Palatoschizis si formele sale (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

1IUNIE este un prilej de a sarbatorii ziua copilariei 1IUNIE este ziua pe care toti copii o asteapa cu nerabdare fiinca primesc daruri din partea celor dragi si sunt in centrul atentiei UREZ TUTUROR COPIILOR FIINTE DRAGI CARE NE FAC VIATA MAI FRUMOASA SI MAI USOARA UN SINCER LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

fetele ce analize se fac la bebe inainte de operatie? sange ii ia din vena sau din deget?

Mergi la inceput

in 13 iunie Andrei intra in operatie...dau semne de viata dupa externare! Sper sa fie bine, inca sunt ingrozita cum va fi si cum voi reusi sa ii dau papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaMioara spune:

Buna dimineata,
Ramona sunt alaturi de voi,sa fii tare si sa ai incredere ca o sa fie bine ...sanatate multa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Ramona bafta!!!Sunt alaturi de voi!O sa fie bine!Asteptam vesti!!!!!va pup!

Mergi la inceput

Fetelor am venit azi acasa...suntem bine fizic...Am trecut printr-o experienta urata pe care as vrea sa o uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Ramona, bine ati revenit acasa!

Cum sunteti? Cum e bebe?
Astept sa iti revii cat de cat si sa te odihnesti si cand poti tu sa ne povestesti.

Si sa stii ca in privinta uitarii.....vei uita, crede-ma.
Cand vor trece operatiile, cand va fi recuperat, cand absolut nimic din fizicul lui nu va mai "spune" despre problema asta, cand vei alege tu sa uiti, vei uita. Dar stii cand vei uita partile urate? Atunci cand va rade din tot sufletul, cand nu se va mai opri din vorbit si din povestit "chestii" importante. Si nu te gandi, e ceva de ordinul catorva ani, dar trec rapid. Atunci cand il vei privi si-l vei vedea ca e bine si fara probleme, vei uita. Iti vei aminti numai ce alegi tu sa-ti amintesti. Incercarile astea sunt din pacate, spre binele lor.
Si ma repet: SUNT COPII DEOSEBITI SI PUTERNICI. Asta sa pastrezi mereu in mintea si sufletul tau!

Iarta-ma, te rog, nu vreau sa dau lectii! Eu stiu doar atat despre mine: copilul meu m-a invatat multe. Poate ca eu as fi renuntat in lupta pentru viata, in lupta pe care a dat-o ea; poate ca eu nu as fi rezistat la incercarile carora ea le-a facut fata.
Am invatat de la fata noastra, in doar 3 ani, ce inseamna de fapt iubirea, puterea, hotararea, ambitia, bunatatea, frumosul. M-a invatat ce nu am reusit sa invat in 30 ani de existenta. Pur si simplu m-a resetat ca om.
In fata ei ma plec. Si in fata TUTUROR copiilor incercati de soarta, indiferent care este denumirea bolii/ malformatiei/ sindromului.

Odihneste-te si gandeste numai atat: sa ai rabdare si sa-i fii alaturi.

Mergi la inceput

Buna fetelor :)
Vroaim sa va spun ca Andrei este bine, a inceput sa rada din nou si papa mult...ca doar a facut foamea o perioada :). Legat de detaliile operatiei nu stiu daca e bine sa scriu aici ca sa nu se sperie si altii cand vor citi...cert este ca pt mine a fost groaznic sa stau sa pazesc usa salii de operatii si mai groaznic a fost cand mi l-a luat dr Albean din brate pe Andrei ca am bufnit instantaneu in plans. Noi am stat 24 de ore la terapie intensiva nu pt ca au fost probleme ci pt siguranta noastra iar Andrei a fost la inceput ametit dupa anestezie si scotea sunete de durere, avea masca de oxigen si ...in fine nu mai vreau sa imi aduc aminte...sincer nici nu conta cum arata ci doar vroaim sa vad ca respira...restul nici nu ma interesa. Perioada cat am stat in spital nu vroia sa stea decat in brate doar ce il pacaleam noaptea sa doarma in pat cu mine. Si cand am venit acasa nici la tati in brate nu vroia...cum se apropia cineva de el punea boticul si plangea...acum si-a revenit, rade, gangureste ca inainte...sper sa uite cat mai repede. Vineri mergem si noi sa ii scoata atele. Imi puteti spune si mie cum s-a procedat la copii vostri cu scosul atelor???? Am inteles ca se face anestezie dar as vrea mai multe detalii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Salutare!Ramona si la noi a fost la fel....cand a luat-o e normal sa izbucnesti in plans....la terapie e normal sa ii puna masca...a fost totul ok,nu-i asa?In leg cu scosul atelor din cate imi aduc aminte Karlei nu ia scos nimic....cred k a folosit d-alea care se absorb sau nu stiu cum le zice....vezi k a fost totul bine?ti-ai revenit cat de cat?Si eu am stat cu ea in brate non stop dupa prima ei operatie la buzita.ofof gata ati scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna

Cellia 78, Roxa 82, Raluca Serban... si cei/cele care aveti referinte despre Dr. Bratu Niculina de la spitalul Budimex va rog frumos dati-mi si mie ceva amanunte... despre ea ca persoana, despre conditiile din spital .. despre costurile operatiei si orice credeti ca imi este de folos...
Urmeaza sa mergem la d-na dr saptamana viitoare

Sara, fetita mea, are doar o forma foarte usoara de cheiloschizis

Va multumesc frumos! Astept raspunsurile voastre!

Mergi la inceput