Piersicute de iulie august (15)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Fetelor, am vesti bune, bune de la doctor: azi la consultatie mi-adat rezultatele de la amnio: sunt perfecte!!!
Iar bebe e 100% baietel dupa cromozomi (Daconst vei afla si tu sexul la rezultatele amnio, daca bb-ul a fost pudic si nu a vrut sa va arate)
M-a pufnit plansul ca bleaga in cabinet, m-a surprins si pe mine propria reactie...
M-am linistit asa ca.................party!.......dau de baut!
Doamne ajuta Ada si Daconst, si cine va mai lua decizia sa faca amnio, sa aveti rezultate perfecte.
Daconst, eu nu am avut nici un fel de durere dupa amnio, doar secretia obisnuita (verificam din 5 in 5 minute sa nu fie lichid amnio -asta ar fi ca o urina palida, fara mirosul caracteristic). E f. bine ca mergi maine la control, dr. iti va spune cu siguranta daca trebuie luat ceva pt durere. Pe mine nui m-a chemat la control a 2 a zi, In schimb mi-a zis doctorita ca daca am dureri puternice de burta sau pierderi de lichid, sa ma prezint la urgenta. Te rog stai in repaus complet pana ajungi la dr.
In rest, multumesc celor ce mi-au raspuns la faza mea nocturna cu secretia lichida, dr. mi-a zis ca nu e ceva grav, totusi m-a controlat inauntru (in premiera!) si a constatat ca secretia tip candida (vascoasa, nu lichida) era abundenta (nu va mai povestesc, scuze, dar mi s-a scurs si pe pantaloni cand i-am scos). M-a conseiat Canesten 7 zile exclusiv crema, exterior si interior in vagin (pana sus, a zis, altfel nu are efect). Asa ca parerea dr. de familie e apa de ploaie si, intr-adevar, Balanta, de unde putea ea sa stie ca e sensibil colul fara sa ma controleze macar?
Ada imi pare rau ca esti ingrijorata cu amnio si rh, e firesc pana la urma, dar vei vedea ca va fi bine, ca si la mine. Cu rh-ul nu te panica, chiar in cel mai rau caz, pe care nu ti-l doresc, se trateaza la bebe ca un icter ce apare oricum la cca 50% din ei, indiferent de rh. Incearca sa iti pastrezi calmul interior, cauta acolo inauntru instinctul care iti spune ca bb e bine...sunt sigura ca e acolo! A venit curentul?
(la noi daca pica, ramanem neajutorati, ca absolut tot e pe curent, incalzirea, gatitul, etc.)
Pupici si haideti la party cele care nu v-ati culcat! Celorlalte, o noapte linistita si leganata de vise placute va doresc. 20 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dannett spune:
Fleur, ma bucur tare mult pentru rezultat!!!
Chiar ma intrebam de ce ziceai ca dureaza pana la sf lunii cand eu retinusem ca ti-au zis de 3 saptamani... 17+
balanta_tm spune:
Yuhuuuu, ce vesti bune, fleurdelise. Felicitari si pt confirmarea de
.
Eu veau sa beau niste vin rosi demisec, daca se poate . Pe bune, de la inceputul sarcinii poftesc la vin rosu, dar ma tem si o gura sa iau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
danett-stai linistita si scoate cuiu afara.ai vazut ca totul decurge spre bine.
si parca mai trebuie sa mergi si la dr3 nu?poate te lamureste el mai bine ce si cum.
fleur -ma imbrac si vin la party.ai si ceva votca
prin dotare sper nu?
.ma bucur ca e totul bine.superrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19+
rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Multumesc, fetelor.
Dannet, mie mi-a zis de 5 saptamani, venea in jur de 1 martie si voiam sa dau tel. inainte, ca noi pe 1 martie plecam in Cuba. De fapt venisera, dar mi-au incurcat ei nr. de telefon cu al altei paciente. Totul e bine cand se termina cu bine! Am senzatia ca de abia de acum ma pot bucra pe deplin de sarcina (sper sa nu dau navala prin magazine si sa fac nebunii cu cartea de credit....)
Balanta, m-ai nimerit, asta avem in casa, Merlot de Chile, demisec. Eu sa stii ca am mai luat cate o gura din paharul lui barbata-miu, cand nu mai puteam de pofta. Trebuie sa semene cu noi 2 la gusturi bb, nu? asa ca i le cultiv in timp...!
Cin-cin si sanatate la toate burticutele cu piersicute! 20 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
Ali, hai!
Vodca aroma de mandarine, te aranjeaza? (asta vad in frigider).
Haideti ca am si soft drinks, mai...
Fac si vin fiert cine vrea, ca e bun pe vremea asta.
Mancare sa nu-mi cereti...aia e fudulie, stiti vorba. 20 +
X Ioan
Fleurdelise spune:
....Stiam eu ca e ceva in neregula cu party de gravide....fiecare pofteste la altceva....
Am o cutie de bomboane de cioco inceputa ieri de valentine....OK???
Next! 20 +
X Ioan
muraturica spune:
Am intrat sa va spun doar noapte buna si am vazut toate vestile bune.
Ma bucur foarte mult pentru voi fetelor. Fleur, e minunat ca acum poti sta complet linistita. Te poti bucura de vacanta in Cuba pe deplin. (Apropo, te invidiez enorm pentru vacanta )
Dannett, o sa vezi ca si la tine totul va fi perfect. Toate merg spre bine.
Ada, sper ca ti-a venit curentul si ca ti-a trecut si spaima de amnio si rh. Stiu ca e usor de zis, dar sper sa reusesti. Se pare ca sunt doar vesti bune in odisee, deci sigur o sa fie super si la tine.
Balanta, si eu am mai luat cate o gura de vin. Daca iti e chiar pofta...nu cred ca o gura are ceva.
Va pup si va doresc noapte buna. 13+