Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 7
lavinia.p spune:
Buna dragele mele!
N-am mai apucat sa mai sciru...eu sunt din nou suparata, numai necazuri se tin de noi...de data aceasta sunt suparata pe personalul de la cresa si luni am sa bag sperietii in ele ca altfel nu am cum sa fac...pur si simplu nu le intereseaza de copil...dar sa va povestesc sa-mi mai descarc umpic sufletul, stiu ca voi ma intelegeti si ma ascultati. De saptamana aceasta a inceput iarasi Rares cresa asta dupa o saptamana de pauza in care a fost racit. Totul bine si frumos, pana joi cand incepe sa-l ia cu umpic de tuse si muci. Probleme cu mancarea la cresa ca nu mananca si o pun pe soacra mea de fiecare data cand merge dupa el sa intrebe ce mananca. Ieri cand il scoate imi spune ca a mancat doar supa si 2 guri de iaurt. IAURT????? Cand am auzit am crezut ca, cade cerul pe mine...el nu are voie lactate si de cate ori le-am zis...ei nu trece 2 ore de cand l-a scos de la cresa ca ma suna soacra mea ca Rares tuseste foarte rau, tuse seaca si ca nu e bine....mi-a ajuns si copilasul acasa, abia sufla dragul de el, se auzea un wheezling cand sufla de ti se rupea sufletul de el. Au mai urmat trei reprize de tuse foarte urata care s-au terminat cu voma si induficienta respiratorie...si-a revenit dupa ce se terminau reprizele, daca mai facea una mergeam la spital cu el(eu am oroare de spital, eu am ramas traumatizata de ultima data cand am fost). Nu va explic cum a respirat toata noaptea, aseara nicinu putea vorbi din cauza efortului ce l-a depus cu tusa acea seaca. A dormit cu mine in pat sa-l pot auzi tot timpul cum respira daca era problema sa fugim repede la spital cu el...dar ca norocul ca s-a calmat si a dormit doar ca in momentul cand se intorcea de pe o parte pe alta plangea ca-l durea probabil pieptul si burtica de la efortul depus cu tusea mi se rupe sufletul de el si cand ma gandesc la inconstientele alea de la gradi, de cate ori am vb cu ele si le-am zis ca e la regim, ba i-am si dus lapte de soia la cresa...oare ele nu stiu ca iaurtul face parte din categoria lacatate???? ca nu mai stiu ce sa cred despre ele...sunt foarte suparata si nici nu mai stiu cum sa fac cu el...eu ii tin tratament iar acolo mi-l da peste cap...acuma inteleg de ce cand era cu mine acasa nu tusea si cand mergea la cresa il mai trecea cate o tusa dar nu asa rau ca si aseara...azi e mai bine slava Domnului dar inca haraie rau saracututl...oricum luni o sa am o discutie foarte serioasa cu ele, iar miercuri cand mergem la homeopata am sa cer hartie in care sa-mi spuna ca, copilul e alergic si o duc la cresa si dc tot nu respecta vai de ele...gata m-am plans destul dar era nevoie caci doar voi ma intelegeti
Anna nu-mi vine sa cred ca zici de Vladut ca e neascultator...imi place ideea cu panoul cu betisoare si floricele, am sa fac si eu unul, chiar e foarte buna ideea...am vazut poze cu bolfosica mica adorabila. Sper si eu sa mearga cu siropelele acestea, doar ca-mi trebuie ajutor si de la ceilalti caci dc nu respecta toata lumea ce spun atunci degeaba...
Sori nici eu nu ma omor cu el (mielul) dar il vand mai departe ...si mie mi-a venit intretinerea mult dar caldura ioc
lali sanatate mami, cum esti? ti-a mai trecut durerea de gat?
Picky sanatate, imi pare rau ca a luat si Anna...eu am la Rares aerosol cu ultrasunete de la Laica si nu face zgomot de loc, eu ii fac in timp ce doarme, caci si asa fara zgomot nu pot sa-i fac ca nu vrea si plange. Aparatul meu se opreste singur, ma gandesc ca atunci cand se termina solutia.Sper sa va faceti bine repede. Va
Ema sunt alaturi de tine, ma gandesc mult la voi...sper sa se termine odata si la voi cu procesul fiindca cred ca e dificil. Am vazut pozici cu Dariusica, un frumos foc. Va
Anna esti o mamica implinita
Lali multumesc draga mea...eu sunt o persoana puternica, indur multe, dar uneori ce e mult e mult...dar o voi scoate eu la capat pana la urma stiu asta, i-o datorez lui Rares ...si eu sunt foarte increzatoare in homeopate si chiar voi incerca strict aceste medicamente. Miercuri mergem la control caci saptamana asta nu s-a putut si abia astept. Va
Picky imi pare tare rau, sanatate multa va doresc! nu stiu ce sa zic de bubite, imi pare rau...
Anna ma bucur ca face la wc, stie el doar ca lui ii era comod sa faca in pampers, e un smecher
elena ma bucur ca ai mai scris
Sori nu stiu ce sa zic nici de mirositul guritei nu ni s-a intamplat..
Ema bleach....barbatii astia, unii ma refer sunt horor, nu stiu cum i-am gasit...sanatate multa, sper sa te faci repede bine
Pickyvine si raspunsul meu poate intarziat, dar il spun, eu ma gandesc ca poate si burtica o doare...offf ce le mai trageti si voi...acum cum sunteti?
Sori [ sanatate multa nepoticii si mamei multa forta sa fie puternica, multa sanatate...cum au iesit analizele lui Razvi? el cum e?
Mady multumim...au venit de la Viena, a scris Nadia mai multe la subiectul lui...voi cum mai sunteti? ce-ti fac comorile?. Va
Cris bafta cu noul job, ma bucur...iti place? e ok? cum te descurci?
Anna super ce vesti bune, ma bcur tare avem copii mari
Sori imi pare rau de vestile astea, multa sanatate tuturor ne rugam pt ei sa fie bineMesajul asta l-am inceput de vineri seara si iata ca am terminat duminica, dar nu m-am lasat...Rares azi e mai bine cu respiratia, respira pot sa zic normal dar tuseste foarte urat cu expextoratie si inca huruie...maine la cresa sper sa rezist sa fiu calma sa nu ma enervez foarte tare sa le spun totul foarte diplomat si calm....
Va pup pe toate si pe toti si va doresc o duminica placuta!
madyrizi spune:
hello, girls!
intru la ceas de seara ca sa va las un mesaj pentru cateva zile.
de maine se preconizeaza iar o saptamana aglomerata pentru ca nu au terminat fisele fiscale, trebuie sa muncesc un pic pentru un program de licitatii + lucrarile obisnuite. asta e... muncesc cu drag si spor ca n-am incotro.
am uitat sa spun de alex ca a obtinut 27 de puncte din 40 la "arhimede" pentru ca o problema a gresit-o din neatentie iar una n-a mai transcris-o de pe ciorna pentru ca a crezut ca nu facut-o corect . oricum, au mai luat doua fete 32 de puncte iar restul au fost cu punctaj sub el. sambata urmeaza "nastasescu" la romana si apoi la matematica. sa vedem acolo ce iese.
lavinia, nu mai citesc prea mult la umanitare pentru ca nu mai am bani si mi se rupe sufletul sa citesc si sa nu pot ajuta. poate din toamna, cand o sa-mi revin financiar, o sa ma implic din nou mai mult.
sorina, multa sanatate si sa vina sotul cu bine acasa. e foarte greu ca e sora ta departe si nu o puteti sprijini macar moral, dar n-aveti ce face decat sa fiti alaturi de ea cu un gand bun .
cris, se pare ca vin vremuri mai bune la tine acasa. asa o sa stai si tu mai linistita. bine ca ai chef de iesit. eu abia astept sa vina we ca sa imi fac treaba pe acasa si sa ma odihnesc. pe alex il mai iau socrii mei si il plimba, pe mihaita il mai plimbam noi. am fost sambata in afi cotroceni, am luat un router wireless si abia asteptam sa ajung acasa. m-am cam lenevit, dar astept sa vina vara sa-mi revina cheful de viata.
lali, mamicule, ce faci? cand naste concubina? cam nasol cu legile astea romanesti si recunoasterea paterna.
dana, nu esti singura cu lene cronica. si eu am facut cumparaturi, mancarica (ciorbita de afumatura, mancarica de masline si pilaf cu piept de pui), un pic de smotru si acum sunt cam letargica. imi mai fac doar unghiile si predau stafeta la sot .
anna, bravo lui vladut. si noi am scapat de pampersi cam acum 2 luni. mai am juma de bax, dar o sa-i donez ca nu mai avem nevoie . am observat ca se trezea si noaptea cand voia sa faca pisu' asa ca n-am mai folosit. pe scumpa mica.
lavi, ai grija cum pui problema maine. astea sunt razbunatoare. si sa nu aiba copilul de suferit.
va las cu multe imbratisari de la mine si daca am timp mai intru si in cursul saptamanii .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la
Lavi, imi pare rau de necazul cu cresa, trebuie sa mergi la directoare sa anunti gravitatea situatiei si poate in felul asta se sperie si ingrijitoarelee si au mai multa grija! Pup Rareselul scump
Mady, e f bine rezultatul lui Alex, trebuie sa mai munceasca la concentrare si sa nu se mai grabeasca, sa verifice inainte sa predea lucrarea. E un destept Tinem pumnii si pt concursurile urmatoare! Stiam ca Mihaita e baiat mare si nu mai facea pe el, al meu incapatanat ramasese codas de credeam ca-l insor cu pampers pe el
Picky, cum sunteti? Ce fac fetele?
Sorina, multa sanatate cumnatului, sper ca starea lui e de la citostatice si o sa-si revina rapid, Ma bucur ca nepotica ta e mai bine si au descoperit ce avea. Sanatate multa!
Dana, felicitari lui Raducu, ce baiat mare ai!
Cris, pai e bine cum te ajuta Miru, iti creaza spatiu mai mult in farfurie
Ema, putere, mama! Imi pare rau ca ai de a face cu asemenea mizerii...treceti voi si peste asta
lavinia.p spune:
Buna dimineata dragele mele,
Va las o mare si calda la toata lumea....eu ma pregatesc incet incet de plecare si ma tot gandesc cum sa le abordez pe doamnele de la cresa trebuie sa fiu calma caci vb ta mady sunt razbunatoare si tot copilul va avea de suferit...offff daca nici un copil nu poate fi important atunci cine
Mady spor la munci pt saptamana asta, iar la Alex bafta in continuare
Anna multu de cafea...azi vb inca cu ele si le prezint situatia cat este de grava si dc o sa mai observ la Rares ca nu e ok am sa semnalez mai sus totul.
Va si va doresc o zi minunata!
anna-mama spune:
Pitica mea e cu dureri de burta, asa ca am avut o noapte super proasta Ieri am fost in vizita la socrii, apoi, cand sa ajungem acasa au adormit amandoi copiii in masina...si ca sa nu-i trezim am mai facut o plimbare cu masina de vreo ora pana s-a trezit Vladut.
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
Va urez o saptamana frumoasa la toate,cu multa sanatate !!
,ceva intravenos cu cofetina , vreti?
Lavi eu nu as face o scena micuta,ci chiar m-as duce suparata tare,si as vorbi clar,raspicat ,de fata cu toata lumea,ca al meu copil are o alergie ,si vreau sa ii fie respectat regimul. Clar si concis,si le-as ameninta ca le fac reclamatie la minister. Pai daca facea copilul un soc ? Ce faceau? Nu sunt sanatoase la cap!
Sori ma bucur ca au descoperit ce are nepotica ta,imi pare rau de cumnat. Nu imi gasesc cuvintele in astfel de situatii. Ma rog sa se faca bine si sa fie doar de la citostatice starea lui.
Iar de puiul tau ce sa mai zic,sunt indragostita iremediabil! E dat ?
Anna ai papat ceva si a deranjat fata? Cam in perioada asta 6-9 saptamani e perioada acuta a colicilor. Ai grija la puseele de crestere,ca daca mai sunt si peste perioada cu dureri mari aoleu! Te pup. Tot vad poze cu pitica pe FB ,doamne ce bolfosica frumoasa e !! .
Picky nu mai stiu ce voiam sa iti scriu,ca scriu din amintiri.
Cris spor la munci mamico,lasa ca se aranjeaza ele lucrurile pana la urma!
Ema miei mi place de mor de tine,ca esti cerebrala,ai gandit la rece toata situatia si ai facut ce este mai bine pentru tine si copil. Barbati sunt destui pe lumea asta,chiar de sunt mai putini decat femeile. Unul perfect pentru tine si copilul tau sigur este,si asteapta un moment prielnic sa apara in viata ta. Daca unul a fost bou nu inseamna ca sunt toti la fel,si nici ca tu acum ar trebui sa te calugaresti.
Sunt in criza de timp ,cum spuneam,mai am o gramada de chestii de facut. am facut curatenie generala,acum am bagat la spalat lenjeriile de pat , fata mi-a adormit,baiatul se joaca. Ma uitam la tv in timp ce strangeam jucariile lui PAul.Era Mihaela Bilic. Ce femeie inchistata! Are o singura idee : mancarea sanatoasa e mancarea foarte variata pe baza de carne ,lapte,oua si legume/fructe. Toate neaparat. Daca esti vegetarian esti bolnav in ideea ei, si sigur nu ai de unde lua vitamina b12 daca nu mananci carne. De bors,muraturi , chestii fermentate in general,nu o fi auzit?
Mady, pe la sfarsitul lui martie naste. Ce sa ii fac? Eu le-am s[us doar ca ar trebui sa divorteze si legal de el ca poate o sa apara si vre-un copil si o sa fie complicat. Acum cred ca ar trebui sa divorteze iar tata sa il adopte pe cel mic ,nu?
Nu stiu daca mai tineti minte, femeia aia de-i cu tata, mai are putin si naste,ea nu e divortata de fostul sot, iar tata spunea ca el o sa recunoasca copilul si nu celalalt,care legal este sotul "duamnei". I-am spus ca nu are cum,ca asa ar fi foarte usor celor care vor sa adopte,sa aranjeze dinainte de a naste cea care vrea sa dea copilul,iar cel care vrea sa adopte s-ar prezenta drept tatal copilului si legal ar avea dreptul de custodie asupra copilului. Ee,e greu cu el, e bucuros ca e baiat si ca ii va purta numele cineva. Surpriza,cand nu faci lucrurile cum trebuie e mai greu sa iasa bine.
Va pup,am terminat pauza.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
buna dimineata dragelor, imi etse dor de voi dar nu am mai reusit sa intru deloc. toata saptamana trecuta am ost exilata la mama ca cez nu a lucrat din cauza timpului asa ca eu cu ary la mama.
am citit decat 2 pagini din capitolu asta asa ca si nu cred ca mai am sanse sa ajung la zi, pe 25 februarie am examen la munca, iar de saptamana trecuta zac de nu imi mai revin, a venit ary de la resa cu muci si eu am furato de zac si nu imi revin deloc, ca sa nu mai spun ca tusesc pana vomit, intr-un final am scapat de scrpie a plecat, plecata sa ramana si mai vina cand oi chemao eu.
fetelor as mai sta dar am baut si mai am o tona de treaba pana plec ca iar stau si sapt asta la mama
toate mamicile si buburuzele fara exceptii
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
bau
da ci faciti?
eu is asa si asa, astept perioada si am asa o stare naspaaaa de-mi vine sa ma bat singura
cris fataaaa, esti om al munciiii uitasem. ce face normea?! si ai grija, da???? n-o obosi mai mult decat este
ano ai baiat mareeeee, al meu e un lenes, mai face si pe el. ei, mizeriile naspa au trecut, acu mai apar asa....ca ciupercile, din arhiva, cum ar veni, oricum nu ma afecteaza deloc, doar ca e bine ca le aflu. pup pe burticuta Evei
sori....putere cu cumnatul, nepotica se face bine, asa se intampla, de e infectie, timpanul cedeaza dar se reface.
Dana...eu asa ma bucur cand mai aud pe cate cineva ca ii e lene sa respireeee, pt ca asa mai simt si eu uneori zi ma gandesc ca-s eu anormala
lavi....imi pare rau, na, nici nu stiu altceva ce sa iti zic. ai grija de voi
mady...hai ca ai copil bun...na, probleme de concentrare si organizare au mai toti, avem si noi...na, eu is de principiul "nu cere mai mult decat ti se poate oferi"
lali...da, clar tatal copilului va fi sotul din acte, doamne ce situatie de toata jalea.....zici ca mai are un pic si naste? ce nu baga divort la norat(daca nu au alti copii si bunuri de impartit), divort cu acordul ambelor parti, se termina repede si gata, se evita toata incurcatura. merci draga, m-am umflat ca u curcan
geto....sanatate si bafta la examen
picky...ce faceti voi? cum sunt fetele?????
SoriLea spune:
Salutate dragelor
Scriu rapid si incerc sa raspund din urma.
Picky lui Razvan i-a luat sange din brat, cu ustensile speciale pt copii, subtiri (ma refer la ac). Cum sunt fetele tale? si multa sanatate.
Ema nepotica e bn, s-a externat si urmeaza trat acasa. Rez lui razvan au iesit f bune , mai avem sa dam inca 2 sapt la coproparazitologic si apoi sa vedem daca iese ceva si pe acolo.
icky dar la voi se da doar urina pt a se vedea daca e infectie. Poate e localizata in alta parte si nu iese in urina. Dc nu i s-a facut analiza sangelui?
Madi saru-mana sa ai o sapt usoara si sa fiti sanatosi cu totii. Bafta lui Alex
Dana multumesc sora mea la tel pare (sau vrea sa dea aceasta impresie) ca e puternica. Dar mi-e teama ca sa nu clacheze pana la urma, ca prea vin una dupa alta Ma bucur ca Raducu si-a dat drumul. Lasa-l in ritmul lui, ca maine v-a alerga
Cris asa face si Razvan cand iesim in oras; mami mai venim si maine ? E bn ca ai putut sa te mai relaxezi putin si sa uiti de probl cotidiene. Hai ca o scoti tu la capat pana in toamna. Si eu ma gandesc ca daca acum vine tati, paote Razvan in vara asta v-a sta mai mult cu noi decat la tara, dar sa vedem ce v-a fi. anatate ne dorim, ac restul se aseaza de la sine.
Anna FELICITARI lui Vladut . E acum ca are 3 ani, sigur ca e baiat mare Ce bn ca ati scapat definitiv de pampers. Noi inca mai punem noaptea s-au mai intamplat accidente - rar, dar au fost) Ziua spune cand vrea sa faca, iar daca il iau cu vb , sau ii spun ac nu avem unde face, am observat ca poate sa se abtina si nu am avut nici un accident sa se scape pe el.
Incearca si tu sa te mai odihnesti, u-l poti lasa pe Vladut cateva zile la parintii tai? Poate asa reusesti sa-ti revii
Cris tu ai dreptate cu schimbarea radicala a alimentatiei, dar cui sa-i spui asta, ca el nici nu vrea sa inteleaga. E un capos si jumatate, iar acum cu atat mai mult. Abia a acceptat sa bea niste sucuri proaspat facute din legume si fructe Tot citesc si le spun, dar nu vrea sa inteleaga
Lavi imi pare rau de situatia creata la gradi. Si eu as fi facut scandal, nu se poate sa faca o asemenea greseala. Se poate intampla ceva ff grav si apoi....parintii sunt vinovati?? Asa am mai auzit zilele trecute un caz la tv, ca un copilas de 2 ani s-a inecat la cresa (cu mancare - cica era pasata) si ca vinovati au fost parintii, ca l-au trimis la gradi (ca ar fi avut amigdalele inflamate) Dar poate parintii nici n-au stiut ca are asa ceva copilul. Te doare mintea ce scornesc si astia, doar sa iasa iei bazma curata
Pana la urma cum s-a rez in cazul vostru? Au inteles? Ai inf si directoarea?? si sanatate multa.
Lali ha ha ha
M-ai amuzat cu intrebarea (ca sincer nu ma gandeam la sensul intrebarii sinu stiam unde sa fie dat ) Nu, nu-i dat , daca Eva il vrea...
Mai ai multe de facut In leg cu relatia tatalui, asa e cum ai spus tu + ca astia in momentul in care el v-a vrea sa-l adopte, il vor pune sa faca testul de paternitate (intra in vigoare lege din aprilie), chiar daca se stie situatia si 100% el e tatal, tot se v-a face testul. Urata situatia, dar individa ar trebui sa se gandeasca acum in al 9-lea ceas ce are de vacut si as nu complice lucrurile si mai mult de cat sunt
acum.
si multa sanatate.
getik bafta la examen. Tu ai stat cu fata la mama si el singur acasa?? Parca si el tau pleca mai mereu in curse, nu va e dor as stati cat mai mult impreuna? - intreb si eu.
Simina voi ce mai faceti? BB e bn? Ai aflat ce e ?
Dim am plecat cu Razva la cumparaturi si mi-a stat ff cuminte. Nu vroia nimik. Si cand am ajuns la masina imi spune MAMI DOALE LAU GATUL MEU . L-am luat de manuta si ne-am infatisat la dr, care ne-a spus ca e ff inflamat in gat si posibil sa faca si infectie Asa ca am inceput tartament. Noroc ca vrea sa le ia
Maine vine si tati, il asteptam cu bratele deschise
Hai ca mi s-a trezit si pitic, marait ca a visat ceva
si multa sanatate va doresc.V-am facut o autoastrada pe cinste
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois