Clubul "babelor" FIV-oase 7

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata babutelor nou venite, mai vechi babute si strabunei

Lara de data asta nu ne-a iesit, nici faza cu urma scapa turma si nici cine se scoala dimineata departe ajunge . Eu trezita dimineata de la 5 jumate si geaba.

Sami de cand am citit faza cu herpesurile parca incepe sa mi se umfle si mie botu.

Adino la fantezii nu ma-ntrece niminea.

Qiao io nu-l vad bre pe musteriul cel dragutz

Intrebare: ati auzit sa fi pus careva Utrogestan 400mg dimineata si 400mg seara?

Pup toate babele

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Looana eu nu stiu sa raspund avizat la intrebarea ta.
prin romania moda e clexane. e sigur si fragmin bun. parca vazusem ca recomandarile erau pe fragmin 5000.
in legatura cu prednisone...ca sa ai asa ce discuta cu doctorul discuta schema balantei (a scris-o mai devreme pe o pagina aici) si a samirei (si ea a scris-o aici mai devreme). la unguri unde fusei eu...se dadea metylprednisone pentru 4 zile incepand cu ziua punctiei. nu-mi amintesc doza, dar parca era mai mare de 5. nu fetelor?
fiecare clinica cu ale ei.
daca afli ceva zi si mie poate retin pe viitor.
multumesc

elenus habar nu am care ar fi doza standard de progesteron...dar parca noi la unguri luam 600 nu fetelor? uite balanta parca zicea de 600 progesteron+duphaston? scrisese ea la fiv europa. cat duphaston balanta? imi pare rau dar eu cu batranetea....uit numerele si mai incurc firele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, am avut 600 utro si 20 mg Duphaston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Sabinuta stiu si eu ca PK mi-a dat 600. Mai sunt combinatiile de injectabil cu utro, crinone gel... Dar ii stiu eu pe unii care insista cu 400 mg - 0 - 400 mg/zi

Looana tie cum ti-au dat cei de la Brno?

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Stiu pe cineva care avea 800 utro plus prog injectabil. Era dupa un FET si avea PRG mic. A dus sarcina cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Neata babutelor
5ab1na pai si la mine in Tabelul Protocol scrie asa Utrogestan Tbl 4-0-4 din aceasta reise clar dimineata si seara.
Vreau sa -i cer Dr Gineo. sa mi-l inlocuiasca cu Lutinus pt ca si asa in Germania e compesat....
revin ca am o prietena la cafea

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

ce conservator e pk....
spera ca noi putem cu resursele noastre de babe sa facem copii pe banda.
brno da 400-0-400
elenus vrei la brno?

Mergi la inceput

Ingerash citeste la Fiv Europa si ia si tu Medyn Forte.
Medyn asta sa inteleg ca nu se gaseste in romanica da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Looana ,eu am facut fragmin ,la ultima sarcina asta fiind in iunie ,era o perioada cind nu se mai gasea clexane in tara ,asa ca am facut fragmin ............dupa pirderea sarcini am fost la Dr Avram si mi-a zis ca nu este prea impacata cu fragminul ea ,nu s-au facut statistici pe gravide ,asa ca la o urmatoare sarcina sa nu mai fac fragmin ,acum nu stiu ce sa iti spun ,daca este ok ,daca nu .............dar pot spune ca si Dr Uscatesu la fel a fost foarte reticenta la fragmin ,dar chiar nu aveam alta solutie ,era criza de clexane in tara !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata gagici
o zi buna sa avem.

Mergi la inceput