Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 6
cris_82 spune:
in seara asta o perte,iar maine inca una si am recuperat tot..ma primiti si cu jumatati,nu-i asa?
La mine la munca e inca stres mare...munca multa,dar asa e la inceput.Important e ca suntem sanatosi
sori nu mai comentez nimica ca iar ma enervez si ziua de azi chiar a fost prea incarcata ca sa imi mai aduc aminte iar de zilele trecute.Cum e la voi,tot asa zapada mare?
simina si la tine e nebunie toatala la munca se pare..ma bucur ca samburelul e ok.Andu cum e cu gradinita?
ana sper ca la tine s-ai linistit treburile,adica s-au mai dus colicii si vladut e intelegator in continuare
picky ce faine activitati au la gradi..carnavale,programe cu mosul in decembrie..foarte frumos..din pacate lasa de dorit sistemul in sine si grija pentru copii pe care o au
Sper ca acum fetele sunt bine si nu aveti iar febra
Deocamdata nu mi-o poate primi decat la anumite gradi particulare,care si cer foarte mult.O sa vad cum alternez cu sora-mea si o sa o scot eu la capat pana in toamna.
am culcat fata si fug sa fac si eu baie.va pup si ne auzim maine cu una bucata autostrada curatata de ghiata si neinzapazita
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce,vougue
am revenit cu oleaca de recuperat
sori "MAMI CACA ASTA E NEBUN. TOATA ZIUA, TOATA ZIUA INTLA IN CULU MEU " ..a fost prea tare
adina nu te mai supara fata,ca generatia lor e trecuta pe modelul "foarte economic" a, si eu un exemplar din acesta acasa,si oricat i-as spune ca lase centrala aia sa merga ca daca e nevoie,mai cumpar carbuni,nu ma pot intelege.Asa a prins, asa a traiat,si asa o sa moara..chiar nu poti sa schimbi unii oameni
danami fata,mie imi plac autostrazile,asa ca nu ma supar daca ne ajuti cu cate una uneori
hi hi hi..am trecut pe pagina 2
lavi m-am angajat de pe la inceputul lunii asteia la muller.E munca multa..dar satisfactia nu va intarzia sa apara.Eeeee,sedinta aia trebuia sa se tina la jumatatea drumului dintre Buc si C-ta,dar timpul ne-a cam pus bete in roata.
alina cum e la voi cu drumurile?Ati avut gradi/cresa inchise? Se pare ca creste fata mamii
ana vai de sufletul tau..ce program sexi ai cu piticii
picky mai,la tine e nasol rau cand fetele sunt bolnavioare,ca tu chiar nu ai cu cine s le lasi.
ema fata, astia la tine m-au omorat cu ce date calendaristice iti vin.Important e ca pana la urma termmini cu toata nebunia
va pup pe toate si o sa incep sa recuperez cu pagina 3 cand oi venii deseara acasa,ca pana pe la 14:00 sunt la munca,apoi iau mandra si o scot la plimbare
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!
Sunt in criza te timp,revin imediat ce gasesc la magazin de cumparat.
Va imbratisez strans pe cele cu probleme, imi pare tare rau cand aud de oameni bolnavi.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
neata
mady....fix greata, dar la propriu chiar, simt si eu fara de el, asta e...il ard relaxata, nu are cum sa ramana asa, cineva tre sa-i de o lectie
Dana...eu de mult nu ma mai enervez, orice ar dace, orice ar zice....pt ca nu imi mai pasa, pur si simplu, pt mine mai mare valoare are ce cred eu despre mine decat ec isi imagineaza el ca ar crede. ma si distreaza de acum
cris,....termin o laie, termin doar ordonanta, mai ramane divortul cu care cred ca ma lungesc destul de mult daca el se incapataneaza sa incerce orice numai sa nu plateasca pensie alimentara, pt ca la el aici e buba....pensia si de asta o tot lungeste, nu stiu pe ce baza ca legea e clara....un parinte ia copilul (adica eu si a si dat cu subsemnatul pt asta) si celalalt plateste pensie alimentara (adica el)...in fine
hai va pup si zi frumoasa
cris_82 spune:
am ajuns acasa,ca doar v-am spus ca scot fetele la plimbare..si fuseram peste tot si la plimbare,si la shooping si la mancat la in oras...de toate.Ideea e ca maine vor din nou ca le placu programul de azi
ana sper sa fie mai linistit Vladut si sa nu mai faca atatea nazdravanii ca sa fie pedepsit
lacra ma bucur ca ne-am auzit ieri si chiar m-ai binedispus cu spalatul tau pe jos si reperatiile din bucatarie.Nu stiu ce sa zis de gradinita..lasa sa ne intalnim sa stam de vorba pe indelete si atunci iti spun mai multe
picky nu stiu ce sa-ti spun de iritatie..sper sa fi disparut pana am apucat eu sa scriu.parca spuneai ca puca are piel;ea mai sensibila si se irita imediat...cine stie daca o fi de la pulmex sau nu
elena ma bucur ca ai intrat sa ne spui de voi
sori in general,stiu ca daca le miroase gurita cand sunt mici,e semn de3 o infectie in gat si trebuie mers si vazut la medic
ema imi pare rau de situatie,dar lasa ca stii tu cum e..tot raul spre bine
picky eu as proceda la fel in locul tau,nu esti deloc paranoica..ba chiar imi lasa impresia ca sistemul snitar la voi e praf.Nu stiu ce sa zic de otita,ca pana acuma Miru nu s-a capatat cu asa ceva..
sori mai fetelor,ce e cu atatea vesti rele?,sper ca sa treaca repede febra nepoatei si sa gaseasca si cauza ca sa-i dea un tratament ok
Pup si manuta cu pricina a puiului din care i-a recoltat sange
mady pai am incept sa dau cu parul si vad ca macar patul e facut,copil mancat(inca mai toarna maimutica ca ziua primeste ciucalata)..deocamdata macar atat,dar de sapatamana viitoare cred ca o sa o am pe sora-mea la mine si atuncea o sa am si eu baza in casa
danami ai fost tare cu alea 10 minute
Ce funny e Bia,fata,pe zi ce trece kinderii astia scot niste perle de ti-e mai mare rasul si dragul de ei
l;acra dar tu ce tot faci mama? ca botezul e abea peste o saptamana?
cuscra eu tin pumnii sa termini odata cu tot circul asta ca la un asa magar nu se merita mai multe cuvinte..Dariusica cum e?
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Neata
[cfea] pt toata lumea
Eu sunt tare bucuroasa ca Vladut a renuntat la scutec! Nu-mi vine sa cred! Asa cum credeam era o chestie de acceptare a lui pt ca din momentul in care a vrut nu a avut niciun accident. Pur si simplu, a cerut la wc, mi-a cerut chilotei si gata, fara sa-l mai bat la cap. A fost tare ca ieri a plecat la cumparaturi cu sotul si la un momendat ii zice lui tati ca-i vine kk, sotul era cu cosul plin si nu avea cum sa ajunga cu el la baie asa ca-i zice sa faca pe el ca are pampers (sotul nu stia ca are chilotei . Cica a facut Vladut niste ochi mari si nu a mai zis nimic, dar nu a facut pe el, a asteptat sa ajunga acasa
Si a doua realizare a lui e ca a invatat sa mearga pe tricicleta, adica sa dea la pedale. Lucru care pana acum refuza sa-l incerce. Acum cand a vrut a invatat in 2 min.
Faza e ca i-am tot zis ca daca face 3 ani e mare si-n momentul in care a acceptat ca are 3 ani a inceput sa se comporte ca atare.
Gaza e bine, creste. Are niste zile mai agitate, dar trec.
Eu varza cu somnul, asa cum v-am mai zis, ieri am trebaluit toata ziua.
incerc sa revin cu recuperatul.
cris_82 spune:
neataaaa
Multam de cafea ana .Chiar ca ai baiat mare,nici nu-mi vine sa cred ce a mai trecut timpul..parca ieri vorbeam de cat de bebelasi sunt si cum incep ei sa rupa cuvintele si cate si mai cate..
Acum o vad si pe Eva cum o sa inceapa si ea dupa urmele lui Vladut
Pune si tu mana si odihneste-te azi
Eu nu stiu cat o sa reusesc ca azi trebuie sa fac niste rapoarte,curatenie,mancare,si nu in ultimul rand cica mai vrea fii-mea la plimbare
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Neata'
N-am mai avut timp si dispozitoa necesara ca sa intru pe aici
Sa incep sa va insir probl mele (cui sa ma plang decat voua)
Nepotica are infectie la ureche. Temp a cedat, e pe antibiotic acum. E mai bn. Culmea e ca n-a durut-o deloc urechea
Cumnatul a inceput sa se simta mai rau. Adica zace la pat. Nu stim daca de la citostatice, sau ca boala avanseaza rapid
Sotul sapt asta v-a veni in tara, ca faca cumnatu' nu poate face nimik, iar ei au hotarat sa ia o pauza si apoi daca se simte bn, vor continua, daca nu, nu.
Asa ca il asteptam acasa
Cam atat despre noi, daca pot mai revin si sanatate multa.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
hello
am o stare .... imi e lene si sa respir dar trebuie sa-mi dau un sut in fund si sa ma apuc de mancare, ciorbita mai avem pt azi dar felul 2 , nimic, cred ca am sa fac un spanac cu ceva carnita de vita ca sa pape si Raducu, care e un mergaret in toata regula , normal ca dupa ce merge putin tot in 4 labute se pune ca are viteza mai mare dar si-a dat drumul tare bine la mers. Bia a plecat ieri cu tati la mamaie si a ramas acolo asa ca azi ne ducem sa-i ducem lucruri sa mai stea 2-3 zile.
Cris ..... varsa-ti fata amarul aici ca noi te ascultam
Sori ..... ma bucur ca e mai bine nepotica ta, despre cumnat ..... Doamne ajuta . cred ca e fericire mare ca vine tati acasa .
Ana .... felicitari lui Vladut pt reusite , ai baiat mare
va urez o duminica linistita ( ca a mea )
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
am terminat in mare parte cu treaba... varza cu carnaciori e gata,piftelutele gata,aripile picante sunt inca in desfasurare,curatenia e gata si ea.
cred ca mai tarziu o sa trebuiasca sa ies oleaca in oras cu niste treaba,dar vedem..
Miru ma ajuta si ea,dar numai cu privitul si mancatul,ca in rest "mami,sunt obosita,nu pot" ce ajutor are mama,nu?
sori ma bucur ca nepoata e mai ok acuma si au depistat si cauza,si nu mai are febra.Nici nu am cuvinte cand ne spui de cumante asa de trista situatia..poate daca incearca sa schimbe alimentatia radical? Am mai auzit de cazuri la fel ca al cumnatului tau si dupa ce si-au schimbat radical modul de viata,alimentatie in primul rand(adica una la baza avand numai legume,fructe) s-au simtit mult mai bine si s-a vazut o stagnare a evolutiei bolii.
danami asa lene aveam si eu azi dimineata cand m-am trezit,adica la 9:00 ,dar numai gandul ca de maine o iau iar de la capat si am atatea de facut,mi-a schimbat gandurile si a trebuit sa ma apuc de facut ordine si mancare ca in cursul saptamanii e tare greu..
Si sta Bia atatea zile fara voi?Ca a mea e dependenta de mine dar si eu de ea
Mirunel terorista
BAZAR