Clubul "babelor" FIV-oase 7
Raspunsuri - Pagina 16
Looana spune:
Buna dimieataneata Samira asa mult ai dormit azi
angelica28 pai am cautat pe net si au si Clexane ,pot sa-i cer Dr.Gineo sa-mi de-a reteta pt Clexane nu trebuie sa iau exact Fragmin daca cei din Brno mi-au trecut ....Am vazut ca pretul initial intre Clexane si Fragmin e diferenta mare,probabil ca e mai bun dar e si mai scump....oricum e compesat.
Clexane de cit se face de 40mg sau de cit ar trebui sa mi de-a??? Vreau informativ sa stiu pt ca ma duc la Gineo pt reteta si sa nu-mi de-a doza foarte mica si sa-o iau gresit.
Pt cine e interesat de Medyn Forte in Germania se gaseste se da fara reteta...daca nu gasiti apelati ca sar in ajutor daca aveti de ceva nevoi.
Revin mai dupa amiaza ,ma duc sa dau la pilâ scrieti voi ca sa am ce sa citesc cind revin.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Cris_25 spune:
Fetele ... va rog sa ma bagati si pe mine-n seama, promit ca nu va mai stresez (tare ) dupa ce ma calmez
Ce fac cu PAIul? Avram nu-mi recomanda clexane, pk zice ca pt mthfr e destul acid folic ... intentioneaza sa-mi dea protocol cu AC.... Deci daca o sa fie nevoie de clexane, tre sa stiu cum sa-l "imbarlig" pe pk sa nu fac protocol cu AC!!!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Ingerash_Mic spune:
cris eu am facut si clexane..
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
Looana spune:
Cris_25 eu te bag in seama dar nu stiu ce sa-ti raspund,asteptam babele veterane sa vina in ajutor.
Tu ai fost personal la Dr Avram ,as vrea sa scanez rezultatele mele de mutati si sa le trimit pe email,poate i-mi recomanda ceva....auzisem ca raspunde si la email si ea si Dr Uscatescu.
Care ati trimis prin email cind ati scanat rezultatul analizei in ce format le a-ti salvat pt a fi trimise pe -mail??? Hai ca mi-a mai venit o idee acuma
hai ca pleccccc
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
angelica28 spune:
FRAGMINUL DE 5000 ESTE ECHIVALENTUL LA CLEXANE DE 0,4!
ADRESELE DE MAIL :
DR USCATESCU-uscatescu@gmail.com
DR AVRAM-simona.avram@medcenter.ro
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
5ab1na spune:
cris eu nu stiu cum poate fi trombonit pk. mie nu mi-a reusit degeaba i-am scris frumos
elenus26 spune:
Uitati-va aici ce chestii interesante...binenteles
http://www.youtube.com/watch?v=zHGasFFjQa4
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
olala, cate girls matinale,
si ati intrat direct in paine, fara pardon..hm, am citit rapid, sper sa nu va incurc intrebarile..
Sabina esti o simpatica si observ cu bucurie ca ai citit mult si multe. dap, estrogen patches is mainly the american way, au preluat-o si austriecii (cei de la KW), care sunt extrem de up-to-speed cu ce se-ntampla la americani..se recomanda conditionat, la femeile cu o rezerva ovariana indoielnica, ovo putine si/sau de calitate slaba incepand cu cateva zile inainte de cm sau prima zi de cm (dupa caz); initial la asta ma gandisem vis-a-vis de abordarea dr. Ramirez (USA), dar citind apoi cu atentie, intradevar reiese doar ca avea estrogen in schema, deci cu siguranta si-n sustinere..tentant, trebuie sa mai aprofundez in alta ordine de idei, pe mine estrogen-priming treatment nu m-a preocupat cu adevarat, pentru ca nu eram in grupul target; iar in sustinere (dupa ER) pana acum m-am ferit de el, am mers pe mana lui PK (bine, am incercat eu altele)
Looana, dozele de corticosteroizi pentru o procedura cu ovo donate difera mult fata de un fiv cu ovo proprii. Balanta n-a avut ever probleme de respingere embrionara, ea a luat minim, deoarece nu avea de ce sa-si asume riscuri inutile; si Sami a luat o doza infima, dar in cazul tau trebuie sa relationez cu pers. care fac fiv cu oo donate. in link-ul postat cu cateva pagini in urma, cu intrebarea adresata dr. Ramirez (USA), d-na respectiva facea fiv cu ovo donate si mentiona tratamentul primit si specifica si doza. poate te uiti putin, ca sa ai termen de comparatie (american);
Ingerash, retinusem destul de exact prima ta aventura cu IUI. Mie personal, IUI, mi se pare frectie..ii inteleg rostul, doar in cazul in care, cu o stimulare usoara, dar usoara (!!) si cu o spermograma buna, exista sanse reale. In cazul tau:
- la stimularea usoara (cu closty) n-ai raspuns; ai trecut la stimulare de fiv (menopur) si ai avut 9 oo. nu stii sigur daca ai ovulat. sotul are/avea OATS (OATS nu e o conditie care se remediaza complet, chiar si in urma unui tratament, ameliorarea (in caz fericit) e de scurta durata si sansele de 'recidiva' sunt mari).
- deci ai facut 'fiv' fara punctie..in caz de fiv, din 9 oo, cu ICSI, puteai avea destui embrioni si acum tot faceai FET-uri pe natur..asa, te stimulezi din nou, fara sa ai certitudinea ovulatiei..
- apoi, mi se pare BS (n.r. bullshit) sa faci IUI in conditiile in care ai multiple ovo mature; un exemplu, Jon and Kate plus 8; daca, de exemplu, ai ovula si s-ar fecunda sase oo ->> (atat a avut Kate, gemene la prima incercare, sexteti la a doua IUI); la IUI, de-asta stim. e usoara, pentru ca targetul e 2 (max. 3 foliculi), restul e playing with fire. parerea mea
Sami fii atenta la ce ma gandeam azi noapte, in loc de vise romantice cu iubitul in Antiqua; mi-am administrat si protocolul cu hcg (pregnyl) 3 injectii/ 5 zile, dar la FET; la FIV-uri am avut prea multe oo si nu mi-a dat PK nici Ovitrellul la transfer, era riscul prea mare de hyperstim. tratamentul cu prednison, l-am aplicat cel de la austrieci la fiv 2 si de la greci (Biogenesys) la doua FET. dozele exacte si down regulation-ul le am notate undeva in agenda fiv..
balanta: eu sunt de aceiasi parere cu dr. Strohmer: am avut si Crinone, si Crinone + Utro si Utro simplu; cu Utro simplu rezultatele au fost cele mai bune..n-am luat Duphaston, deoarece n-am vrut sa-mi incarc ficatul suplimentar, n-am avut nevoie de supliment progesteronic si in forma sa orala, e cel mai putin eficient..dar, efectul sau imunomodulator deschide noi perspective..
hugs
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
Ingerash_Mic spune:
Lara multumesc pentru raspunsuri.. m-ai lamurit cu OATZS sotului.. deci cu tratament se ajunge la normospermie, daca oprim tratamentul intr-o anumita perioada de timp poate recidiva.
- legat de IUI sincer nu mi-am permis financiar sa fac mai mult (ca nah, asta e un motiv destul de important zic eu si nu aveam de unde scoate mai mult de 1200 euro pentru FIV cu ICSI iar pentru programul de la stat nu vreau sa ma inscriu din motive personale )
- facand pregnylul cu o si inainte de prima prcedura medicul s-a bazat ca se vor sparge foliculii, insa eu stiind ca de regula nu ovulez am avut motive sa scot explicatii si sa scurm oriunde am putut sa caut un motiv care sa ma scoata din starea de dupa aflarea esecului (probabil era nevoie de asta)
- faptul este deja consumat, NU am crezut ca pot ajunge sa produc 9 oo din moment ce cu 3 zile inainte, la eco aveam un folicul de 10 mm si nu se astepta nimeni sa raspund asa la stimulare..
- din cate stiu eu, la stimularea pentru FIV dozele tratamentului stimulator sunt duble fata de ce am facut eu
- unul din motivele pentru care am intrat pe forumul acesta a fost/este sa incerc sa ma lamuresc ce am de facut mai departe: sa mai incerc o inseminare sau sa merg direct pe FIV.. caut solutii si ma gandesc sa gasesc cu ajutorul vostru un sfat, o parere orice, pentru mine sunt bine-venite..
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
aristica spune:
Hallo!
lara croft lacrimile erau pentru ca-s gurmanada si samira m-a amenintat c-o bata...da' promit ca mananc iarba inghetata, d-aia eco de ajuta la cresterea foli si endo...si am o groaza-n curte. orzul il am la pastile ca nu pot sa inghi oribilitatea varsata
doamna profesoara imi zvagneste muschiul dorsal de la abdomenele tale.
Am mancat nuci aseara. Un castron. Si mi-a fost rau, da' rau nu gluma - dar am eliminat tot (sper ca tot).
samiruta dadui sms dimineata in legatura cu balerini de la care nu cad unghiile. N-ai?
Am citit tot din spate. Tot. Si salut toata gasca. nu apare noul user name si parola (desi am creat 2). ii scriu catalinei, poate ma ajuta.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"