&M sunt dragute. Zizu, imi pare rau, dar o sa-ti treaca pana la urma.
Ada 
adarev spune:
Valy, ce mai faci ?Tot la doctorita Predoi esti? Aeuba, tu esti in patru luni jumate
Ada 
valy27 spune:
buna ada- sunt masochista- tot la dr predoi sunt....ce-i drept merg mai rar la eco.m-a chemat la o luna pt eco de 16 sapt ,dar maine merg la filantropia-ca am un pitic pe creier-vreau sa-l vad pe bb...si o sa ies mai ieftin![]()
nu pot sta o luna fara sa vad ca e bine...sunt tra-la-la.
in rest sunt bine-doar cand ma apuna mancarimile(de la fraxiparina mea)imi vine sa omor pe toata lumea.
nu m-am ingrasat de loc......burtika se vede doar un picut....e devreme,nu?
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Daconst
Se dau fara reteta??? Ca o pun pe sor-mea sa-mi trimita.asa primesc si nospa tot de la ea. Multumesc fetele pentru gandurile bune. ![]() www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 18 sapt |
Pai cred ca se poate,daca nu reuseste sa iti ia imi spui mie si rezolvam.

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
adarev spune:
Bravo Valy, inseamna ca isti ok, bine excludem partea cu mancarimile. Auzi, doctorita Predoi numai la Regina Maria este?
Ada 
valy27 spune:
da-este doar la promed-si regina maria
.mi-ar fi placut sa fie la un spital de stat,ca-mi place de ea...dar ....asta e.
_
valy27 spune:
piersicutelor-ce preturi sunt la morfofetala de 22 saptamani????cea 3d/4d???
_