Clubul "babelor" FIV-oase 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Uffff, e a 3-a oara cand scriu. Asa imi trebuie daca nu invat copilul ca e interzis sa apese pe ”reseteaza”. Asa ca acum e rezumatul rezumatului.
Lara, ma faci sa rad cu teoriile noi, abordari ,etc. Eu nu am mai deschis forumul asta si nici altul legat de FIV din 2005 cred. L-am regasit in ianuarie 2010, cand incepusem deja ultima procedura, asa ca luat repede de la fete ceva informatii - inclusiv tips -ul cu vinul rosu - si i le-am turuit doctorului. In afara de faptul ca mi-a confirmat ca mi-a dat acidul folic si pentru mutatia MTFHR pe care o aveam, ca m-a asigurat ca nu e cazul sa fac analize de cariotip si imunologice si ca mi-a pus placa cu laboratorul lor, printre cele mai bune din lume...nimic nou. Acum, chestia asta cu estrofemul...Eu aproape in fiecare FIV am reusit o frumusete de suprastimulare,asa ca nivelul estradiolului facea pe oricine sa faca ochii ca la melc. Cu toate astea am primit estrofem si nu am patit nimic. Asa ca povestea cu receptorii estrogenici care nu reusesc sa capteze estradiolul din sange are sens. Si am mai trimis la acelasi doctor o prietena care avea esecuri repetate de implantare si a primit si ea acelasi tratament de sustinere: estrofem, utrogestan (800, ca tot intreba cineva) si acid folic. Tratamentul hormonal a fost cu Gonal (150), cetrotide si decapeptyl, iar ET cu emmbrioni de Z3.
Da, ai nimerit bine, de la Mihaela Radulescu mi se trage. Stiam povestea ei, dar nu stiam ca a fost la aceeasi clinica. Oricum atunci am inceput sa ma gandesc serios la varianta cu Israel, plus ca beneficiam de logistica.
Qiao, de 40 a fost prima mea productie, in 2000. Asa ca pe langa strabunica mai aspir si la titlul de baterie ouatoare. E drept ca s-a lasat cu internare la ATI o saptamana, dar ce mai conteaza. Prin comparatie, productia din Israel a fost de toata jena: numai 22.
Adina, si tie sa iti traiasca tandemul, sa fie sanatosi si tot asa de sofisticati in ale bucatariei. Si tu vorbesti serios cu abdomenele alea? Ca daca faci glume, pune si tu un semn acolo, sa ma prind si eu ca neuronii au plecat toti in concediu si se pare ca acolo au ramas.
Balanta, da forumul asta a devenit dragoste la prima vedere, asa ca tot pe aici ma invart. Si tie sarcina usoara si nu mai lasa pe orice debila care si-a descoperit talente scriitoricesti si oratorice sa te supere.
Sabina, Elenus.
Asa cum spuneam, din pacate informatii noi nu va pot oferi dar sunt aici sa va sustin pe toate si sa va arat ca, cateodata, se mai intampla si minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Neata babutelor!

Cris, si eu am PAI hetero iar Uscatescu mi-a recomandat clexane de 0.4 in caz de fiv

declar Z1 de urati

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

ari
mikado imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mikado imi pare rau pentru urati. Dar vad ca psihic, esti sus. Asta-i partea nasoala a fetelor de aici: ca suntem atat de obisnuite sa avem psihicul sus cand vedem roseata-n chiloti. Eu cred ca-s sado-maso. Imi doresc sa plang in hohote, sa ma descarc psihic, sa explodez hormonal - da sa fiu gravida.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

aristica si tu ai in dotare una bucata sotoi cu OATZS severa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Cris, te-am uitat..
e foarte tricky ce incerci tu sa faci...
pe PK nu-l fentezi, fara indicatie de heparina, nu-ti da! as simple as that..in dr. Avram eu, personal, am mare incredere..daca si ea zice nu, q.e.d. asta e raspunsul dat de medicii tai, specific, pentru cazul tau..imi dau seama ca vrei neaparat sa ai o mutatie genetica cu risc de trombofilie, doar pentru a-ti justifica dorinta de a-ti administra heparina.. heparina implica riscuri (si nu putine), e costisitoare si dureroasa si nu este raspunsul la orice problema..ar fi simplu, dac-ar fi..incearca sa nu te lasi dusa de val, sa faci ceva, doar pentru ca ai senzatia ca asta face toata lumea si "pierzi trenul"..filtreaza informatiile si adapteaza-le cazului tau, in mod specific. bucura-te ca ai scapat de trombo', e ceva, so enjoy..ai doi medici foarte buni (PK si dr. Avram), poate o idee buna e, sa le acorzi incredere, mai ales ca-ti spun acelasi lucru (asta am inteles eu)..parerea mea

Ingerash: la 25 ani, cu PCOS stim. si la fiv trebuie sa fie usoara, riscul de hyperstim. e f. mare la femeile cu PCOS. raspunsul, cu siguranta poti sa ti-l dai doar tu impreuna cu you're better half..dar, ar fi pacat sa faci IUI fara numar, sa te umpli de hormoni, anticoagulant etc fara rezultat (2-3 IUI pp ca sunt cat un fiv) ..pe de alta parte, poate in cazul in care ovulezi si sotzul se achita cu brio de partea lui, ne bucuri cu sexteti (vezi ca o sa ne batem pe ei..glumesc, ca sa fii optimista)

sunt super vorbareata today (e de la nesomn), e liniste la job azi (knock in wood), doar neshte mail-uri, deci..I'll be arround
elenush, no problem, n-a iesit acum, dar repetitio est mater studiorum

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Ari, am plans in hohote cand mi-au zis ca din 4 ovocite s-a fertilizat doar unul , iar la restul le-au facut rescue ICSI...apoi m-am imbarbatat si mi-am zi sca tb sa fiu puternica pt a continua lupta...intr-un fel ma asteptam la un rezultat negativ ..am avut tot timpul senzatia ca ceva nu merge bine, mi s-a parut totul superficial...acum imi revin, intru la dieta si vad incotro ne indreptam...dar parca n-as mai vrea sa fac tot aici. timpul le varezolva pe toate

ingeras nu a fost sa fie de data asta, poate inca nu e momentul

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor,
M-ati terminat cu atita scris, nu apuc bine sa citesc, ca scrieti iar si iar si iar
Eu va imbratisez pe toate De zis nu am nimic de zis...

Mergi la inceput

Lara inteleg ce zici.. 2-3 IUI = 1 FIV si ai dreptate.. da, la PCOS stimularea e cu dus-intors.. de-aia mi-a crescut dozele pe parcurs, nu mi-a dat din start doze mari.. sincer eu ma gandesc serios la FIV cu ICSI insa C (husby) tot o tine pe-a lui sa mai facem o IUI i-am zis ca ma documentez timp de cateva luni ca peste vreo 6 luni vreau sa mai incerc ceva: FIV sau IUI (pana acum sunt 60% convinsa sa merg pe varianta FIV cu ICSI la ce productie de oo am avut)
nu mi-e frica de sexteti dar la FIV mai mult de 4 embrionei nu transfer
mikado mergem mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neata, girls,

mikado, offfff!
samira, acu se face comanda, in curand. te anunt. sa ai lista pregatita.
sirop de agave, nu de artar pusesem.
sigur ca mi-au venit cosmeticele. ma dau every day cu extract de castravete, de grapefruit (ceva de neimaginat cum miroase), ulei da macadamia.
sunt super toate 3.
extractul de grape face super la ten, dar in niciun caz nu e bun la oki: am scapat intr-o zi in oki si am crezut ca mor. mi-am turnat 2 fiole de ser fiziologic de la copii, spalaturi, comprese, plansete, lacrimi, gheata. bai, stii ce naspa e sa ti se incendieze okiul? mai nashpa ca ureche, pt ca, da, intr-o zi am scapat si in ureke.
tre sa imi iau si niste borcanele sa amestec pt 2-3 zile. numai ca vit C mi-au dat-o praf si se face naspa pe ten. tre sa combini evident si cu un unt, ceva, ca sa iasa mai ca o crema. asa ca am exclus-o si pun vit C de la copii, ca e tot lichida. fac un coctail si dau dimineata. seara pun doar extract de castravete. si sa imi comand si o cutie cu fiole de acid hialuronic, ca astia pe elemental nu au decat tot praf.
acum fug sa ma spal pe cap si sa zac in prosop cu ulei de macadamia si de argan. abia astept sa treaca zapezile (BTW - am scos kia din namete azi-noapte: husband la lopata, eu calaream maldarul de zapada ca sa aiba loc unde sa mai arunce zapada, in timp ce niste vecini carau zapada cu...cearsaful) si sa fac revizia la par, il vreau mai deschis. cadoriseala de 1-8 martie.
ca doar nu poci veni la intalneala nearanjata.
si cantarul arata 67 in cap. AMR 4 kg.

Mergi la inceput