Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
aruba - esti in luna a 4-a, ai 3 luni jumate
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Haine de gravida - eu am de acum 2 ani, asa ca nu imi cumpar nimic. Eu nu mi-am luat decat niste pantaloni si o fusta de gravida, ca in rest purtam bluzite, maieuri cu bolero si rochii baby-doll, majoritatea luate din Takko.
Dar am vazut dragute pe www.bonprixro.eu/ro/shop.htm?cat=1.10.779....&p4=&p3=&p2=&p5=&p6=&p1=" target="_blank">bonprix si pe hainedegravide.ro.
Dana - sper ca esti cuminte in pat:P
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Daconst, se da gynipralul si fara reteta. Am inteles ca este recomandat in loc de nospa in lunile mari. Nu mai retin de ce, dar pot sa intreb daca vrei.
Anca, ce mai face Carmina? Spune-i ca o salutam si o asteptam sa mai intre.
Chestia cu lunile ma deruteaza la maxim. Mi se pare mult mai logic pe saptamani avand in vedere ca o luna nu are nici 4, dar nici 5 saptamani. 13+
muraturica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 aruba - esti in luna a 4-a, ai 3 luni jumate ************************* Mami ![]() ![]() |
Nu mai intelg nimic. Ori e in luna 4, ori are 3 luni jumate, ceea ce in conceptia mea inseamna ca e in 3 luni. Adica pana nu a trecut in luna 4, e inca in 3.
Gresesc eu undeva?
Stiu ca in unele zone ale tarii jumate la 2 inseamna 13.30 (ciudat, din pct. meu de vedere) si cam asa mi se pare si ce ai spus tu cu lunile.
![](gravida.gif)
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui muraturica
Nu mai intelg nimic. Ori e in luna 4, ori are 3 luni jumate, ceea ce in conceptia mea inseamna ca e in 3 luni. Adica pana nu a trecut in luna 4, e inca in 3. Gresesc eu undeva? Stiu ca in unele zone ale tarii jumate la 2 inseamna 13.30 (ciudat, din pct. meu de vedere) si cam asa mi se pare si ce ai spus tu cu lunile. ![]() |
Un an jumate e echivalent cu al doilea an (nu are inca 2 ani)
Sper ca nu gresesc, cred ca deja am ametit-o pe Aruba de cap
![](icon_smile_blush.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ARUBA/ARUBA.jpg)
ARUBA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui muraturica
Nu mai intelg nimic. Ori e in luna 4, ori are 3 luni jumate, ceea ce in conceptia mea inseamna ca e in 3 luni. Adica pana nu a trecut in luna 4, e inca in 3. Gresesc eu undeva? Stiu ca in unele zone ale tarii jumate la 2 inseamna 13.30 (ciudat, din pct. meu de vedere) si cam asa mi se pare si ce ai spus tu cu lunile. ![]() |
Am gasit un convertor mai explicit http://www.baby2see.com/pregnancylength.html si se pare ca asa e. Sarcina mea de ex, de 16+, inseamna ca am 3 luni implinite si sunt in cursul lunii a patra.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
muraturica spune:
Michelle, destul de logic acum. Eu vedeam lucrurile oarecum altfel, dar incep sa inteleg.
Aruba, ma bucur ca nu te-am zapacit, ba chiar e util site-ul gasit de tine. 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/niccostea/niccostea.jpg)
niccostea spune:
Eu calculez lunile calendaristice trecute de la U.M. Asadar:
-am avut U.M. pe 9.10.2011, ceea ce inseamna ca pe 9.02.2012 am incheiat primele 4 luni de sarcina si am inceput-o pe a 5-a. Pe 9.03. voi incheia luna a 5-a de sarcina si o voi incepe pe a sasea, etc.
Preturile la morfo trim II sunt in jur de 400 RON. Eu o am inclusa in abonament la clinica, dar ma gandesc sa ma duc sa mai fac una si la un ecografist renumit... Voi o faceti o singura data?
Danett, parca tu ai facut eco la mai multi medici: ti-a mai spulberat din temeri sau te simti la fel ca si cum ai fi facut la unul singur?
Ada, ti-am calcat pe urme si am cazut si eu azi - am luat un nospa si astept sa vad diseara, la eco, daca e bine BB.
In Takko au si haine pt gravide? Eu am fost aseara in Kiabi si am plecat de acolo profund dezamagita (am cumparat totusi o pijamaluta pt fina mea, de consolare). De la Bonprix mi-am cumparat o rochita de gravida care arata mai degraba a camasa de noapte, asa ca m-am lecuit si de cumparaturi online. O sa mai trag o fuga prin Baneasa, ca lucrez aproape - daca ziceti ca gasesc ceva pe acolo...
Balanta, parca tu ziceai ca ti s-a scurtat colul. Ai avut ceva simptome, sau doar la control / eco s-a vazut? Pusi - tu?
Eu tot am niste dureri de perineu (uneori si spre interior) de ceva vreme si mi-e sa nu fie legate de col.
Si inca ceva: Carmina, parca tu ai luat antibiotic pt ureaplasma / mycoplasma. Mai stii la cat timp dupa ce ai terminat tratamentul ai repetat analiza? E o durata maxima, sau putem sa repetam analiza la urmatorul control (peste 1 luna)?
Multumesc, dragelor 18+
MTHFR - A1298C heterozigot
muraturica spune:
Sunt mari preturile la morfofetala in Bucuresti. In Sibiu se face cam la 150, maxim 200 de lei. Si eu ma gandeam sa aleg mai degraba un ecografist pentru asta.
Cei de la bon prix au intr-adevar lucruri frumoase, dar eu am comandat o data de la ei si m-am lecuit. Sunt de o nesimtire iesita din comun si am avut o gramada de probleme pe care le-am solutionat fara sa pierd si bani doar fiindca am o gura mare cand ma enervez. Eu sunt hotarata sa ii vorbesc de rau pe unde apuc ca prea m-au enervat si pe langa gura mare, eu nici nu prea uit.
Sper ca nu v-ati schimbat complet parerea despre mine, dar chiar nu imi place sa isi bata cineva joc de mine pe banii mei.
Of, cat ma intind la povesti pe aici, in loc sa lucrez.
Si nunta aia de sambata imi sta in coaste. 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui niccostea Eu calculez lunile calendaristice trecute de la U.M. Asadar: -am avut U.M. pe 9.10.2011, ceea ce inseamna ca pe 9.02.2012 am incheiat primele 4 luni de sarcina si am inceput-o pe a 5-a. Pe 9.03. voi incheia luna a 5-a de sarcina si o voi incepe pe a sasea, etc. ![]() ![]() MTHFR - A1298C heterozigot |
Buna burtici ,
Si eu calculez la fel ca tine Nicco , eu am U.M. 12.10.2011
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)