Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
buna dimi.ma duc sa va pregatesc multaaaaa,multaaaaa cafea sa nu va mai doara capul
fleur o preferam cu lamaie dar cred ca merge si aia.19+
rafael albert(25.05.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Neatza si haideti la cafea,ca vad ca n-a facut nimeni pina acum.
Fleur,ma bucur din suflet la asa rezultate.
Acum chiar ca trebuie sa savurezi orice moment din sarcina.
Danett,o sa fie bine pina la urma,o sa vezi.
Ada,nu te speria ca tu nu ai avut probleme inainte.
Eu am avut mereu dureri,ma stiti ca eram sensibila si cu sangerari.
Aseara am fost pina la urma la urgenta,ca mi-a fost frica sa stau cu dureri.
M-a consultat,era totul ok si colul si bb,doar ca au vrut sa ma retina in spital...si am plecat pe semnatura.
Am zis ca pot sta si acasa in pat daca tot aia fac si ei.Am mai luat nospa si magneziu si am adormit.Dimineata ma luasera iar durerile,dar vad ca dupa nospa au cedat iar.
Imediat merg la dr meu sa vad ce zice.
Oricum important e sa nu fie scurgeri de lichid,ca aia ar fi grav...cu dureri sunt obisnuita.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
freedelia spune:
Va salut din nou, fetelor, dupa mai mult de o saptamana de stat in spital, am revenit acasa acum 2 zile si acum stam pe acasa, la caldurica, sa ne refacem. Eu am fost mai putin grav, dar Jodie a avut bronho-pneumonie, apoi s-a suprapus O infectie virala, saraca, avea sistemul imunitar varza, dar acum e mai bine, insa in perioada de reacere, multa odihna si caldura.
De citit v-am citit mereu, m-am bucurat de vestile voastre bune, v-am citit meniurile si am murit de pofta. Tata vine inapoi pe 1 martie, si cum are valiza goala simpoate lua 40 de kg, am sa ii trimit lista cu de-ale gurii ce nu gasesc aici: zacusca,pufuleti, sfecla, branza telemea... Bine ca nu sunt in Romania, ca ma faceam iar cat casa, cum am foat la Jane. Si asa am luat pana acum,in 19 saptmamani, peste 3 kg, si inca aveam o gramada ramase, ca la Jane ma facusem de 99 de kile!!!! Unde greutatea mea normala este maxim 55, inainte de sarcini... Acum sunt hotarata sa nu trec de 90, sa ma intorc acasa cu 85 dupa ce nasc... Dar stiti voi vorba aia cu socoteala de acasa... Vedem ce iese...
Sunt prin zona, va citesc si sper sa scriu de acum zilnic...
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Salutare fetelor, si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si sper ca va fi si la mine bine. Ma bucur enorm ptr.tine Fleur, si vreau si eu ceva dulce. Danette eu zic ca o sa fie ok si la tine. Daconst ce faci?Ali, miltumesc de cafea. Eu sunt la treaba si intru mai tarziu.
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Daconst, acum am vazut mesajul tau , hai ca o sa fie bine. Sunt mai linistita acum. Freedelia, bine ca ati ajuns acasa si ai grija ce mananci.
Ada
muraturica spune:
Buna dimineata si multumesc de cafea. Chiar nu ma mai doare capul acum.
Freedelia, bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine si sper sa va refaceti cat mai repede.
Daconst, sa ne spui ce a zis dr. Oricum ma bucur ca azi noapte a fost toul OK.
La mine ninge, ceea ce nu imi place deloc. Eu am cate ceva de lucru desi sunt acasa. E musai sa termin ca maine plec la socrii ca sa pot fi sambata la o nunta. E prima oara cand o sa merg la nunta in pantaloni si in cizme, dar mi-e frica de o raceala sa imi iau rochie si pantofi.
Fetelor, voi ce credeti oare e vreo problema cu faptul ca eu dorm pe burta? Stiu ca nu era indicat, dar presupun ca in luni mai mari cand nici nu mai poti dormi asa.
Ne citim mai tarziu ca bantui pe aici toata ziua. 13+
Daconst spune:
M-am intors si totul e ok.Trebuie sa stau in pat si sabeau magneziu!!!In rest nu dau astia nimic,nimic.Eu mai iau totusi nospa ca mi-e frica sa nu fie contractii.Oricum cica 2 zile ar fi mai critice si apoi gata.Sper sa fie asa ca eu nu pot sta prea mult in pat ca o iau razna.
Azi ma doar capul si pe mine de numa.Cred ca e de la presiunea atmosferica pentru ca erau plus 2 grade,asta in conditiile in care am avut -25 saptamana trecuta.E prea brusca trecerea si simt de numa.Nici cafeaua nu ma ajuta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Daconst daca vine cineva la tine poate ar trebui sa iti aduca niste gynipral sa nu inteteasca contractiile.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
balanta_tm spune:
Dacost, ma bucur ca sunteti ok .
Stai insa in pat cat e nevoie, nu te juca cu chestia asta. Stiu ca e greu sa stai, nici mie nu imi convine, dar daca-i musai, cu placere .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana3110/ioana3110.jpg)
ioana3110 spune:
Fleur Bravooo!
FreeDelia, ma bucur ca suntetimok. Chiar ma intrebam ce mai faceti
Balanta, singurul lucru de care mi-a fost si imi este pofta in sarcina asta, este vinul rosu. Dar nu m-am atins...
Muraturico, si eu dorm pe burta cu un picior indoit sub mine :-)
Ada dear, pai ce facem? Eu ma incurajam vazandu-te pe tine atat de confident si relaxata..si acum te dezici?
Daconst, iti urez sa fie bine!
Pup fetele.
Eu parca am greturi mai nasoale acum decat inainte. Ieri iar am vomat. Si am 12 saptamani... nu trebuiau sa treaca?????
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto