Palatoschizis si formele sale (11)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonaolah spune:
Theo daca mai intri si mai citesti aici sa stii ca eu cunosc un tatic (tot pe net l-am cunoscut) care si-a operat fetita la dr Spataru daca am retinut bine de cheiloschizis si fetita arat super bine operatia abia se vede imi spunea si ca costurile au fost mici. Daca vrei pot sa iti dau adresa lui de email pt detalii si daca vrei sa vezi poze cu fetita o poti vedea pe facebook tot asa iti zic eu unde sa intrii. Spune-mi daca vrei mai multe detalii si iti dau cu cea mai mare placere. Astept un semn
thaimeed spune:
Buna,
Ramona iti multumesc frumos. Da, ma intereseaza cam orice e legat de acest subiect. Intru si citesc (inca citesc din urma...) sa vad ce si cum. Recunosc ca am avut o problema... in prima faza sa accept ca fata are o problema (desi toata lumea imi spune ca e cea mai usoara forma pe care o putea avea) si apoi sa vorbesc despre aceasta problema. Imi e teama de operatie.. de cum o sa reactioneze, de cum o sa arate dupa si tot asa... Intrebari sunt multe si uneori se amesteca... Oricum nu-mi doresc decat sa ne ajute Dumnezeusi sa fie totul bine...
Da, as vrea sa vad si poze... si as vrea sa aflu si detalii despre costuri, etc..
Multumesc frumos.
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaolah Theo daca mai intri si mai citesti aici sa stii ca eu cunosc un tatic (tot pe net l-am cunoscut) care si-a operat fetita la dr Spataru daca am retinut bine de cheiloschizis si fetita arat super bine operatia abia se vede imi spunea si ca costurile au fost mici. Daca vrei pot sa iti dau adresa lui de email pt detalii si daca vrei sa vezi poze cu fetita o poti vedea pe facebook tot asa iti zic eu unde sa intrii. Spune-mi daca vrei mai multe detalii si iti dau cu cea mai mare placere. Astept un semn Ramona - mami de Darius Andrei nascut in 29.02.2012 - un bebe special si mult asteptat :) |
thaimeed spune:
Multumesc frumos, Cellia pentru raspunsul tau. O sa vad ce si cum si sper sa fie bine.
O sa revin cu noutati atunci cand le voi avea. In clipa de fata caut raspunsuri si solutii ca totul sa fie cat mai bine pentru Sara.
citat din mesajul lui cellia78 'Na ziua! Incerc sa raspund lui Theo, mai vin si maine ca acum nu pot... Theo, nu am operat la dr Enescu, nu am operat la Gr Alexandrescu. Ade a avut numai palatul moale afectat. Am mers, indrumati de medicii din maternitate, la acel spital, la dr Enescu. Ade avea atunci, la prima consultatie pe tema asa, o luna jumate; nu vreau, fiind forum public sa povestesc experienta noastra de acolo, de la acea consultatie. Ideea e ca imediat ce am iesit din acel cabinet am zis:categoric aici nu! Nu contest meritele dlui profesor dr Enescu, nu! Oarecum contest, dc ma pot pronunta asa, modul de a consulta, felul de a pune problema; ce spunea mai devreme o mamica (scuze ca nu-mi amintesc numele), ca i s-a spus de catre dna dr Bratu ba o varsta pt operatie, ba alta, e parfum ca sa zic asa; la noi a fost cam asa ceva la Gr Alexandrescu:" O pot opera cand vreti dvs, ca inteleg ca e lumea rea si lumea rade si vorbeste verzi si uscate" Noi i-am spus ca nu ne deranjeaza ce spune lumea, mai mult, nici nu se vedea la copil nimic si am insistat sa ni se spuna o varsta ideala pt operatie; "cand ne decidem noi". Iar am insistat, ca nu suntem medici, un medic decide si ne programam. Raspuns: "Pot sa o rezolv si la 6 luni" Intreb cand ar fi de fapt ideal de operat, mai micuta, mai maricica ; raspuns:" Cand va decideti, veniti si vorbim". Intreb cum anume sa o hranesc, ea fusese gavata in maternitate, o invatasem cu biberon, dar varsa de fiecare data si am intrebat ca ma gandeam ca o exista vreo tehnica anume, ceva, sa nu mai verse; raspuns:"O hraniti ca si pana acum, ce mare inginerie?" Puneti-va cateva minute in locul nostru, cu bebe cu problema asta (plus alte probleme) ca ne-am dus acolo ca la Dumnezeu, am zis ca invatam si noi chestii noi, ca ne va incuraja. Cum sa nu!!! Cand am auzit "ce mare inginerie" am decis in capul meu ca acolo nu. Si am explicat numai un crampei din acea consultatie. Nu ne-a mai trebuit neam, acolo nu ne-am mai dus. Nu aveam nevoie de bocete colective din partea medicului si a stafului sau, nici de incurajari mieroase, aveam nevoie de putina empatie, de un medic cu suflet , care sa nu ne vorbeasca de sus si nici sa nu spuna la intervale scurte ca se grabeste, desi dansul ne-a programat atunci, desi am propus, vazand asa, sa venim altadata. In fine! Repet: nu-i contest meritele si capacitatile profesionale. Acuma, fiecare cum doreste. Noi am dorit medic sufletist, in care sa avem incredere fara sa regretam, doctor care sa ne explice cu rabdare si calm si sa ne raspunda la orice intrebare, oricat de aberanta parea. Cecilia, mami de Nicolle Adelina |
ramonaolah spune:
Teo adresa mea de email si de messenger este ramona.olah@yahoo.com...eu nu am gasit adresa ta de email dar da-mi tu un email sau adauga-ma in lista ta de mes si cu cea mai mare placere te pun in legatura cu taticul de care vorbeam si vei vedea si poze. Am si facebook...ramona olah ma gasesti si acolo iti pot arata poze ca il am pe acest tatic prieten. Astept un semn si vorbim mai mult.
thaimeed spune:
Multumesc, Ramona!
Te-am adaugat in lista de mess!
citat din mesajul lui ramonaolah Teo adresa mea de email si de messenger este ramona.olah@yahoo.com...eu nu am gasit adresa ta de email dar da-mi tu un email sau adauga-ma in lista ta de mes si cu cea mai mare placere te pun in legatura cu taticul de care vorbeam si vei vedea si poze. Am si facebook...ramona olah ma gasesti si acolo iti pot arata poze ca il am pe acest tatic prieten. Astept un semn si vorbim mai mult. Ramona - mami de Darius Andrei nascut in 29.02.2012 - un bebe special si mult asteptat :) |
myhaela_25 spune:
LA MULTI ANI !!!COPIILOR NOSTRI IN PRIMUL RAND SI La multi ani la toti copii din intreaga lume.
Mihaela,mami de Nadira-Mihaela(23.10.2007)