La Multi Ani Catalina Ioana!!!Fluturasi 2011(126)
Raspunsuri - Pagina 10
Miha02 spune:
buna ziua fetele
La multi ani Catalia Ioana,sa fi sanatoasa si mult noroc in viata
am fugit nu ma lasa sa stau vrea sa ne jucam...
ailed_dota spune:
eu am mancat mai sarat, e presiune mare afara si iar am 145 cu 79, ma simt ametita si simt o presine in nas
AlexinaA spune:
LA MULTI ANI CATALINA IOANA!!!!
San fii sanatoasa,sa cresti mare si sa aduci parintilor tai numai bucurii si fericire. Sa le luminezi fiecare zi si sa-i iubesti mereu!!
MADA- sa-ti traiasca fetita scumpa. Are un anisor,e fetita mare deja. Esti implinita mami. Sa ai o zi excelenta!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
yasmy stetoscop? eu nu stiu ce sa fac, sa-i pun tava la un an sau cand i-ai rupe turta la vara?
AlexinaA spune:
Fetele,
Sa nu uit sa va multumesc pt reteta de budincuta
Eu sunt de azi dim la o prietena buna cu o fetita de 1 an si 2 luni. Imi petrec ziua la ea. Teea e super incantata de jucarii noi,partenera de joaca....e ocupata rau!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
bb_yasmi spune:
asa delia. asa se numeste! eu nu stiu cum este cu turta . la noi nu se practica nici la nunta nici la 1 an.
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi asa delia. asa se numeste! eu nu stiu cum este cu turta . la noi nu se practica nici la nunta nici la 1 an. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
turta e ca motul la baieti, doar ca se face un cozonac rotund,si se rupe deasupra capului in rest e la fel..
AllyLaur spune:
Gata, ma bag si eu in discutii cu voi ca am terminat de stat la masa iar baietii mei deja sunt la somn.